sharnaazahmad

Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™

Anak Antoo Penang
Manager: Dato Dura Aiman +60122722477.
Email : prodigysyndrome.ed@gmail.com / sharnaaz_ahmad@yahoo.com

Seperti yg dijanjikan aku bermurah hati, sila lah .. 3 hari lagi guys .. 19hb ini tayangan pertama #lelakimuyangdulu @dramasangat @tv3malaysia @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @dianpramlee @jalaludinhassan

Seperti yg dijanjikan aku bermurah hati, sila lah .. 3 hari lagi guys .. 19hb ini tayangan pertama #lelakimuyangdulu @dramasangat @tv3malaysia @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @dianpramlee @jalaludinhassan - 4 hours ago

3,980 Likes
50 Comments
0
Sapa nak tgk special edited promo video un release to public ?? ..apa lagi bagi like dulu shempoi miaa.. lepas tu baru aku up.. kalau tak aku buat berat hp aku ja simpan lalala.. mari guys 30k ka apa ka.. #hazrul #LelakimuYangDulu @louisvuitton @tv3malaysia

Sapa nak tgk special edited promo video un release to public ?? ..apa lagi bagi like dulu shempoi miaa.. lepas tu baru aku up.. kalau tak aku buat berat hp aku ja simpan lalala.. mari guys 30k ka apa ka.. #hazrul #LelakimuYangDulu @louisvuitton @tv3malaysia - 10 hours ago

18,795 Likes
100 Comments
8
Seperti yg dijanjikan.. video ni khas buat semua yg menantikan #LelakimuYangDulu arahan @eoonshuhaini dan camera by @mhreeza 
@nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @dramasangat @tv3malaysia @arm07_
Edit by me, footage by me and balang reza.. enjoy guys.. see u next week 19hb september 7malam isnin hingga jumaat.

Kalau suka just hit the love button like crazy.. Salam

Seperti yg dijanjikan.. video ni khas buat semua yg menantikan #LelakimuYangDulu arahan @eoonshuhaini dan camera by @mhreeza @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @dramasangat @tv3malaysia @arm07_ Edit by me, footage by me and balang reza.. enjoy guys.. see u next week 19hb september 7malam isnin hingga jumaat. Kalau suka just hit the love button like crazy.. Salam - 3 days ago

30,926 Likes
1,113 Comments
0
Alamak mintak 30k like, sekali macam peluru 30k lebih.. ok ok sabaq.. janji akan dikotakan.. sebelum tu bonus track nah poster rasmi #LelakimuYangDulu @tv3malaysia @dramasangat #dramasangat
Ok kasi like ni 30k abang janji post full length video clip #LelakimuYangDulu .. malam ni jugak kita post kalau 30k.. promise, jgn risau abang jarang menipu. Kalau tak, abang simpan buat cencalok pulak. Kalau on malam ni, sy akan post di igtv abang ok, terus bukak full , kasi senget hp, pakai headset. Settle.

Alamak mintak 30k like, sekali macam peluru 30k lebih.. ok ok sabaq.. janji akan dikotakan.. sebelum tu bonus track nah poster rasmi #LelakimuYangDulu @tv3malaysia @dramasangat #dramasangat Ok kasi like ni 30k abang janji post full length video clip #LelakimuYangDulu .. malam ni jugak kita post kalau 30k.. promise, jgn risau abang jarang menipu. Kalau tak, abang simpan buat cencalok pulak. Kalau on malam ni, sy akan post di igtv abang ok, terus bukak full , kasi senget hp, pakai headset. Settle. - 3 days ago

57,823 Likes
652 Comments
7
34 years old and kicking 🦵.. Alhamdulillah Jumaat yg mulia.. 6 days to go for #LelakimuYangDulu @tv3malaysia #akasia 
Sapa nak tgk video clip khas untuk opening lelaki mu yg dulu? Cepat cakap.. insyaAllah sy akan post bila dapat 30k likes.. kalau tak sy simpan bikin pekasam.

34 years old and kicking 🦵.. Alhamdulillah Jumaat yg mulia.. 6 days to go for #LelakimuYangDulu @tv3malaysia #akasia Sapa nak tgk video clip khas untuk opening lelaki mu yg dulu? Cepat cakap.. insyaAllah sy akan post bila dapat 30k likes.. kalau tak sy simpan bikin pekasam. - 3 days ago

48,152 Likes
302 Comments
6
Ba mintak maaf sayang naa @jebatjayden .. ba sayang cek dgn nyawa ba.. besaq nanti cek faham naa.

