#swarovskibrooch

19,715 posts

Tak sabarnya nak tunggu tudung bawal #Swarovski bidang labuh ni. Teruja sangat!! 😱😱😱
.
Berminat boleh klik www.wasap.my/60143370500
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

Tak sabarnya nak tunggu tudung bawal #Swarovski bidang labuh ni. Teruja sangat!! 😱😱😱 . Berminat boleh klik www.wasap.my/60143370500 . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Suka pakai tudung bawal....tapi susah nak cari yg labuh...
.
Tak perlu risau lagi... #sinabana nak share berita baik ni...khas utk yg sukakan tudung labuh tapi tetap nampak cantik menawan..😍😍
.
Onzz tak untuk tudung bawal #Swarovski bidang labuh??
.
Berminat boleh klik www.wasap.ny/60143370500
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

Suka pakai tudung bawal....tapi susah nak cari yg labuh... . Tak perlu risau lagi... #sinabana nak share berita baik ni...khas utk yg sukakan tudung labuh tapi tetap nampak cantik menawan..😍😍 . Onzz tak untuk tudung bawal #Swarovski bidang labuh?? . Berminat boleh klik www.wasap.ny/60143370500 . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Tudung Bawal Bidang Labuh #Swarovski by #Sinabana. Excited la tak sabar nak tunggu keluaran baru ni.
.
Kepada yang onzz dengan bawal bidang labuh 100% original #Swarovski boleh whatsapp laju-laju okay.
.
Berminat boleh klik www.wasap.my/60143370500
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

Tudung Bawal Bidang Labuh #Swarovski by #Sinabana . Excited la tak sabar nak tunggu keluaran baru ni. . Kepada yang onzz dengan bawal bidang labuh 100% original #Swarovski boleh whatsapp laju-laju okay. . Berminat boleh klik www.wasap.my/60143370500 . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Pin shawl 5 pcs
Offer

Sekali box ya.
Barulah peniti tu tak lari😆😆 #swaroskinails #swarovskibrooch #swarovskicrystals💎 #swarovskiring #swarovskielements #crystalnails #crystallover #crystalhealing #penitinama #penitihijab #penititudungswarovski #penitidagu #pinknails #pintudungswarovski #pintudungcomel #pintudungcomel #kerongsanglover #keronsangswarovski #rings💍 #Ring #ringbawal #bawalexclusiveinspired #bawalcorak #bawalexclusivelover #arianilovers #arianipreloved

Pin shawl 5 pcs Offer Sekali box ya. Barulah peniti tu tak lari😆😆 #swaroskinails #swarovskibrooch #swarovskicrystals 💎 #swarovskiring #swarovskielements #crystalnails #crystallover #crystalhealing #penitinama #penitihijab #penititudungswarovski #penitidagu #pinknails #pintudungswarovski #pintudungcomel #pintudungcomel #kerongsanglover #keronsangswarovski #rings 💍 #Ring #ringbawal #bawalexclusiveinspired #bawalcorak #bawalexclusivelover #arianilovers #arianipreloved - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Thanks for order
Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria
💎Pita pakai hotfix Swarovski
💎Free Box Beludru (minimal order 250.000)
💎Order 3pcs diskon 10%

Order atau tanya ke WA 081339324203

#brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal#swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets

Thanks for order Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria 💎Pita pakai hotfix Swarovski 💎Free Box Beludru (minimal order 250.000) 💎Order 3pcs diskon 10% Order atau tanya ke WA 081339324203 #brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal #swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets - 5 hours ago

67 Likes
20 Comments
0
Thanks for order
Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria
💎Pita pakai hotfix Swarovski
💎Free Box Beludru (minimal order 250.000)
💎Order 3pcs diskon 10%

Order atau tanya ke WA 081339324203

#brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal#swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets

Thanks for order Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria 💎Pita pakai hotfix Swarovski 💎Free Box Beludru (minimal order 250.000) 💎Order 3pcs diskon 10% Order atau tanya ke WA 081339324203 #brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal #swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets - 5 hours ago

62 Likes
2 Comments
0
Thanks for order
Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria
💎Pita pakai hotfix Swarovski
💎Free Box Beludru (minimal order 250.000)
💎Order 3pcs diskon 10%

Order atau tanya ke WA 081339324203

#brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal#swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets

Thanks for order Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria 💎Pita pakai hotfix Swarovski 💎Free Box Beludru (minimal order 250.000) 💎Order 3pcs diskon 10% Order atau tanya ke WA 081339324203 #brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal #swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets - 5 hours ago

