faysal.mdsaad

F A Y S A L S A A D

My Voice! Is My Asset!
Singer🎙
Cover Instagram #FaysalSaadCover
Malaysian Army💪🏽 (Wataniah)
📧:faisalsaad97@icloud.com

Alhamdulillah baru keluar gua 😂 dah lama tinggal cover yg korang request 🙏🏼🙏🏼 paling tinggi permintaan sekarang terimalah lagu ni dari org biasa mcm aku ni..
.
🎧 : Hanya Rindu
🎙 : @andmeshkamaleng_ .
*nak credit sikit All the best to my lil brother @irfannharis yang akan perform lagu ni dekat Bigstage Week 6 this sunday❗️❗️❗️❗️
@malaysiancover @cover_malaysian @mycovernation.official  @talentedcover_ @malaysiacover__  #hanyarindu #andmeshkamaleng #hanyarinducover #hanyarinduandmeshkamaleng #faysalsaadcover #indonesiasong #indonesiacoversong #abpbh

Alhamdulillah baru keluar gua 😂 dah lama tinggal cover yg korang request 🙏🏼🙏🏼 paling tinggi permintaan sekarang terimalah lagu ni dari org biasa mcm aku ni.. . 🎧 : Hanya Rindu 🎙 : @andmeshkamaleng_ . *nak credit sikit All the best to my lil brother @irfannharis yang akan perform lagu ni dekat Bigstage Week 6 this sunday❗️❗️❗️❗️ @malaysiancover @cover_malaysian @mycovernation.official @talentedcover_ @malaysiacover__ #hanyarindu #andmeshkamaleng #hanyarinducover #hanyarinduandmeshkamaleng #faysalsaadcover #indonesiasong #indonesiacoversong #abpbh - 3 days ago

300 Likes
54 Comments
0
Thank you mama tiwaaa @atirarahim_ bagi bajuuu ni 😍😍 dari vietnamm...happy weekenddddd

Thank you mama tiwaaa @atirarahim_ bagi bajuuu ni 😍😍 dari vietnamm...happy weekenddddd - 6 days ago

145 Likes
2 Comments
0
Wedding show for today🎤🎼
.
Happy independent day Malaysia🇲🇾
.
#merdeka #happyindependenceday

Wedding show for today🎤🎼 . Happy independent day Malaysia🇲🇾 . #merdeka #happyindependenceday - 19 days ago

206 Likes
21 Comments
0
My sister since 2012 sampai sekarang tak putus putus bagi nasihat tentang nyanyian sama jugak ngan husband dia byk bagi tips suara yg berguna...Thank you Tet @stacyanam Happy birthday and happy 11 years in this industry 💪🏽💪🏽💪🏽 me soon😂😂

My sister since 2012 sampai sekarang tak putus putus bagi nasihat tentang nyanyian sama jugak ngan husband dia byk bagi tips suara yg berguna...Thank you Tet @stacyanam Happy birthday and happy 11 years in this industry 💪🏽💪🏽💪🏽 me soon😂😂 - 1 month ago

256 Likes
0 Comments
1
Performing acoustic here at @megagloryhall for Meet and Greet @stacyanam  #FSxAJacoustic

Performing acoustic here at @megagloryhall for Meet and Greet @stacyanam #FSxAJacoustic - 1 month ago

220 Likes
10 Comments
0
Walaupun lagu ni lagu lama zaman sekolah rendah tapi masih tetap one of favourite saya sampai bila bila melodi lagu ni sgt kuat👍🏽💯 Terimalah ‘Jika’ versi saya 😁
.
🎧 : Jika
🎤 : @melly_goeslaw ft @ari_lasso 📹 : @_amsyarafiq (my videographer👍🏽) .
TAG lah sesapa korang nak tag nak share kat story pun boleh aihh takdak sapa larang.Terima kasih😘
.
@malaysiancover @covermusik__ @coversong_id @covermusik_18 #Jika #jikamellygoeslow #mellygoeslaw #share #sharera #mungkinmellygoeslaw #laguindonesia #indonesia #malaysian #malaysiancoversong

Walaupun lagu ni lagu lama zaman sekolah rendah tapi masih tetap one of favourite saya sampai bila bila melodi lagu ni sgt kuat👍🏽💯 Terimalah ‘Jika’ versi saya 😁 . 🎧 : Jika 🎤 : @melly_goeslaw ft @ari_lasso 📹 : @_amsyarafiq (my videographer👍🏽) . TAG lah sesapa korang nak tag nak share kat story pun boleh aihh takdak sapa larang.Terima kasih😘 . @malaysiancover @covermusik__ @coversong_id @covermusik_18 #Jika #jikamellygoeslow #mellygoeslaw #share #sharera #mungkinmellygoeslaw #laguindonesia #indonesia #malaysian #malaysiancoversong - 1 month ago

