#tolongdengar

113,063 posts

Akhirnya dia datang!
Al Quran Special Edition warna hitam ni dah restock tau, tapi stok terhad sangat! Siapa cepat, dia dapat! Cepat cepat. ๐Ÿ˜Œ .
.
Ni al Quran spesel sangat. Sesuai nak jadikan hantaran kawin atau bagi kat mak ayah sebagai hadiah istimewa. 
Sebab apa? Satu, sebab dia besar, jadi takdelah kabur sangat mata nak baca. Dan, dia datang sekali dengan packaging yang khas, gitu lah terciptanya special edition. ๐Ÿ˜Ž
.
.
Apa ada dalam set al quran exclusive niโ“
โœ”๏ธ1 buah al quran saiz A5
โœ”๏ธ1 pcs paper bag
โœ”๏ธ1 pcs dust bag
โœ”๏ธ1 pcs kotak eksklusif
.
.
Harga? Bergantung pada jumlah tagging. Boleh pilih nouh.
Al Quran tanpa tag : RM 130
198 tagging : RM 180.
383 tagging : RM 220.
.
.
Kelebihan Terbaru Al-Quran Ini :-
.
1) Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
Resam rasmi Malaysia. Diwarnakan beberapa huruf dan tanda bacaan bagi mewakili hukum tajwid tertentu bagi memudahkan kita di dalam pembelajaran membaca Al-Quran dengan tajwid yang betul.
.
3) Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat)
Ayat Al-Quran diturunkan secara bertahap tahap dan mengikut peristiwa. Jadi, bagi ayat ayat tertentu, disertakan sebab sebab turunnya ayat tersebut bagi kita memahami dengan lebih dalam makna ayat itu.
.
4) Hadis Sahih
Hadis hadis sahih yang berkaitan dengan tema perbahasan ayat Al-Quran bagi menambah kefahaman makna ayat tersebut.
.
5) Indeks Tematik
Indeks pencarian tema tema perbahasan tertentu di dalam Al-Quran merangkumi semua perkara. Ia memudahkan kita di dalam mencari ayat ayat tertentu yang membahaskan perkara perkara tertentu seperti hukum faraโ€™id, akidah, muamalah dan sebagainya.
.
6) Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
Al-Quran ini telah disemak oleh Lembaga Tashih Al-Quran KDN dan telah mendapat kelulusan untuk diterbitkan.
.
7) Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
.
Nak? Direct dm @hikayatsikosong atau tekan je link wasap di bio. ๐Ÿ˜Œ
.
#JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #alqurantag

Akhirnya dia datang! Al Quran Special Edition warna hitam ni dah restock tau, tapi stok terhad sangat! Siapa cepat, dia dapat! Cepat cepat. ๐Ÿ˜Œ . . Ni al Quran spesel sangat. Sesuai nak jadikan hantaran kawin atau bagi kat mak ayah sebagai hadiah istimewa. Sebab apa? Satu, sebab dia besar, jadi takdelah kabur sangat mata nak baca. Dan, dia datang sekali dengan packaging yang khas, gitu lah terciptanya special edition. ๐Ÿ˜Ž . . Apa ada dalam set al quran exclusive niโ“ โœ”๏ธ1 buah al quran saiz A5 โœ”๏ธ1 pcs paper bag โœ”๏ธ1 pcs dust bag โœ”๏ธ1 pcs kotak eksklusif . . Harga? Bergantung pada jumlah tagging. Boleh pilih nouh. Al Quran tanpa tag : RM 130 198 tagging : RM 180. 383 tagging : RM 220. . . Kelebihan Terbaru Al-Quran Ini :- . 1) Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna Resam rasmi Malaysia. Diwarnakan beberapa huruf dan tanda bacaan bagi mewakili hukum tajwid tertentu bagi memudahkan kita di dalam pembelajaran membaca Al-Quran dengan tajwid yang betul. . 3) Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat) Ayat Al-Quran diturunkan secara bertahap tahap dan mengikut peristiwa. Jadi, bagi ayat ayat tertentu, disertakan sebab sebab turunnya ayat tersebut bagi kita memahami dengan lebih dalam makna ayat itu. . 4) Hadis Sahih Hadis hadis sahih yang berkaitan dengan tema perbahasan ayat Al-Quran bagi menambah kefahaman makna ayat tersebut. . 5) Indeks Tematik Indeks pencarian tema tema perbahasan tertentu di dalam Al-Quran merangkumi semua perkara. Ia memudahkan kita di dalam mencari ayat ayat tertentu yang membahaskan perkara perkara tertentu seperti hukum faraโ€™id, akidah, muamalah dan sebagainya. . 6) Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN) Al-Quran ini telah disemak oleh Lembaga Tashih Al-Quran KDN dan telah mendapat kelulusan untuk diterbitkan. . 7) Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama. . Nak? Direct dm @hikayatsikosong atau tekan je link wasap di bio. ๐Ÿ˜Œ . #JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #alqurantag - 3 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Remember โ—๏ธ Sunscreen is really important. So please please please please protect ur skin and make sure use AINAA SUNSCREEN as ur best friend โ™ฅ๏ธ -

