karismacosmetic.hq

Karisma Cosmetic HQ

Official Acc
Stokis/Agent Diperlukan
Follow instagram Karisma Cosmetic Hq untuk dptkan lebih info mengenai produk.
Like Page Fb : karisma cosmetic HQ

KARISMA COSMETIC MENJADI PILIHAN HATI SAYA kerana kulit muka yg dulunya kusam dan gelap kini bertukar cerah dan berseriยฒ.Dgn BERKARISMA akan menampakkan kita lebih muda dari usia sebenar... Karismacosmetic mmg pilihan yg tepat. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Pastiiii chantikkk sangattt
๐Ÿ’ž ๐Ÿ’žI LOVE KARISMA COSMETIC ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž -Fauziah-
Pengguna Karisma Cosmetic

KARISMA COSMETIC MENJADI PILIHAN HATI SAYA kerana kulit muka yg dulunya kusam dan gelap kini bertukar cerah dan berseriยฒ.Dgn BERKARISMA akan menampakkan kita lebih muda dari usia sebenar... Karismacosmetic mmg pilihan yg tepat. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Pastiiii chantikkk sangattt ๐Ÿ’ž ๐Ÿ’žI LOVE KARISMA COSMETIC ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž -Fauziah- Pengguna Karisma Cosmetic - 22 days ago

4 Likes
1 Comments
0
Karisma Cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana ia adalah satu-satunya skincare yg saya guna dapat menyelesaikan masalah kulit muka saya selama ini. Sungguh x percaya kesan hitam mata 'panda' saya dh hilang. Liang pori p0n semakin mengecil.., jeragat pudar sekaligus menjadikan wajah saya tidak lg kelihatan kusam. Hari ke hari terasa berseri-seri.
Karisma Cosmetic pasti chantikkk sangattt!! -Iza Melaka-
Pengguna Karisma Cosmetic

Karisma Cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana ia adalah satu-satunya skincare yg saya guna dapat menyelesaikan masalah kulit muka saya selama ini. Sungguh x percaya kesan hitam mata 'panda' saya dh hilang. Liang pori p0n semakin mengecil.., jeragat pudar sekaligus menjadikan wajah saya tidak lg kelihatan kusam. Hari ke hari terasa berseri-seri. Karisma Cosmetic pasti chantikkk sangattt!! -Iza Melaka- Pengguna Karisma Cosmetic - 22 days ago

2 Likes
1 Comments
0

22 days ago

4 Likes
1 Comments
0

22 days ago

22 Likes
0 Comments
0
Kulit muka mula alergy,vie try guna karisma alhamdulillah xde rasa mcm ulat berjalan kat muka. Sekali Bintik2 hitam kat muka pun hilang.
alhamdulillah selama 1bulan aje da nampak perubahannya..sapu set sparkle karisma.dah macam2 produk vie guna tapi tak berkesan & dapat alergy kat muka. -Alviyah-
Pengguna Karisma Cosmetic

Kulit muka mula alergy,vie try guna karisma alhamdulillah xde rasa mcm ulat berjalan kat muka. Sekali Bintik2 hitam kat muka pun hilang. alhamdulillah selama 1bulan aje da nampak perubahannya..sapu set sparkle karisma.dah macam2 produk vie guna tapi tak berkesan & dapat alergy kat muka. -Alviyah- Pengguna Karisma Cosmetic - 24 days ago

3 Likes
1 Comments
0
Karisma cosmetic menjadi pilihan hati sy kerana telah merubah kulit wajah sy dari terlalu kusam dan jerawat suka bertandang, kpda kulit wajah yg lebih sihat,cerah,gebu dan berseriยฒ..
Bila kulit da sihat, confiden level pun makin tinggi..lbh bkeyakinan nak bhadapan dgn org ramai..
Karisma cosmetic..pasti chantikkkkk sangatttt -Shiera Klang-
Pengguna Karisma Cosmetic

Karisma cosmetic menjadi pilihan hati sy kerana telah merubah kulit wajah sy dari terlalu kusam dan jerawat suka bertandang, kpda kulit wajah yg lebih sihat,cerah,gebu dan berseriยฒ.. Bila kulit da sihat, confiden level pun makin tinggi..lbh bkeyakinan nak bhadapan dgn org ramai.. Karisma cosmetic..pasti chantikkkkk sangatttt -Shiera Klang- Pengguna Karisma Cosmetic - 24 days ago

9 Likes
0 Comments
0
[ KGF FOUNDATION NEW PACKAGING ! ]

Kini Karisma Cosmetic bakal mengeluarkan KGF Packaging baru. -Lebih Exclusive
-Lebih menarik
-Lebih meriah 
Pastiiiii.....Chantikkkkk Sangattttt !!!!

