#telukbelanga

17,797 posts

#bajutelokbelanga #bajutelukbelanga #telokbelanga #telukbelanga #jualbajutelokbelanga #bajumelayu #jualbajutelukbelanga

#bajutelokbelanga #bajutelukbelanga #telokbelanga #telukbelanga #jualbajutelokbelanga #bajumelayu #jualbajutelukbelanga - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
Tq kk cantik  @ewi_flowrencia 😘 🙏🏻🤗
. 
#danersagallery#bajukarnavalanak
#sewabajuadat#penyewaanbaju
#kebayapontianak#sewakebaya
#kebayakartinimodern#telukbelanga
#bajucheongsamimlek#bajuchinese#sekadauhits
#sekadauinformasi#jahitkebaya
#jahitbaju#jahitgaunpesta
#bajuadatdayak#bajukurungterkini
#instagram#bayangkari#weddingdreq
#weddingdress#testimonidanersagallery

Tq kk cantik @ewi_flowrencia 😘 🙏🏻🤗 . #danersagallery #bajukarnavalanak #sewabajuadat #penyewaanbaju #kebayapontianak #sewakebaya #kebayakartinimodern #telukbelanga #bajucheongsamimlek #bajuchinese #sekadauhits #sekadauinformasi #jahitkebaya #jahitbaju #jahitgaunpesta #bajuadatdayak #bajukurungterkini #instagram #bayangkari #weddingdreq #weddingdress #testimonidanersagallery - 4 hours ago

21 Likes
1 Comments
0
[ BANGGA BERTELUK BELANGA ]

Sudah siap merayakan hari Ulang Tahun Pontianak dengan #TelukBelangaPaduka, yang belum silahkan langsung order ke store kita. 
offline store dimulai jam 10.00 AM - 09.00 PM di butik @ndastila Jl. BLKI - AR. Saleh IV No. 26 Pontianak

Untuk pembelian online hanya bisa dilakukan di website www.padukaindonesia.com

No. WA admin hanya untuk customer service, bukan untuk order .

SPECIAL IDENTIK PADUKA - kancing/butang melayu original design paduka indonesia (hanya satu-satunya)

Post with @padukaindonesia @ndastila @ndastilaman

#Paduka #PadukaIndonesia #TelukBelanga #TelukBelangaPaduka #BanggaberTelukBelanga #BanggaberPaduka #PadukaXndastila #Indonesia #Malaysia #Singapore #bruneidarussalam #thailand #riau #Pontianak #Kalbar #Mempawah #Sambas

[ BANGGA BERTELUK BELANGA ] Sudah siap merayakan hari Ulang Tahun Pontianak dengan #TelukBelangaPaduka , yang belum silahkan langsung order ke store kita. offline store dimulai jam 10.00 AM - 09.00 PM di butik @ndastila Jl. BLKI - AR. Saleh IV No. 26 Pontianak Untuk pembelian online hanya bisa dilakukan di website www.padukaindonesia.com No. WA admin hanya untuk customer service, bukan untuk order . SPECIAL IDENTIK PADUKA - kancing/butang melayu original design paduka indonesia (hanya satu-satunya) Post with @padukaindonesia @ndastila @ndastilaman #Paduka #PadukaIndonesia #TelukBelanga #TelukBelangaPaduka #BanggaberTelukBelanga #BanggaberPaduka #PadukaXndastila #Indonesia #Malaysia #Singapore #bruneidarussalam #thailand #riau #Pontianak #Kalbar #Mempawah #Sambas - 13 hours ago

30 Likes
0 Comments
0
[ BANGGA BERTELUK BELANGA ]

Gurunda Ustadz @luqmanulhakimashabul siap menyambut ulang tahun Kota Pontianak dengan #TelukBelangaPaduka 
offline store dimulai jam 10.00 AM - 09.00 PM di butik @ndastila Jl. BLKI - AR. Saleh IV No. 26 Pontianak

Untuk pembelian online hanya bisa dilakukan di website www.padukaindonesia.com

No. WA admin hanya untuk customer service, bukan untuk order .