291 Likes
41 Comments
0
Kalini punya cover lain sikit 😂 kita masukkan mv versi suka suka🤪 hahahah
Nahh terimalah Uptown funk from me💯
.
🎧 : Uptown Funk
🎤 : Mark Robson ft @brunomars 🎬 : @_amsyarafiq 📹 : @_amsyarafiq .
*mcm berani padahal mengigil😂 lutut aku shoot video ni tgh orgg pandang2 nasib baik pakcik salleh kat situ sporting👍🏽
.
#Faysalsaadcover #uptownfunk #uptownfunkcover #brunomarssongs  #brunomars @malaysiancover @covermusikgramm @mycovernation.official @era.je #SharERA #coversong #malaysiantalent #brunomarscover #mentor @theaiskacang.my #blackpink

Kalini punya cover lain sikit 😂 kita masukkan mv versi suka suka🤪 hahahah Nahh terimalah Uptown funk from me💯 . 🎧 : Uptown Funk 🎤 : Mark Robson ft @brunomars 🎬 : @_amsyarafiq 📹 : @_amsyarafiq . *mcm berani padahal mengigil😂 lutut aku shoot video ni tgh orgg pandang2 nasib baik pakcik salleh kat situ sporting👍🏽 . #Faysalsaadcover #uptownfunk #uptownfunkcover #brunomarssongs #brunomars @malaysiancover @covermusikgramm @mycovernation.official @era.je #SharERA #coversong #malaysiantalent #brunomarscover #mentor @theaiskacang.my #blackpink - 2 months ago

408 Likes
132 Comments
0
Lagu yang agak kerap dimainkan dimajlis2 perkahwinan laaa niii..👍🏽👍🏽 lirik bait nya sungguh indah 🤩 Terimalah Lagu ini dari orang biasa mcm saya😂
.
🎧 : Cinta Luar Biasa
🎤 : @andmeshkamaleng_ .
@malaysiancover @mycovernation.official @covermusik__ @laguindocover #laguIndonesia #cintaluarbiasa #andmeshcintaluarbiasa #andmeshcover #erafm #cintaluarbiasacover #Faysalsaadcover #SharERA  #mungkinmellygoeslaw #coversong

Lagu yang agak kerap dimainkan dimajlis2 perkahwinan laaa niii..👍🏽👍🏽 lirik bait nya sungguh indah 🤩 Terimalah Lagu ini dari orang biasa mcm saya😂 . 🎧 : Cinta Luar Biasa 🎤 : @andmeshkamaleng_ . @malaysiancover @mycovernation.official @covermusik__ @laguindocover #laguIndonesia #cintaluarbiasa #andmeshcintaluarbiasa #andmeshcover #erafm #cintaluarbiasacover #Faysalsaadcover #SharERA #mungkinmellygoeslaw #coversong - 2 months ago

406 Likes
94 Comments
1
Boleh lahh plan 50 peratus jadi 😂😂😂 saya tak reti nak surprise kan org baru belajar kahkahkah suka ke tak? 😂😂😂 @mimiethesith 
Terima kasih penerbit bersama surprise birthday ini 😍 @nurizzati.saneb94 
Selamat Hari Lahir mi😘 ❤️❤️
#sayaberambutKpopHarini🤣

Boleh lahh plan 50 peratus jadi 😂😂😂 saya tak reti nak surprise kan org baru belajar kahkahkah suka ke tak? 😂😂😂 @mimiethesith Terima kasih penerbit bersama surprise birthday ini 😍 @nurizzati.saneb94 Selamat Hari Lahir mi😘 ❤️❤️ #sayaberambutKpopHarini 🤣 - 2 months ago

228 Likes
16 Comments
2
Malam ni sungguh indah ditemani cahaya sang bulan🌙💯
📸 : @muhd.suib budak ysuku
.
#pishangtaktaunakletakcaptionapa #happyweekend

Malam ni sungguh indah ditemani cahaya sang bulan🌙💯 📸 : @muhd.suib budak ysuku . #pishangtaktaunakletakcaptionapa #happyweekend - 2 months ago

145 Likes
0 Comments
0
Ramai yang request lagu Mungkin by Melly Goeslaw ni most of the cover yang aku dah tgk semua slow version..this time aku tukar sikit genre  Dan pattern lagu ni 😁😁 okay here is my own rendition💯🤪🙏🏼
.
💿 : Mungkin
🎙 : @melly_goeslaw .
TAG Lah Sesapa korang nak tag 😂
#mungkinmellygoeslaw #mungkinmellygoeslawcover #mungkincover #mungkin @malaysiancover @mycovernation.official #malaysiantalent #younggenerationmusic #faysalsaadcover #indonesia @era.je @lagu_baper.id @videolagukeren #trending #sharera #blackpink #covermusikgramm #mentormilenia2019 #tiktoksong #tiktok #bigstage2019 #gempakviral #hanyarindu