#apakes #lawak #lawakkerder #viral #viralvideos #jentikhati #nakkongsi #tolongdengar #penmerahdotcom #mirafilzah #seribusatucerita #nasihatbuatdiri #nasihat #kongsi #ctdk #noradanish #anaksolehah #tiktokgirls #picsart #demirindumu #inshotvideo #funimatechallenge #vacation #vacationmode #tiktokmalaysia๐Ÿ”ฅ #bigstage2019 #ctdkjunior #mirafilzah #cintabelumtamattempoh

Remember โ—๏ธ Sunscreen is really important. So please please please please protect ur skin and make sure use AINAA SUNSCREEN as ur best friend โ™ฅ๏ธ - #apakes #lawak #lawakkerder #viral #viralvideos #jentikhati #nakkongsi #tolongdengar #penmerahdotcom #mirafilzah #seribusatucerita #nasihatbuatdiri #nasihat #kongsi #ctdk #noradanish #anaksolehah #tiktokgirls #picsart #demirindumu #inshotvideo #funimatechallenge #vacation #vacationmode #tiktokmalaysia ๐Ÿ”ฅ #bigstage2019 #ctdkjunior #mirafilzah #cintabelumtamattempoh - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Reposted from @videodakwah.my (@get_regrann) -  BERSANGKA BAIKLAH!
.
.
Firman Allah SWT: โ€œBoleh jadi kamu membenci sesuatu, pada hal ia amat baik bagimu dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, pada hal ia amat buruk bagimu.
Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.โ€
(Surah al-Baqarah, ayat 216)
Orang yang beriman hendaklah meyakini setiap perkara yang berlaku ke atas dirinya sama ada baik atau buruk, semuanya telah ditentukan oleh Allah SWT sejak azali lagi
Jika kita berdoa kepada Allah SWT, maka hendaklah bersangka baik jika hajat tidak dimakbulkan
Mungkin Allah SWT mahu beri yang lebih baikโ€

#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #
#jommuhasabahdiri #tweetdakwah
#jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati 
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb
.@thesedihvideo._ (@get_regrann) - 
@officialputerabk
#diacrush
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann
๐Ÿ“น @kittss_

Reposted from @videodakwah.my (@get_regrann ) - BERSANGKA BAIKLAH! . . Firman Allah SWT: โ€œBoleh jadi kamu membenci sesuatu, pada hal ia amat baik bagimu dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, pada hal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.โ€ (Surah al-Baqarah, ayat 216) Orang yang beriman hendaklah meyakini setiap perkara yang berlaku ke atas dirinya sama ada baik atau buruk, semuanya telah ditentukan oleh Allah SWT sejak azali lagi Jika kita berdoa kepada Allah SWT, maka hendaklah bersangka baik jika hajat tidak dimakbulkan Mungkin Allah SWT mahu beri yang lebih baikโ€ #share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri # #jommuhasabahdiri #tweetdakwah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb .@thesedihvideo._ (@get_regrann ) - @officialputerabk #diacrush #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai - #regrann ๐Ÿ“น @kittss_ - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Bila kau terer sains mcm ni la jadinya๐Ÿ˜Œ bole try kalau berani๐Ÿ˜‚
.
.
#igbudaktwitter #akuletih #seindahbicara #silamoveon #nakluahsikit #abanghawai #akakkeningtebal #tolongkongsi #kisahawakdansaya #tolongdengar #secebiskenangan #abangmoveon #seribusatucerita #ceritabroken #hatikecai #cakapmanis
.
.
Credit : wattpad

Bila kau terer sains mcm ni la jadinya๐Ÿ˜Œ bole try kalau berani๐Ÿ˜‚ . . #igbudaktwitter #akuletih #seindahbicara #silamoveon #nakluahsikit #abanghawai #akakkeningtebal #tolongkongsi #kisahawakdansaya #tolongdengar #secebiskenangan #abangmoveon #seribusatucerita #ceritabroken #hatikecai #cakapmanis . . Credit : wattpad - 7 minutes ago

33 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 14 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 15 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 16 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 16 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 18 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 20 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 21 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 21 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 22 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
WAWA EE cushion adalah liquid foundation berbentuk compact.  Cecairnya disimpan didalam spons & perlu diambil menggunakan puff. .
CARA PENGGUNAAN:
Tekan puff ke spon
.
Apa yg dimaksudkan dgn EE? 
1. EXTRA EXFOLIATING - menanggalkan sel kulit mati
.
2. EVEN EFFECT - memberi manfaat utk menutup bintik hitam dan memberikan coverage yg maxima! .
Dan WAWA EE Cushion lebih kepada Even Effect
.
1. Menutup bintik hitam & bekas jerawat
2. Meratakan kulit yg berbelang terutama pada bahagian T-zone
3. Tekstur lembut 
4. Menghasilkan kulit muka yang lembap
.
RM 49 sahaja
.
Untuk pre-order boleh DM atau WhatsApp 0127996177 (click link on bio)
.
#wawacosmetic #wawabeauty  #wawaeecushion #wawazainal #aerielzafril #makeupunicorn #wawaaeril #makeupwawa #makeuptutorial #tolongdengar #paidreviewrm5 #codjohorbahru #codeveryday #wawacosmeticsjb #wawaeecushionjb