SPECIAL IDENTIK PADUKA - kancing/butang melayu original design paduka indonesia (hanya satu-satunya)

Post with @padukaindonesia @ndastila @ndastilaman

#Paduka #PadukaIndonesia #TelukBelanga #TelukBelangaPaduka #BanggaberTelukBelanga #BanggaberPaduka #PadukaXndastila #Indonesia #Malaysia #Singapore #bruneidarussalam #thailand #riau #Pontianak #Kalbar #Mempawah #Sambas

[ BANGGA BERTELUK BELANGA ] Gurunda Ustadz @luqmanulhakimashabul siap menyambut ulang tahun Kota Pontianak dengan #TelukBelangaPaduka offline store dimulai jam 10.00 AM - 09.00 PM di butik @ndastila Jl. BLKI - AR. Saleh IV No. 26 Pontianak Untuk pembelian online hanya bisa dilakukan di website www.padukaindonesia.com No. WA admin hanya untuk customer service, bukan untuk order . SPECIAL IDENTIK PADUKA - kancing/butang melayu original design paduka indonesia (hanya satu-satunya) Post with @padukaindonesia @ndastila @ndastilaman #Paduka #PadukaIndonesia #TelukBelanga #TelukBelangaPaduka #BanggaberTelukBelanga #BanggaberPaduka #PadukaXndastila #Indonesia #Malaysia #Singapore #bruneidarussalam #thailand #riau #Pontianak #Kalbar #Mempawah #Sambas - 14 hours ago

40 Likes
0 Comments
0
[ BANGGA BERTELUK BELANGA ]

Siap menyambut ulangtahun Pontianak dengan #TelukBelangaPaduka 
offline store dimulai jam 10.00 AM - 09.00 PM di butik @ndastila Jl. BLKI - AR. Saleh IV No. 26 Pontianak

Untuk pembelian online hanya bisa dilakukan di website www.padukaindonesia.com

No. WA admin hanya untuk customer service, bukan untuk order .

SPECIAL IDENTIK PADUKA - kancing/butang melayu original design paduka indonesia (hanya satu-satunya)

Post with @padukaindonesia @ndastila @ndastilaman

#Paduka #PadukaIndonesia #TelukBelanga #TelukBelangaPaduka #BanggaberTelukBelanga #BanggaberPaduka #PadukaXndastila #Indonesia #Malaysia #Singapore #bruneidarussalam #thailand #riau #Pontianak #Kalbar #Mempawah #Sambas

[ BANGGA BERTELUK BELANGA ] Siap menyambut ulangtahun Pontianak dengan #TelukBelangaPaduka offline store dimulai jam 10.00 AM - 09.00 PM di butik @ndastila Jl. BLKI - AR. Saleh IV No. 26 Pontianak Untuk pembelian online hanya bisa dilakukan di website www.padukaindonesia.com No. WA admin hanya untuk customer service, bukan untuk order . SPECIAL IDENTIK PADUKA - kancing/butang melayu original design paduka indonesia (hanya satu-satunya) Post with @padukaindonesia @ndastila @ndastilaman #Paduka #PadukaIndonesia #TelukBelanga #TelukBelangaPaduka #BanggaberTelukBelanga #BanggaberPaduka #PadukaXndastila #Indonesia #Malaysia #Singapore #bruneidarussalam #thailand #riau #Pontianak #Kalbar #Mempawah #Sambas - 14 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Opss ada yang tegur la.. Apa kata husband? Penangan  betul ni 
WhatsApp 👉  0129914080
Cod area 👉 petaling jaya,  shah alam, telok panglima garang
.
.
#aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacypj #aslegacyaliffsyukri #telekung #harumnita #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyselangor #ekzema #cantik #kurus #gemuk #shahidadherbs #babyterlajaklaris #tehhijau #aslegacydatoaliffsyukri  #slim #agentaslegacy #eczemacream #showergel #bodyscrub #jamshir #kainpelikat #kurta #telukbelanga #skincare

Opss ada yang tegur la.. Apa kata husband? Penangan betul ni WhatsApp 👉  0129914080 Cod area 👉 petaling jaya,  shah alam, telok panglima garang . . #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacypj #aslegacyaliffsyukri #telekung #harumnita #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyselangor #ekzema #cantik #kurus #gemuk #shahidadherbs #babyterlajaklaris #tehhijau #aslegacydatoaliffsyukri   #slim #agentaslegacy #eczemacream #showergel #bodyscrub #jamshir #kainpelikat #kurta #telukbelanga #skincare - 1 day ago