Ramai yang request lagu Mungkin by Melly Goeslaw ni most of the cover yang aku dah tgk semua slow version..this time aku tukar sikit genre Dan pattern lagu ni 😁😁 okay here is my own rendition💯🤪🙏🏼 . 💿 : Mungkin 🎙 : @melly_goeslaw . TAG Lah Sesapa korang nak tag 😂 #mungkinmellygoeslaw #mungkinmellygoeslawcover #mungkincover #mungkin @malaysiancover @mycovernation.official #malaysiantalent #younggenerationmusic #faysalsaadcover #indonesia @era.je @lagu_baper.id @videolagukeren #trending #sharera #blackpink #covermusikgramm #mentormilenia2019 #tiktoksong #tiktok #bigstage2019 #gempakviral #hanyarindu - 2 months ago

581 Likes
121 Comments
1
Special for my senoritaa❤️❤️ nahhhh lagu yg menang voting kat Insta Story kelmarin👍🏽👍🏽
.
💿 : Senorita
🎙 : @camila_cabello ft @shawnmendes .
TAG Your senorita 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
@malaysiancover @mycovernation.official @motifviralofficial #Faysalsaadcover #senoritacover  #senorita #camilacabello #shawnmendes #cintaluarbiasa #videocoverlagu #malaysiancover #malaysiantalent #younggenerationmusic @narrecords @fmcmusic  #suara  #coversong #señoritacamilacabello

Special for my senoritaa❤️❤️ nahhhh lagu yg menang voting kat Insta Story kelmarin👍🏽👍🏽 . 💿 : Senorita 🎙 : @camila_cabello ft @shawnmendes . TAG Your senorita 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 @malaysiancover @mycovernation.official @motifviralofficial #Faysalsaadcover #senoritacover #senorita #camilacabello #shawnmendes #cintaluarbiasa #videocoverlagu #malaysiancover #malaysiantalent #younggenerationmusic @narrecords @fmcmusic #suara #coversong #señoritacamilacabello - 2 months ago

683 Likes
140 Comments
1
Setiap orang ada keburukan dan kebaikan masing-masing...tetapi yang paling buruk adalah orang yg menyebarkan keburukan orang lain❗️
.
Bercakap benda betul tu mengata 
Bercakap benda tak betul tu fitnah
Berdosa besar☝🏽 #hatihatiberkata ❤️👍🏽

Setiap orang ada keburukan dan kebaikan masing-masing...tetapi yang paling buruk adalah orang yg menyebarkan keburukan orang lain❗️ . Bercakap benda betul tu mengata Bercakap benda tak betul tu fitnah Berdosa besar☝🏽 #hatihatiberkata ❤️👍🏽 - 3 months ago

157 Likes
4 Comments
0
Tamally maak means 
Ku sentiasa bersamamu💝💝
Maafkan saya jika lahjan arabic tu belum cukup😁🙏🏼
.
TAG Kawan Arab hangpa kalau ada
.
💿 : Tamally Maak
🎙 : @amrdiab .
@malaysiancover @coverlinetv @mycovernation.official #malaysiantalent #malaysiancover #arabsong #arabic #tamallymaak #faysalsaadcover @motifviral #meletop

Tamally maak means Ku sentiasa bersamamu💝💝 Maafkan saya jika lahjan arabic tu belum cukup😁🙏🏼 . TAG Kawan Arab hangpa kalau ada . 💿 : Tamally Maak 🎙 : @amrdiab . @malaysiancover @coverlinetv @mycovernation.official #malaysiantalent #malaysiancover #arabsong #arabic #tamallymaak #faysalsaadcover @motifviral #meletop - 3 months ago

195 Likes
31 Comments
1

3 months ago

234 Likes
35 Comments
4
Okayyy janji tak mok dah pasni 🙏🏼😂
.macehh tet @stacyanam
.
Credit video📹 @mselina_sabran 
#stacyanam #winneraf6 #Popularfemalesingerabpbh2014 #sampaikebulan

Okayyy janji tak mok dah pasni 🙏🏼😂 .macehh tet @stacyanam . Credit video📹 @mselina_sabran #stacyanam #winneraf6 #Popularfemalesingerabpbh2014 #sampaikebulan - 3 months ago

246 Likes
11 Comments
0
Berkenalan sejak dari 2012 sampai sekarang 💯🌹
More than beautiful she's co cuwit😍
.
#salamsyawal

Berkenalan sejak dari 2012 sampai sekarang 💯🌹 More than beautiful she's co cuwit😍 . #salamsyawal - 3 months ago

254 Likes
22 Comments
0
Self reward😎💯 Fav one👍🏽 #MacandCheese 📸 : @nurizzati.saneb94

Self reward😎💯 Fav one👍🏽 #MacandCheese 📸 : @nurizzati.saneb94 - 3 months ago

187 Likes
9 Comments
0
Load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.