[ KGF FOUNDATION NEW PACKAGING ! ] Kini Karisma Cosmetic bakal mengeluarkan KGF Packaging baru. -Lebih Exclusive -Lebih menarik -Lebih meriah Pastiiiii.....Chantikkkkk Sangattttt !!!! - 25 days ago

17 Likes
2 Comments
0
KARISMA COSMETIC MENJADI PILIHAN HATI SAYA KERANA PRODUK INI ADALAH PRODUK LOCAL NAMUN SETANDING DGN PRODUK INTERNASIONAL BRAND..PRODUK TERBAIK YANG PERNAH SAYA GUNAKAN HAMPIR 3 TAHUN...DIFORMULASIKAN DARI BAHAN SEMULAJADI MENGUBAH TONA KULIT SAYA DARI GELAP DAN KUSAM...KINI MENJADI LEBIH CERAH DAN SEKATA..SYUKUR ALHAMDULILLAH.. -Reen Wahid-
Pengguna Karisma Cosmetic

KARISMA COSMETIC MENJADI PILIHAN HATI SAYA KERANA PRODUK INI ADALAH PRODUK LOCAL NAMUN SETANDING DGN PRODUK INTERNASIONAL BRAND..PRODUK TERBAIK YANG PERNAH SAYA GUNAKAN HAMPIR 3 TAHUN...DIFORMULASIKAN DARI BAHAN SEMULAJADI MENGUBAH TONA KULIT SAYA DARI GELAP DAN KUSAM...KINI MENJADI LEBIH CERAH DAN SEKATA..SYUKUR ALHAMDULILLAH.. -Reen Wahid- Pengguna Karisma Cosmetic - 25 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Karisma cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana ia menjadikan kulit muka saya yang dulu kusam,jeragat n berminyak,sekarang kulit muka dah makin cantik n xberminyak saya dah jatuh hati bila saya mengamalkan produk dri karisma kosmetik,sya xkn pilih yg lain selain karisma,karisma tetap dihati. -Siti Norhasiah-
Pengguna Karisma Cosmetic

Karisma cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana ia menjadikan kulit muka saya yang dulu kusam,jeragat n berminyak,sekarang kulit muka dah makin cantik n xberminyak saya dah jatuh hati bila saya mengamalkan produk dri karisma kosmetik,sya xkn pilih yg lain selain karisma,karisma tetap dihati. -Siti Norhasiah- Pengguna Karisma Cosmetic - 25 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Karisma cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana karisma mempunyai aura yg tersendiri membuat kn diri saya lbh berkeyakinan...takde lg kulit kusam berjerawat berminyak berbelang2..kulit semakin cerah berseri..tanpa karisma sape lah sy..'Aku yg dulu bkn yang sekarang'
KARISMA PASTI CANTIK SANGAT -Zhafirah-
Pengguna Karisma Cosmetic

Karisma cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana karisma mempunyai aura yg tersendiri membuat kn diri saya lbh berkeyakinan...takde lg kulit kusam berjerawat berminyak berbelang2..kulit semakin cerah berseri..tanpa karisma sape lah sy..'Aku yg dulu bkn yang sekarang' KARISMA PASTI CANTIK SANGAT -Zhafirah- Pengguna Karisma Cosmetic - 25 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Saya orang Indonesia yang mengenal karisma kosmatic dari family saya yang ada di Malaysia.Sebelumnya wajah saya sangat tidak terawat banyak jerawat yang merah meradang membuat saya tidak percaya diri sehingga untuk berphoto pun saya selalu menggunakan filter percantik dari handphone untuk memberikan efek mulus di wajah dan selalu menggunakan make up tebal untuk menutupi wajah saya yang kusam dan berjerawat.tapi kini semua masalah yang ada di wajah saya sudah sembuh berkat karisma kosmatic.
"Karisma kosmatic menjadi pilihan hati saya karena sangat berkhasiat merawatan kulit wajah.
Mari cantik bersama karisma kosmatic -Ranti Desiani-
Pengguna Karisma Cosmetic

Saya orang Indonesia yang mengenal karisma kosmatic dari family saya yang ada di Malaysia.Sebelumnya wajah saya sangat tidak terawat banyak jerawat yang merah meradang membuat saya tidak percaya diri sehingga untuk berphoto pun saya selalu menggunakan filter percantik dari handphone untuk memberikan efek mulus di wajah dan selalu menggunakan make up tebal untuk menutupi wajah saya yang kusam dan berjerawat.tapi kini semua masalah yang ada di wajah saya sudah sembuh berkat karisma kosmatic. "Karisma kosmatic menjadi pilihan hati saya karena sangat berkhasiat merawatan kulit wajah. Mari cantik bersama karisma kosmatic -Ranti Desiani- Pengguna Karisma Cosmetic - 25 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Morning...
Quotes for today

Nak berjaya,hadapi pelbagai kesusahan.Tidak mengapa kerana akan hadir kesenangan seumur hidup.

Morning... Quotes for today Nak berjaya,hadapi pelbagai kesusahan.Tidak mengapa kerana akan hadir kesenangan seumur hidup. - 25 days ago

13 Likes
0 Comments
0
[ MATA KERING DAN LESU SEBAB LETIH SANGAT ]

Jaga mata senang je sebenarnya.Elakkan jadi kering dan buatkan mata jadi lesu sebab letih bekerja siang malam.Apakata pakai ROYAL BEE EYEMASK KARISMA.Mengekalkan kelembapan bawah mata dan mata rasa segar sentiasa.Cantikkan mata denga ROYALBEE.