0 Likes
0 Comments
0
Tq customer langganan @mariaramianamia 🤗😇🙏🏻
. 
#danersagallery#bajukarnavalanak
#sewabajuadat#penyewaanbaju
#kebayapontianak#sewakebaya
#kebayakartinimodern#telukbelanga
#bajucheongsamimlek#bajuchinese#sekadauhits
#sekadauinformasi#jahitkebaya
#jahitbaju#jahitgaunpesta
#bajuadatdayak#bajukurungterkini
#instagram#bayangkari#weddingdreq
#weddingdress#testimonidanersagallery

Tq customer langganan @mariaramianamia 🤗😇🙏🏻 . #danersagallery #bajukarnavalanak #sewabajuadat #penyewaanbaju #kebayapontianak #sewakebaya #kebayakartinimodern #telukbelanga #bajucheongsamimlek #bajuchinese #sekadauhits #sekadauinformasi #jahitkebaya #jahitbaju #jahitgaunpesta #bajuadatdayak #bajukurungterkini #instagram #bayangkari #weddingdreq #weddingdress #testimonidanersagallery - 1 day ago

46 Likes
2 Comments
0
Khas untuk Jejaka Jejaka kat luar sana. Baju Melayu Slimfit sudah datang 😘 Limited quantity je ni tau, so jangan lambat jangan segan. Click je link whatsapp kat atas. Meh kita baca apa yang specialnya #BajuMelayuSlimfit 2019 ni 👇🏻
.
❣️Material Como Crepe
❣️Saiz XS sehingga XL
❣️Design Cekak Musang
❣️Poket seluar di kiri & kanan
❣️Poket sorok di dada
❣️Design exclusive (metal tag di poket baju)
❣️20 pilihan warna trending
❣️Zip di sisi baju
❣️Tahan Lasak & paling penting tidak mudah berkedut
.
READY STOCK 🌸
.
Ps: Warna baju melayu mungkin akan nampak berbeza atas sebab setting lighting laptop anda atau handphone anda sendiri 😊
.
#bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuraya #cekakmusang #telukbelanga #bajumelayuexclusive #bajumelayumodern #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayutradisional #bajumelayu2018 #sayajualbajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayuraya #bajumelayusedondon #sedondon #bajumelayuviral #bajumelayuraya2019 #bajudewasa #bajumelayucekakmusang #bajumelayujohor #kelantan #kualalumpur #bajumelayuslimfit

Khas untuk Jejaka Jejaka kat luar sana. Baju Melayu Slimfit sudah datang 😘 Limited quantity je ni tau, so jangan lambat jangan segan. Click je link whatsapp kat atas. Meh kita baca apa yang specialnya #BajuMelayuSlimfit 2019 ni 👇🏻 . ❣️Material Como Crepe ❣️Saiz XS sehingga XL ❣️Design Cekak Musang ❣️Poket seluar di kiri & kanan ❣️Poket sorok di dada ❣️Design exclusive (metal tag di poket baju) ❣️20 pilihan warna trending ❣️Zip di sisi baju ❣️Tahan Lasak & paling penting tidak mudah berkedut . READY STOCK 🌸 . Ps: Warna baju melayu mungkin akan nampak berbeza atas sebab setting lighting laptop anda atau handphone anda sendiri 😊 . #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuraya #cekakmusang #telukbelanga #bajumelayuexclusive #bajumelayumodern #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayutradisional #bajumelayu2018 #sayajualbajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayuraya #bajumelayusedondon #sedondon #bajumelayuviral #bajumelayuraya2019 #bajudewasa #bajumelayucekakmusang #bajumelayujohor #kelantan #kualalumpur #bajumelayuslimfit - 2 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Tq customer 🙏🏻🤗😘
. 
#danersagallery#bajukarnavalanak
#sewabajuadat#penyewaanbaju
#kebayapontianak#sewakebaya
#kebayakartinimodern#telukbelanga
#bajucheongsamimlek#bajuchinese#sekadauhits
#sekadauinformasi#jahitkebaya
#jahitbaju#jahitgaunpesta
#bajuadatdayak#bajukurungterkini
#instagram#bayangkari#weddingdreq
#weddingdress#testimonidanersagallery

Tq customer 🙏🏻🤗😘 . #danersagallery #bajukarnavalanak #sewabajuadat #penyewaanbaju #kebayapontianak #sewakebaya #kebayakartinimodern #telukbelanga #bajucheongsamimlek #bajuchinese #sekadauhits #sekadauinformasi #jahitkebaya #jahitbaju #jahitgaunpesta #bajuadatdayak #bajukurungterkini #instagram #bayangkari #weddingdreq #weddingdress #testimonidanersagallery - 2 days ago

