#stikerphonemalaysia

681 posts

BLACK PRISM // Model One plus 5T

Ngam x ngam guys?
Hampir semua model kita boleh buat,korang terus wasap no. Admin kat link bio tu,tekan je terus keluar kt wasap & bagitahu model fon korang😉
.
01139692757
.
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

BLACK PRISM // Model One plus 5T Ngam x ngam guys? Hampir semua model kita boleh buat,korang terus wasap no. Admin kat link bio tu,tekan je terus keluar kt wasap & bagitahu model fon korang😉 . 01139692757 . #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 2 days ago

23 Likes
0 Comments
0
🔥KITORANG BOLEH BUAT MIX STICKER UTK BANYAK MODEL FON

Harga bergantung pada design mana yg korang pilih.

mcm yg dlm gambar atas ni customer suka Indonesia so dia pilih lah wrap ikut warna bendera😝
.
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

🔥KITORANG BOLEH BUAT MIX STICKER UTK BANYAK MODEL FON Harga bergantung pada design mana yg korang pilih. mcm yg dlm gambar atas ni customer suka Indonesia so dia pilih lah wrap ikut warna bendera😝 . #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 9 days ago

26 Likes
0 Comments
0
💙BUY STICKER FREE STICKER💙

Korang jgn lambat,sticker free terhad utk pembeli yg terpantas

Hampir semua model kita boleh buat,korang terus wasap no. Admin kat link bio tu,tekan je terus keluar kt wasap & bagitahu model fon korang😉
.
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

💙BUY STICKER FREE STICKER💙 Korang jgn lambat,sticker free terhad utk pembeli yg terpantas Hampir semua model kita boleh buat,korang terus wasap no. Admin kat link bio tu,tekan je terus keluar kt wasap & bagitahu model fon korang😉 . #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 9 days ago

17 Likes
0 Comments
0
'SILVER METAL BRUSH'
RM35 Free Postage + FREE STICKER!! Jangan lepas kan peluang!
.
📲01139692757
⛔No DM's
.
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

'SILVER METAL BRUSH' RM35 Free Postage + FREE STICKER!! Jangan lepas kan peluang! . 📲01139692757 ⛔No DM's . #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 14 days ago

18 Likes
2 Comments
0
Korang korang!!! Dah oder belum?
Siapa oder harini,apa² je jenis wrap korang oder admin nk bagi FREE STICKER..haa sticker apa tu?? Kena lah oder dlu😉
.
Jgn lambat tau,Sticker Free adalah terhad

Wasap sekarang//tekan terus link d bio 01139692757
-
#funwrapvideo
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Korang korang!!! Dah oder belum? Siapa oder harini,apa² je jenis wrap korang oder admin nk bagi FREE STICKER..haa sticker apa tu?? Kena lah oder dlu😉 . Jgn lambat tau,Sticker Free adalah terhad Wasap sekarang//tekan terus link d bio 01139692757 - #funwrapvideo #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 14 days ago

12 Likes
0 Comments
0
'BLUE CHAMELEON' RM40..
Sebarang DM/KOMEN kita x reply,terus wasap saja😽
.
Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#wrapphone
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

'BLUE CHAMELEON' RM40.. Sebarang DM/KOMEN kita x reply,terus wasap saja😽 . Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #wrapphone #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 14 days ago

21 Likes
0 Comments
0
'PINK CHAMELEON' RM40🔥🔥🔥FREE POS
BOLEH BUAT UTK BANYAK JENIS MODEL FON..Jangan lepas kan peluang!
.
📲01139692757
⛔No DM's
.
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

'PINK CHAMELEON' RM40🔥🔥🔥FREE POS BOLEH BUAT UTK BANYAK JENIS MODEL FON..Jangan lepas kan peluang! . 📲01139692757 ⛔No DM's . #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 14 days ago

38 Likes
0 Comments
0
New Wrap lagi guys 
BLACK STONE RM40 JE..Postage tiap hari💪
.
Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