WAWA EE cushion adalah liquid foundation berbentuk compact. Cecairnya disimpan didalam spons & perlu diambil menggunakan puff. . CARA PENGGUNAAN: Tekan puff ke spon . Apa yg dimaksudkan dgn EE? 1. EXTRA EXFOLIATING - menanggalkan sel kulit mati . 2. EVEN EFFECT - memberi manfaat utk menutup bintik hitam dan memberikan coverage yg maxima! . Dan WAWA EE Cushion lebih kepada Even Effect . 1. Menutup bintik hitam & bekas jerawat 2. Meratakan kulit yg berbelang terutama pada bahagian T-zone 3. Tekstur lembut 4. Menghasilkan kulit muka yang lembap . RM 49 sahaja . Untuk pre-order boleh DM atau WhatsApp 0127996177 (click link on bio) . #wawacosmetic #wawabeauty #wawaeecushion #wawazainal #aerielzafril #makeupunicorn #wawaaeril #makeupwawa #makeuptutorial #tolongdengar #paidreviewrm5 #codjohorbahru #codeveryday #wawacosmeticsjb #wawaeecushionjb - 23 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 25 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 25 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 26 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Hidup ini ada dua,redoh and bersabar ๐Ÿ’
.
.
.
#bloggerย #igersmalaysiaย #kelakar#jangankecamย #gemokisawesomeย #ikutcarakita#sentiasabersyukurย #naksentapย #padubeb#himpunanlawakmalaysย #kakishare#tolongdengarย #lawakย #heartย #funny#mudahterhiburย #viralย #bazarย #paidreviewmurah#paidreviewmalaysiaย #malaysiakuย #rotikaya#igshopmalaysiaย #siscubaย #brocuba#videolawakย #videodakwahmyย #astrogempak#paidreviewrm5ย #koleksivideowhatsapp

Hidup ini ada dua,redoh and bersabar ๐Ÿ’ . . . #blogger ย #igersmalaysia ย #kelakar #jangankecam ย #gemokisawesome ย #ikutcarakita #sentiasabersyukur ย #naksentap ย #padubeb #himpunanlawakmalays ย #kakishare #tolongdengar ย #lawak ย #heart ย #funny #mudahterhibur ย #viral ย #bazar ย #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia ย #malaysiaku ย #rotikaya #igshopmalaysia ย #siscuba ย #brocuba #videolawak ย #videodakwahmy ย #astrogempak #paidreviewrm5 ย #koleksivideowhatsapp - 28 minutes ago

11 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’•

HARGA ASAL : RM35
HARGA SALE : RM 28 .
๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด .
โค PERCUMA BOX .
โค PERCUMA POSTAGE .
โค PERCUMA WISH CARD
.
๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โฃ.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

๐Ÿ’• JADE & PEARL ๐Ÿ’• HARGA ASAL : RM35 HARGA SALE : RM 28 . ๐Ÿ”ด Beli 2 RM 50 ๐Ÿ”ด . โค PERCUMA BOX . โค PERCUMA POSTAGE . โค PERCUMA WISH CARD . ๐Ÿ“ฒ berminat? Sila tekan link Whatsapp di bio IG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โฃ. . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga - 28 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dia tetap pilih kau๐Ÿ™ƒ
@mibz_idh 
@yatie.moon ๐ŸŽฅ
โ€ข
Tag sikit kwn bf or kwn gf korng
โ€ข
โ—†
โ—†
#malaysiatrending #jangankecamsaya #ayatjiwang #jiwakacau #zonlawak #vroomvroom #igbudaknerd #nakluahsikit #ayatsentap #himpunanbahanlawak #paidreviewmalaysia #naksentap #padubeb #gemokisawesome #jangankecam #instaseleb #brocuba #tolongdengar #iglelakivsperempuan #lawakhambar #gengjiwakacau #tiktokmalaysia #sentap #lawaktahapdewa #lawak #malaysiatrending #malaysiaboleh #paidreviewmalaysia #tshirtcouplemalaysia

Dia tetap pilih kau๐Ÿ™ƒ @mibz_idh @yatie.moon ๐ŸŽฅ โ€ข Tag sikit kwn bf or kwn gf korng โ€ข โ—† โ—† #malaysiatrending #jangankecamsaya #ayatjiwang #jiwakacau #zonlawak #vroomvroom #igbudaknerd #nakluahsikit #ayatsentap #himpunanbahanlawak #paidreviewmalaysia #naksentap #padubeb #gemokisawesome #jangankecam #instaseleb #brocuba #tolongdengar #iglelakivsperempuan #lawakhambar #gengjiwakacau #tiktokmalaysia #sentap #lawaktahapdewa #lawak #malaysiatrending #malaysiaboleh #paidreviewmalaysia #tshirtcouplemalaysia - 28 minutes ago

25 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.