27 Likes
0 Comments
0
Hadiahkan abah di kampung kurta putih.. Boleh abah pakai ke masjid 😉
.
Nak belikan untuk suami, abang atau adik pun boleh😄
.
Klik link di bio untuk order
.
#kurta #kurtamurah #kurtalelaki #kurtaraya #kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtalelakimurah #kurtacantik #kurtamurahmalaysia #kurtaelrah #kurtacotton #kurtaexclusive #kurtalelakimalaysia #kurta2019 #kurtadewasa #kurtaonline #kurtatelukbelanga #telukbelanga #kurtatelukbelangamurah #limawaktu #sedondonraya
#setcouple #coupleraya #salekurta #kurtaqhalif #jlabellaraya2019 #jubah #icsyvmy

Hadiahkan abah di kampung kurta putih.. Boleh abah pakai ke masjid 😉 . Nak belikan untuk suami, abang atau adik pun boleh😄 . Klik link di bio untuk order . #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #kurtaraya #kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtalelakimurah #kurtacantik #kurtamurahmalaysia #kurtaelrah #kurtacotton #kurtaexclusive #kurtalelakimalaysia #kurta2019 #kurtadewasa #kurtaonline #kurtatelukbelanga #telukbelanga #kurtatelukbelangamurah #limawaktu #sedondonraya #setcouple #coupleraya #salekurta #kurtaqhalif #jlabellaraya2019 #jubah #icsyvmy - 3 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Hadiahkan abah di kampung kurta putih.. Boleh abah pakai ke masjid 😉
.
Nak Bagi untuk suami, abang2 atau adik pun boleh 😆
.
Klik link di bio untuk pembelian
.
.
#kurta #kurtamurah #kurtalelaki #kurtaraya #kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtalelakimurah #kurtacantik #kurtamurahmalaysia #kurtaelrah #kurtacotton #kurtaexclusive #kurtalelakimalaysia #kurta2019 #kurtadewasa #kurtaonline #kurtatelukbelanga #telukbelanga #kurtatelukbelangamurah #limawaktu #sedondonraya
#setcouple #coupleraya #salekurta #kurtaqhalif #jlabellaraya2019 #jubah #icsyvmy

Hadiahkan abah di kampung kurta putih.. Boleh abah pakai ke masjid 😉 . Nak Bagi untuk suami, abang2 atau adik pun boleh 😆 . Klik link di bio untuk pembelian . . #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #kurtaraya #kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtalelakimurah #kurtacantik #kurtamurahmalaysia #kurtaelrah #kurtacotton #kurtaexclusive #kurtalelakimalaysia #kurta2019 #kurtadewasa #kurtaonline #kurtatelukbelanga #telukbelanga #kurtatelukbelangamurah #limawaktu #sedondonraya #setcouple #coupleraya #salekurta #kurtaqhalif #jlabellaraya2019 #jubah #icsyvmy - 3 days ago

0 Likes
0 Comments
0
#NEWDESIGN KURTA AHSAN SLIMFIT PROMO RM 69 SAHAJA 🔥

Jualan PROMOSI terhad! Stok sangat limited!
.
Berminat nak order? Klik link di bio 👆👆
.
1 HELAI RM69 SAHAJA!!
.
.
Apa yang menarik dengan KURTA AHSAN ni?
📌 Cutting terletak kemas
📌 100% dubai como crepe berkualiti tinggi
📌 Kain sejuk dan tidak panas
📌 Kain tidak mudah kedut
📌 Harga mampu milik
📌 Design premium & limited
📌 Aneka pilihan warna (9 warna)

Jom order sekarang sebab readystock terhad,lambat2 nanti habis..
.
p/s : Diulang sekali lagi Stok terhad. Berminat cepat2 tekan link di atas yee!
.
.
#kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtalelakimurah #kurtacantik #kurtamurahmalaysia #kurtaelrah #kurtacotton #kurtaexclusive #kurtalelakimalaysia #kurta2019 #kurtadewasa #kurtaonline #kurtatelukbelanga #telukbelanga #kurtatelukbelangamurah #limawaktu #sedondonraya #sale #yearendsale
#setcouple #coupleraya #salekurta #remyishak #kurta #jubah