[ MATA KERING DAN LESU SEBAB LETIH SANGAT ] Jaga mata senang je sebenarnya.Elakkan jadi kering dan buatkan mata jadi lesu sebab letih bekerja siang malam.Apakata pakai ROYAL BEE EYEMASK KARISMA.Mengekalkan kelembapan bawah mata dan mata rasa segar sentiasa.Cantikkan mata denga ROYALBEE. - 29 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Karisma cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana ia mngembalikan kecantikan wajah saya yang brmasalah jerawat kecil di dahi dan kini wajah makin licin n cerah berseri..ia jugak membuatkan saya begitu berkeyakinan untuk menonjolkan diri dikhalayak orang rmai,..๐Ÿ’ƒ -Zulai-
Pengguna Karisma Cosmetic

Karisma cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana ia mngembalikan kecantikan wajah saya yang brmasalah jerawat kecil di dahi dan kini wajah makin licin n cerah berseri..ia jugak membuatkan saya begitu berkeyakinan untuk menonjolkan diri dikhalayak orang rmai,..๐Ÿ’ƒ -Zulai- Pengguna Karisma Cosmetic - 29 days ago

6 Likes
1 Comments
0
Karisma Cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana ia sangat sesuai dengan kulit saya. Alhamdulillah setelah 2 tahun mengunakan Karisma ia tidak pernah mmbuat kulit menggelupas berbanding produk2 lain saya pakai sblm Karisma. Terima Karisma Cosmetic. Kini wajah makin putih berseri. -Ruhaiza-
Pengguna Karisma Cosmetic

Karisma Cosmetic menjadi pilihan hati saya kerana ia sangat sesuai dengan kulit saya. Alhamdulillah setelah 2 tahun mengunakan Karisma ia tidak pernah mmbuat kulit menggelupas berbanding produk2 lain saya pakai sblm Karisma. Terima Karisma Cosmetic. Kini wajah makin putih berseri. -Ruhaiza- Pengguna Karisma Cosmetic - 29 days ago

7 Likes
1 Comments
0
Karisma kosmetik menjadi pilihan saya kerana ia dpt mengembalikan kulit wajah saya yg dulu kusam dan jerawat..Sekarang wajah cerah dan putih.Sangat hepi dengan wajah sekarang.
Karisma cosmetik pasti cantik sangat!!!! -Suriani-
Pengguna Karisma Cosmetic

Karisma kosmetik menjadi pilihan saya kerana ia dpt mengembalikan kulit wajah saya yg dulu kusam dan jerawat..Sekarang wajah cerah dan putih.Sangat hepi dengan wajah sekarang. Karisma cosmetik pasti cantik sangat!!!! -Suriani- Pengguna Karisma Cosmetic - 29 days ago

10 Likes
1 Comments
0
Mula berkenalan dengan karisma cosmetic 4 tahun lepas.. Selepas seminggu berkarisma saya mula merasakan ada perbezaan yg sangat ketara di wajah saya ๐Ÿ˜.. Dari situ saya dah mula jatuh cinta dgn karisma cosmetic kerana kualitinya yang sangat2 berkualiti tinggi dan mampu menghilangkan jerawat jeragat kulit gelap dan yg paling best sekali tanda lahir saya yg dari dalam perut lagi bole hilang, OMG seriously I'm so impressed๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.. Dan sampai sekarang saya masih setia bersama karisma cosmetic dan menjadi skincare paling utama Dalam hidup saya.. Tq karisma cosmetic kerana memberi keyakinan utk diri saya sepanjang hari without makeup dan tampil flawless setiap masa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Im lovin it ,the best skincare In the world -Surya-
Pengguna Karisma Cosmetic

Mula berkenalan dengan karisma cosmetic 4 tahun lepas.. Selepas seminggu berkarisma saya mula merasakan ada perbezaan yg sangat ketara di wajah saya ๐Ÿ˜.. Dari situ saya dah mula jatuh cinta dgn karisma cosmetic kerana kualitinya yang sangat2 berkualiti tinggi dan mampu menghilangkan jerawat jeragat kulit gelap dan yg paling best sekali tanda lahir saya yg dari dalam perut lagi bole hilang, OMG seriously I'm so impressed๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.. Dan sampai sekarang saya masih setia bersama karisma cosmetic dan menjadi skincare paling utama Dalam hidup saya.. Tq karisma cosmetic kerana memberi keyakinan utk diri saya sepanjang hari without makeup dan tampil flawless setiap masa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Im lovin it ,the best skincare In the world -Surya- Pengguna Karisma Cosmetic - 29 days ago

13 Likes
2 Comments
0
Morning...
Quotes for today

Mulakan hari anda dengan benda yang hebat dan sentiasa melakukan sesuatu yang hebat

Morning... Quotes for today Mulakan hari anda dengan benda yang hebat dan sentiasa melakukan sesuatu yang hebat - 29 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.