New Wrap lagi guys BLACK STONE RM40 JE..Postage tiap hari💪 . Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 16 days ago

16 Likes
0 Comments
0
WHITE MATTE RM35 FREE POS
BOLEH BUAT UTK BANYAK JENIS MODEL FON..Jangan lepas kan peluang!
.
📲01139692757
⛔No DM's
.
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

WHITE MATTE RM35 FREE POS BOLEH BUAT UTK BANYAK JENIS MODEL FON..Jangan lepas kan peluang! . 📲01139692757 ⛔No DM's . #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 17 days ago

21 Likes
0 Comments
0
Sticker baru lagi guys
GRAPHITE RM45 JE..
Jom jom wasap sekarang
.
📲01139692757
⛔No DM's
.
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Sticker baru lagi guys GRAPHITE RM45 JE.. Jom jom wasap sekarang . 📲01139692757 ⛔No DM's . #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 17 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Rakyat Malaysia rajinkan membaca caption admin tulis tau,,supaya tidak tanya soalan berulang😽
.
Ok kita tunjuk sikit BLACK CAMO ni,,ni paling hot walaupun harga RM45 shj..mmg cun & ramai yg oder design yg ni..dijamin puas hati..beribu jenis model fon tersedia

Wasap no ni sekarang 01139692757..
Sebarang DM/KOMEN kita x respond tau
________
📍KITA JUGA OPEN UNTUK YG NAK JOINT DROPSHIP.FREE JE YURAN..WASAP NO YG SAMA📍
-
#funwrapvideo
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Rakyat Malaysia rajinkan membaca caption admin tulis tau,,supaya tidak tanya soalan berulang😽 . Ok kita tunjuk sikit BLACK CAMO ni,,ni paling hot walaupun harga RM45 shj..mmg cun & ramai yg oder design yg ni..dijamin puas hati..beribu jenis model fon tersedia Wasap no ni sekarang 01139692757.. Sebarang DM/KOMEN kita x respond tau ________ 📍KITA JUGA OPEN UNTUK YG NAK JOINT DROPSHIP.FREE JE YURAN..WASAP NO YG SAMA📍 - #funwrapvideo #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 21 days ago

24 Likes
0 Comments
0
Nak buat sticker wrap campur² mcm ni tak?? Wasap terus no ni 01139692757..
Sebarang DM/KOMEN kita x respond tau

Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Nak buat sticker wrap campur² mcm ni tak?? Wasap terus no ni 01139692757.. Sebarang DM/KOMEN kita x respond tau Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 22 days ago

41 Likes
4 Comments
0
NEW STICKER WRAP🔥
.
WHITE CARBON RM35+FREE POS SM

Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

NEW STICKER WRAP🔥 . WHITE CARBON RM35+FREE POS SM Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 22 days ago

31 Likes
1 Comments
0
GREEN MATTE RM35..slide sebelah👉
.
Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

GREEN MATTE RM35..slide sebelah👉 . Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 28 days ago

21 Likes
0 Comments
0
Nah..warna yg x bosan di pandang..korang boleh pilih nak yg Matte / Glossy
.
.
.
Daptkan PROMO MERDEKA BUY 2 FREE 1.WASAP SEGERA 01139692757 // TEKAN LINK DI BIO
.
Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Nah..warna yg x bosan di pandang..korang boleh pilih nak yg Matte / Glossy . . . Daptkan PROMO MERDEKA BUY 2 FREE 1.WASAP SEGERA 01139692757 // TEKAN LINK DI BIO . Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 1 month ago

27 Likes
1 Comments
0
Hey..kan cantik tu kalau kau ubah warna handset kau..tidak lah bercalar body fon kau itu✨
.
.
.
Daptkan PROMO MERDEKA BUY 2 FREE 1.WASAP SEGERA 01139692757 // TEKAN LINK DI BIO
.
Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Hey..kan cantik tu kalau kau ubah warna handset kau..tidak lah bercalar body fon kau itu✨ . . . Daptkan PROMO MERDEKA BUY 2 FREE 1.WASAP SEGERA 01139692757 // TEKAN LINK DI BIO . Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 1 month ago

26 Likes
1 Comments
0
Nak tak Matte Blue mcm ni utk Phone korang?
RM35 jerr
.
Daptkan PROMO MERDEKA BUY 2 FREE 1.WASAP SEGERA 01139692757 // TEKAN LINK DI BIO
.

Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Nak tak Matte Blue mcm ni utk Phone korang? RM35 jerr . Daptkan PROMO MERDEKA BUY 2 FREE 1.WASAP SEGERA 01139692757 // TEKAN LINK DI BIO . Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 1 month ago

26 Likes
0 Comments
0
Baby Blue Matte RM35 jerr
.
Daptkan PROMO MERDEKA BUY 2 FREE 1.WASAP SEGERA 01139692757 // TEKAN LINK DI BIO
.

Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni
.
🔱fon akan nampak lebih elegant
🔱kalis air & kalis habuk
🔱tak mudah koyak
🔱tahan lama (2-3tahun)
.
💠harga murah & material terbaik
💠mengelakkan phone dr calar
💠banyak model phone yg kita bole buat
💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design
.
📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍
-
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#smart
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Baby Blue Matte RM35 jerr . Daptkan PROMO MERDEKA BUY 2 FREE 1.WASAP SEGERA 01139692757 // TEKAN LINK DI BIO . Kelebihan apabila korang pasang stiker wrap ni . 🔱fon akan nampak lebih elegant 🔱kalis air & kalis habuk 🔱tak mudah koyak 🔱tahan lama (2-3tahun) . 💠harga murah & material terbaik 💠mengelakkan phone dr calar 💠banyak model phone yg kita bole buat 💠mudah dipasang & tidak meninggalkan kesan gam pada fon anda jika anda nk tukar2 design . 📍PENGAMBILAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG.SESIAPA BERMINAT NK BUAT INCOME RIBU RIBAN WASAP SEKARANG📍 - #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #smart #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 1 month ago

39 Likes
0 Comments
0
FUH🔥 yg ini lagi NICE😍
.
Korang tunggu wrap yg ni pulak masuk ehh..
.
#funwrapvideo
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

FUH🔥 yg ini lagi NICE😍 . Korang tunggu wrap yg ni pulak masuk ehh.. . #funwrapvideo #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 1 month ago

19 Likes
0 Comments
0
Fuhhh kilat✴✴✴
Yg ini hot selling..mmg cun
Promo Merdeka ON BUY 2 FREE 1
.
Wasap sekarang//tekan terus link d bio 01139692757
-
#funwrapvideo
#phonewrap
#coverphone
#coverphonemurah
#stickers #sticker 
#stickerphone
#stickerphonemurah 
#stikerphonemalaysia 
#coverphonemalaysia 
#freepostage #viral
#sayajual #sayajualmurah
#barangviral #terkini
#style #wrapcover #coverwrap
#wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked
#likeforlikes
#likes #follow
#l4f #l4l
#aksesoriphone

Fuhhh kilat✴✴✴ Yg ini hot selling..mmg cun Promo Merdeka ON BUY 2 FREE 1 . Wasap sekarang//tekan terus link d bio 01139692757 - #funwrapvideo #phonewrap #coverphone #coverphonemurah #stickers #sticker #stickerphone #stickerphonemurah #stikerphonemalaysia #coverphonemalaysia #freepostage #viral #sayajual #sayajualmurah #barangviral #terkini #style #wrapcover #coverwrap #wrapmalaysia #phonewrapmalaysia #accessoriesphone #liker #liked #likeforlikes #likes #follow #l4f #l4l #aksesoriphone - 1 month ago

29 Likes
1 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.