#NEWDESIGN KURTA AHSAN SLIMFIT PROMO RM 69 SAHAJA 🔥 Jualan PROMOSI terhad! Stok sangat limited! . Berminat nak order? Klik link di bio 👆👆 . 1 HELAI RM69 SAHAJA!! . . Apa yang menarik dengan KURTA AHSAN ni? 📌 Cutting terletak kemas 📌 100% dubai como crepe berkualiti tinggi 📌 Kain sejuk dan tidak panas 📌 Kain tidak mudah kedut 📌 Harga mampu milik 📌 Design premium & limited 📌 Aneka pilihan warna (9 warna) Jom order sekarang sebab readystock terhad,lambat2 nanti habis.. . p/s : Diulang sekali lagi Stok terhad. Berminat cepat2 tekan link di atas yee! . . #kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtalelakimurah #kurtacantik #kurtamurahmalaysia #kurtaelrah #kurtacotton #kurtaexclusive #kurtalelakimalaysia #kurta2019 #kurtadewasa #kurtaonline #kurtatelukbelanga #telukbelanga #kurtatelukbelangamurah #limawaktu #sedondonraya #sale #yearendsale #setcouple #coupleraya #salekurta #remyishak #kurta #jubah - 3 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Tq customer langganan kesayangan kk cantik @josefiin_06 🙏🏻😊🤗😘
. 
#danersagallery#bajukarnavalanak
#sewabajuadat#penyewaanbaju
#kebayapontianak#sewakebaya
#kebayakartinimodern#telukbelanga
#bajucheongsamimlek#bajuchinese#sekadauhits
#sekadauinformasi#jahitkebaya
#jahitbaju#jahitgaunpesta
#bajuadatdayak#bajukurungterkini
#instagram#bayangkari#weddingdreq
#weddingdress#testimonidanersagallery

Tq customer langganan kesayangan kk cantik @josefiin_06 🙏🏻😊🤗😘 . #danersagallery #bajukarnavalanak #sewabajuadat #penyewaanbaju #kebayapontianak #sewakebaya #kebayakartinimodern #telukbelanga #bajucheongsamimlek #bajuchinese #sekadauhits #sekadauinformasi #jahitkebaya #jahitbaju #jahitgaunpesta #bajuadatdayak #bajukurungterkini #instagram #bayangkari #weddingdreq #weddingdress #testimonidanersagallery - 3 days ago

36 Likes
0 Comments
0
Nah bukti.. tak percaya kan😉
Menjadi dengan bizzi boddy

#feedbackcustomer 
WhatsApp 👉  0129914080
Cod area 👉 petaling jaya,  shah alam, telok panglima garang
.
.
#aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacypj #aslegacyaliffsyukri #telekung #harumnita #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyselangor #ekzema #cantik #kurus #gemuk #shahidadherbs #babyterlajaklaris #tehhijau #aslegacydatoaliffsyukri  #slim #agentaslegacy #eczemacream #showergel #bodyscrub #jamshir #kainpelikat #kurta #telukbelanga

Nah bukti.. tak percaya kan😉 Menjadi dengan bizzi boddy #feedbackcustomer WhatsApp 👉  0129914080 Cod area 👉 petaling jaya,  shah alam, telok panglima garang . . #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacypj #aslegacyaliffsyukri #telekung #harumnita #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyselangor #ekzema #cantik #kurus #gemuk #shahidadherbs #babyterlajaklaris #tehhijau #aslegacydatoaliffsyukri   #slim #agentaslegacy #eczemacream #showergel #bodyscrub #jamshir #kainpelikat #kurta #telukbelanga - 3 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Takpe tunggu tau😉

WhatsApp 👉  0129914080
Cod area 👉 petaling jaya,  shah alam, telok panglima garang
.
.
#aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacypj #aslegacyaliffsyukri #telekung #harumnita #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyselangor #ekzema #cantik #kurus #gemuk #shahidadherbs #babyterlajaklaris #tehhijau #aslegacydatoaliffsyukri  #slim #agentaslegacy #eczemacream #showergel #bodyscrub #jamshir #kainpelikat #kurta #telukbelanga #skincare