Ba mintak maaf sayang naa @jebatjayden .. ba sayang cek dgn nyawa ba.. besaq nanti cek faham naa. - 5 days ago

100,848 Likes
2,340 Comments
1
19hb ini tayangan pertama di #akasia @tv3malaysia .. #hazrul #daliya 
Baby besar ni @nelydiasenrose seorang yg sangat baik dan sentiasa bagi org kat set happy.. thank you biee

#Lelakimuyangdulu #akasia @tv3malaysia

19hb ini tayangan pertama di #akasia @tv3malaysia .. #hazrul #daliya Baby besar ni @nelydiasenrose seorang yg sangat baik dan sentiasa bagi org kat set happy.. thank you biee #Lelakimuyangdulu #akasia @tv3malaysia - 7 days ago

46,120 Likes
598 Comments
4
Salam sahabat semua.. episod 5 dunia sukan dah keluar di youtube.. so boleh pi tgk sekarang geng.. nak tgk abang ajar camana nak jadi pro mai kaihhh.. Sharnaaz Ahmad aktif dengan golf. Adakah 'swing' beliau boleh ditandingi 'swing' atlet skuasy negara, Low Wee Wern ?

Jawapannya ada dalam episod kelima GG Doh. Boleh tengok di youtube Dunia Sukan sekarang!

@airasia
@goodmorning18grains
@sportsrevo
@whiteboxstudio_

#DareToDream #GGDOH #golf #skuasy #athlete #DuniaSukan #sport #2019

Salam sahabat semua.. episod 5 dunia sukan dah keluar di youtube.. so boleh pi tgk sekarang geng.. nak tgk abang ajar camana nak jadi pro mai kaihhh.. Sharnaaz Ahmad aktif dengan golf. Adakah 'swing' beliau boleh ditandingi 'swing' atlet skuasy negara, Low Wee Wern ? Jawapannya ada dalam episod kelima GG Doh. Boleh tengok di youtube Dunia Sukan sekarang! @airasia @goodmorning18grains @sportsrevo @whiteboxstudio_ #DareToDream #GGDOH #golf #skuasy #athlete #DuniaSukan #sport #2019 - 10 days ago

5,478 Likes
27 Comments
1
Dalam hidup ba, Tak akan ada cinta sehebat cinta ba pada cek.. @jebatjayden salam jumaat anak ba.

Dalam hidup ba, Tak akan ada cinta sehebat cinta ba pada cek.. @jebatjayden salam jumaat anak ba. - 10 days ago

108,689 Likes
864 Comments
1
Selagi tak mati, kayuhhh.. bangun, and stand taller then before.. A lion will always be a Lion..

Selagi tak mati, kayuhhh.. bangun, and stand taller then before.. A lion will always be a Lion.. - 14 days ago

54,232 Likes
520 Comments
1
Salam semua, 
Congratulations Garmin, thank you for having me at your launcing.
Garmin is having a special roadshow for one of it's highly anticipated series of watches. Today last day!!! Head over to East Atrium side of Midvalley (Opposite Uniqlo) to check them out. They are also having a contest from 28 August - 1 September on ground. Be sure to check it out.
Tag me if you're there!
East Atrium Mid-Valley, Level G 10am - 10pm
#WatchoutforGarmin #Garminfenix6my @garminmalaysia

Salam semua, Congratulations Garmin, thank you for having me at your launcing. Garmin is having a special roadshow for one of it's highly anticipated series of watches. Today last day!!! Head over to East Atrium side of Midvalley (Opposite Uniqlo) to check them out. They are also having a contest from 28 August - 1 September on ground. Be sure to check it out. Tag me if you're there! East Atrium Mid-Valley, Level G 10am - 10pm #WatchoutforGarmin #Garminfenix6my @garminmalaysia - 16 days ago

8,754 Likes
29 Comments
4
Its my fuel for fit, buddy.. how bout you? Im a monstaaa, tapi aku monsta inc lah.. jom lunch geng.. tau tengah cuti rilek kat rumah.. brader kena kerja cari duit.. rezeki Allah tu luas, teroka lah yee. @dietmonsta .. fei i bukan artis tau, i athlete.. 🤣🤣 athlete lari dalam guni.

Its my fuel for fit, buddy.. how bout you? Im a monstaaa, tapi aku monsta inc lah.. jom lunch geng.. tau tengah cuti rilek kat rumah.. brader kena kerja cari duit.. rezeki Allah tu luas, teroka lah yee. @dietmonsta .. fei i bukan artis tau, i athlete.. 🤣🤣 athlete lari dalam guni. - 16 days ago

9,623 Likes
42 Comments
1
Load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.