57 Likes
2 Comments
0
Martini cocktail brooch with Swarovski crystals and Czech beads💎
.
#brooch #handmadebrooch #handmadeshop #fashionjewelry #swarovskibrooch  #handmade #swarovski #broochshop #cocktailbrooch #cocktail #брошьизбисера #брошьмартини
#instadaily #instagoods #picoftheday #jewellery #lily #jewelleryshop #london #handmadejewelry #ukhandmade #londonfashion #photooftheday #handmadeinlondon #londonhandmade #royaltybrooch #handmadesale #perfectgift

Martini cocktail brooch with Swarovski crystals and Czech beads💎 . #brooch #handmadebrooch #handmadeshop #fashionjewelry #swarovskibrooch #handmade #swarovski #broochshop #cocktailbrooch #cocktail #брошьизбисера #брошьмартини #instadaily #instagoods #picoftheday #jewellery #lily #jewelleryshop #london #handmadejewelry #ukhandmade #londonfashion #photooftheday #handmadeinlondon #londonhandmade #royaltybrooch #handmadesale #perfectgift - 5 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
NEW ARRIVAL!! TUDUNG BAWAL #SWAROVSKI BIDANG 55.
.
Ramai sangat customer #sinabana yang tanya ada tak tudung bidang labuh?
.
Ye sekarang kami keluarkan untuk #sinaBAE kesayangan kami. Pada yang sukakan warna bold, boleh pilih ye.
.
Whatsapp us now +6018-760 4001.
.
Check out our website www.sinabana.com.
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidang55
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

NEW ARRIVAL!! TUDUNG BAWAL #SWAROVSKI BIDANG 55. . Ramai sangat customer #sinabana yang tanya ada tak tudung bidang labuh? . Ye sekarang kami keluarkan untuk #sinaBAE kesayangan kami. Pada yang sukakan warna bold, boleh pilih ye. . Whatsapp us now +6018-760 4001. . Check out our website www.sinabana.com. . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidang55 #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 6 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
-10 colours
-bidang 55
-33 Pcs swarovski ss 12 crystal clear
-material japanese voil

Bawal awning on point viral keluaran #Sinabana memang best! .
Whatsapp us now.
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidang55
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

-10 colours -bidang 55 -33 Pcs swarovski ss 12 crystal clear -material japanese voil Bawal awning on point viral keluaran #Sinabana memang best! . Whatsapp us now. . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidang55 #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 6 hours ago

4 Likes
3 Comments
0
-10 colours
-bidang 55
-33 Pcs swarovski ss 12 crystal clear
-material japanese voil .
Whatsapp us now.
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidang55
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

-10 colours -bidang 55 -33 Pcs swarovski ss 12 crystal clear -material japanese voil . Whatsapp us now. . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidang55 #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Bawal awning on point viral keluaran #Sinabana memang best!
.
Dah la banyak warna dan design. 19 warna dan 8 design. Boleh pilih ikut kesesuaian semua baju tau.
.
Whatsapp us now.
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidang55
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

Bawal awning on point viral keluaran #Sinabana memang best! . Dah la banyak warna dan design. 19 warna dan 8 design. Boleh pilih ikut kesesuaian semua baju tau. . Whatsapp us now. . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidang55 #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Tudung #Sinabana ni best pakai hari-hari. Yang paling seronok sebab senang nak matching dengan pelbagai warna baju. Warna pun soft je. Material pun 100% guarantee syok.
.
Whatsapp us now.
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidang55
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

Tudung #Sinabana ni best pakai hari-hari. Yang paling seronok sebab senang nak matching dengan pelbagai warna baju. Warna pun soft je. Material pun 100% guarantee syok. . Whatsapp us now. . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidang55 #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Thanks for order
Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria
💎Pita pakai hotfix Swarovski
💎Free Box Beludru (minimal order 250.000)
💎Order 3pcs diskon 10%

Order atau tanya ke WA 081339324203

#brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal#swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets

Thanks for order Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria 💎Pita pakai hotfix Swarovski 💎Free Box Beludru (minimal order 250.000) 💎Order 3pcs diskon 10% Order atau tanya ke WA 081339324203 #brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal #swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets - 6 hours ago

98 Likes
20 Comments
0
Ada yang nak join shipping harini tak?? Jom la selit-selit.

Cantik sangat la, uolls tak nak ke nampak vogue setiap hari?
.
Nak pakai santai-santai pun takde masalah. Tetap jugak nampak cantik.
.
Whatsapp us now.
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidang55
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