Takpe tunggu tau😉 WhatsApp 👉  0129914080 Cod area 👉 petaling jaya,  shah alam, telok panglima garang . . #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacypj #aslegacyaliffsyukri #telekung #harumnita #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyselangor #ekzema #cantik #kurus #gemuk #shahidadherbs #babyterlajaklaris #tehhijau #aslegacydatoaliffsyukri   #slim #agentaslegacy #eczemacream #showergel #bodyscrub #jamshir #kainpelikat #kurta #telukbelanga #skincare - 4 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Asalamualaikum wbkt..
#bajuraya2019 
#bajumelayumodern
#lelong
#metarial baby skin
#cekakmusang #telukbelanga
#murah RM50 SEPASANG
#BAJURAYA TAHUN DEPAN
#BAJU sedondon set family
#kendurikahwin #bajutemalowbajet

Nak lagi detailss...wassap guys...
0177272784 (joe)

Asalamualaikum wbkt.. #bajuraya2019 #bajumelayumodern #lelong #metarial baby skin #cekakmusang #telukbelanga #murah RM50 SEPASANG #BAJURAYA TAHUN DEPAN #BAJU sedondon set family #kendurikahwin #bajutemalowbajet Nak lagi detailss...wassap guys... 0177272784 (joe) - 4 days ago

2 Likes
0 Comments
0
sewa
baju kurung anak TK
warna baby blue dan hijau
50.000 satu stel

wa: 08125624987

alamat di jl. batas pandang (depan mitra mart sepakat) kota baru

sewa baju kurung anak TK warna baby blue dan hijau 50.000 satu stel wa: 08125624987 alamat di jl. batas pandang (depan mitra mart sepakat) kota baru - 4 days ago

6 Likes
1 Comments
0
sewa
baju kurung anak TK
warna rose gold dan gold
50.000 satu stel

wa: 08125624987

alamat di jl. batas pandang (depan mitra mart sepakat) kota baru

sewa baju kurung anak TK warna rose gold dan gold 50.000 satu stel wa: 08125624987 alamat di jl. batas pandang (depan mitra mart sepakat) kota baru - 4 days ago

13 Likes
1 Comments
0
Dah la sedap padu pulak tu.. rugi nya la bagi perempuan kalau tak try ni. Rugi sangat2

WhatsApp 👉  0129914080
Cod area 👉 petaling jaya,  shah alam, telok panglima garang
.
.
#aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacypj #aslegacyaliffsyukri #telekung #harumnita #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyselangor #ekzema #cantik #kurus #gemuk #shahidadherbs #babyterlajaklaris #tehhijau #aslegacydatoaliffsyukri  #slim #agentaslegacy #eczemacream #showergel #bodyscrub #jamshir #kainpelikat #kurta #telukbelanga #skincare

Dah la sedap padu pulak tu.. rugi nya la bagi perempuan kalau tak try ni. Rugi sangat2 WhatsApp 👉  0129914080 Cod area 👉 petaling jaya,  shah alam, telok panglima garang . . #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacypj #aslegacyaliffsyukri #telekung #harumnita #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyselangor #ekzema #cantik #kurus #gemuk #shahidadherbs #babyterlajaklaris #tehhijau #aslegacydatoaliffsyukri   #slim #agentaslegacy #eczemacream #showergel #bodyscrub #jamshir #kainpelikat #kurta #telukbelanga #skincare - 4 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Olive green warna pilihan setiap masa .
.
Geng olive green cer komen " AII " kat bawah 😘
.
.
____
.
Hubungi #fujiwara_asuka06 
Whatsapp 📲+601110152796
Channel telegram t.me/azzahras_wardrobe
.
___
.
.
#azzahraswardrobe
#kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtalelakimurah #kurtacantik #kurtamurahmalaysia  #kurtaexclusive #kurtalelakimalaysia #kurta2019 #kurtadewasa #kurtaonline #kurtatelukbelanga #telukbelanga #kurtatelukbelangamurah  #sedondonraya 
#salekurta #remyishak #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #kurtaraya #kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit  #teamSP101819_noon

Olive green warna pilihan setiap masa . . Geng olive green cer komen " AII " kat bawah 😘 . . ____ . Hubungi #fujiwara_asuka06 Whatsapp 📲+601110152796 Channel telegram t.me/azzahras_wardrobe . ___ . . #azzahraswardrobe #kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtalelakimurah #kurtacantik #kurtamurahmalaysia #kurtaexclusive #kurtalelakimalaysia #kurta2019 #kurtadewasa #kurtaonline #kurtatelukbelanga #telukbelanga #kurtatelukbelangamurah #sedondonraya #salekurta #remyishak #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #kurtaraya #kurtamoden #kurtamalaysia #kurtaslimfit #teamSP101819_noon - 4 days ago

27 Likes
20 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.