Ada yang nak join shipping harini tak?? Jom la selit-selit. Cantik sangat la, uolls tak nak ke nampak vogue setiap hari? . Nak pakai santai-santai pun takde masalah. Tetap jugak nampak cantik. . Whatsapp us now. . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidang55 #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Ready stok 
Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria
💎Pita pakai hotfix Swarovski
💎Free Box Beludru (minimal order 250.000)
💎Order 3pcs diskon 10%

Order atau tanya ke WA 081339324203

#brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal#swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets

Ready stok Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria 💎Pita pakai hotfix Swarovski 💎Free Box Beludru (minimal order 250.000) 💎Order 3pcs diskon 10% Order atau tanya ke WA 081339324203 #brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal #swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets - 6 hours ago

91 Likes
8 Comments
0
Ready stok 
Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria
💎Pita pakai hotfix Swarovski
💎Free Box Beludru (minimal order 250.000)
💎Order 3pcs diskon 10%

Order atau tanya ke WA 081339324203

#brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal#swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets

Ready stok Bros Swarovski 💎Swarovski Original Austria 💎Pita pakai hotfix Swarovski 💎Free Box Beludru (minimal order 250.000) 💎Order 3pcs diskon 10% Order atau tanya ke WA 081339324203 #brosswarovskisurabaya #brosswarovskimurah #brosswarovski #brosmalaysia #brosswarovsky #brosswarovskiori #brosswarovskioriginal #swarovskiindonesia #swarovskioriginal #swarovski #swarovskicrystals #swarovskibrooch #swarovskiaustria #brosswarovskijuntai #brosswarovskigresik #brosswarovskijogja #sisesasyari #sisesalovers #sisesasurabaya #sisesabanjarmasin #sisesamedan #sisesamakasar #kameelalovers #raneebrugman #jawharasyari #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #gelangswarovsky #swarovskibracelets - 6 hours ago

108 Likes
12 Comments
0
Cantik la. Melting tengok tau. Rasa nak grab je semua warna.
.
Grab je sebab semua warna cantik hot cun melecun .
Design: Hamparan Gemilang
Material: Toyoshima Japanese Voile
Bidang: 45 inch + extra 1 inch
.
Whatsapp us now.
.
#tudunglabuhswarovski
#tudungbawalswarovskibidang55
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
#swarovskibrooch
#koleksibarusinabana
#sinaBAE
#newcollection
#koleksiterbaru
#koleksibarusinabana
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#ppm
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#Sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#sinabana
#bawalswarovski

Cantik la. Melting tengok tau. Rasa nak grab je semua warna. . Grab je sebab semua warna cantik hot cun melecun . Design: Hamparan Gemilang Material: Toyoshima Japanese Voile Bidang: 45 inch + extra 1 inch . Whatsapp us now. . #tudunglabuhswarovski #tudungbawalswarovskibidang55 #tudungbawalswarovskibidanglabuh #swarovskibrooch #koleksibarusinabana #sinaBAE #newcollection #koleksiterbaru #koleksibarusinabana #jomcantikdengansinabana #antapermana #putihputihmelati #ppm #hamparanpermata #permatapujangga #intanberjujuk #selangbunga #Sinabana #sinabanaswarovski #bawalsinabana #sinabana #bawalswarovski - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
.
Brooch Swarovski New Release ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sale price RM119.00 each EXC postage
.
➖ Wassap for order 016-2244254
➖ Normal price RM190.00 EXC postage
.
#broochswarovski 
#swarovskibrooch 
#kerongsangswarovski
#koreanbrooch 
#broochkorea

. Brooch Swarovski New Release ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sale price RM119.00 each EXC postage . ➖ Wassap for order 016-2244254 ➖ Normal price RM190.00 EXC postage . #broochswarovski #swarovskibrooch #kerongsangswarovski #koreanbrooch #broochkorea - 7 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
.
Brooch Swarovski New Release ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sale price RM89.00 each EXC postage
.
➖ Wassap for order 016-2244254
➖ Normal price RM130.00 EXC postage
.
#broochswarovski 
#swarovskibrooch 
#kerongsangswarovski
#koreanbrooch 
#broochkorea

. Brooch Swarovski New Release ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sale price RM89.00 each EXC postage . ➖ Wassap for order 016-2244254 ➖ Normal price RM130.00 EXC postage . #broochswarovski #swarovskibrooch #kerongsangswarovski #koreanbrooch #broochkorea - 7 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.