#sabunmagic

6,534 posts

testi sabun magic #magicsoap#sabunmandi#sabunmagic#pekanbaruolshopp#olshoppekanbarumurah#olshoppekanbaru#olshoppku#kosmetikpku#kosmetikpekanbaru

testi sabun magic #magicsoap #sabunmandi #sabunmagic #pekanbaruolshopp #olshoppekanbarumurah #olshoppekanbaru #olshoppku #kosmetikpku #kosmetikpekanbaru - 22 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
👘 EZICLEAN LAUNDRY 👘
.
👖The Best Eziclean Laundry 👔👖
👚Eziclean ni bagusnya langsung x melunturkan warna asal pakaian. 👚Memutihkan dan menghilangkan daki2 degil yg melekat di pakaian. 👚Musim2 hujan ni elok sgt la guna eziclean laundry, baju xbau hapak walau jemur tmpat teduh@ lmbat jemur skalipun. 👚Bukan sekadar pakaian, kasut, periuk belanga, pinggan2 yg masih ada kesan degil pun boleh hilang 👟👟 Xperlu lagi peluntur pelembut or pewangi. Semuany terdapat dlm pack eziclean laundry ni.
🙌 Tangan lembut cantik tak rosak.

Jimat, berkesan dan cepat!
Jom dptkan set Terlajak bersih SEKARANG !
Confirm u like it 😘 .
#SabunMagic
#SabunPalingLaris
#BajuPutihBersih
#MinyakSenangHilang
#AgentDiperlukan
#projekrm1000seminggu 
#HANBySTG

👘 EZICLEAN LAUNDRY 👘 . 👖The Best Eziclean Laundry 👔👖 👚Eziclean ni bagusnya langsung x melunturkan warna asal pakaian. 👚Memutihkan dan menghilangkan daki2 degil yg melekat di pakaian. 👚Musim2 hujan ni elok sgt la guna eziclean laundry, baju xbau hapak walau jemur tmpat teduh@ lmbat jemur skalipun. 👚Bukan sekadar pakaian, kasut, periuk belanga, pinggan2 yg masih ada kesan degil pun boleh hilang 👟👟 Xperlu lagi peluntur pelembut or pewangi. Semuany terdapat dlm pack eziclean laundry ni. 🙌 Tangan lembut cantik tak rosak. Jimat, berkesan dan cepat! Jom dptkan set Terlajak bersih SEKARANG ! Confirm u like it 😘 . #SabunMagic #SabunPalingLaris #BajuPutihBersih #MinyakSenangHilang #AgentDiperlukan #projekrm1000seminggu #HANBySTG - 2 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Sabun Magic =
Solusi noda dan kerak membandel 😃
.
#sabunmagic #penghilangnoda #penghilangkerakpanci #sabunmagicbekasi #retailbekasi #jastipbekasi #onlineshopbekasi

Sabun Magic = Solusi noda dan kerak membandel 😃 . #sabunmagic #penghilangnoda #penghilangkerakpanci #sabunmagicbekasi #retailbekasi #jastipbekasi #onlineshopbekasi - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
B$12💓

Wa 8124325

Kelebihan Menggunakan #LinaPomPomsSoap : .
Muka ⤵
👄Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Bintik2 Hitam.
👄 Menghilangkan Sel Kulit Mati dan Kulit Berminyak.
👄 Mengatasi masalah kulit kering
👄 Membantu masalah Tona Kulit tidak Sekata.
👄 Memberi Perlindungan UV pd Kulit.
👄Mengecilkan Liang Pori.
👄 Menganjalkan Kulit Muka.
👄 Mencegah Penuaan Kulit dengan mengurangi garis2 halus & kerutan pada wajah.
👄 Melembut dan Mencerahkan Kulit.
👄Melembapkan wajah.
👄 Boleh dijadikan sebagai Pencuci Muka utk Menanggalkan Make Up.
.
Badan ⤵
💪🏻 Memberikan Kesegaran setiap hari.
💪🏻 Menanggalkan Daki di Badan.
💪🏻 Mengurangkan Jerawat di Badan.
💪🏻 Mencerahkan Ketiak Hitam , Siku Hitam serta Celah Paha dan Lutut.
💪🏻 Menghilangkan bau badan.
💪🏻 Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku tangan, selangkangan paha & sekitarnya.
💪🏻 Membuat Kulit Jadi Cerah dan Lembut  https://wasap.my/6738124325 klik my link
#brunei #linapompomssoap #sabunmagic #sabunmukabadan #sabunterbaik #sibudaksabun #testimonisabunlinapompoms #harum #wangi #jimat #tahanlama #bukansabunmurahan #ellymazlien #founder

B$12💓 Wa 8124325 Kelebihan Menggunakan #LinaPomPomsSoap : . Muka ⤵ 👄Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Bintik2 Hitam. 👄 Menghilangkan Sel Kulit Mati dan Kulit Berminyak. 👄 Mengatasi masalah kulit kering 👄 Membantu masalah Tona Kulit tidak Sekata. 👄 Memberi Perlindungan UV pd Kulit. 👄Mengecilkan Liang Pori. 👄 Menganjalkan Kulit Muka. 👄 Mencegah Penuaan Kulit dengan mengurangi garis2 halus & kerutan pada wajah. 👄 Melembut dan Mencerahkan Kulit. 👄Melembapkan wajah. 👄 Boleh dijadikan sebagai Pencuci Muka utk Menanggalkan Make Up. . Badan ⤵ 💪🏻 Memberikan Kesegaran setiap hari. 💪🏻 Menanggalkan Daki di Badan. 💪🏻 Mengurangkan Jerawat di Badan. 💪🏻 Mencerahkan Ketiak Hitam , Siku Hitam serta Celah Paha dan Lutut. 💪🏻 Menghilangkan bau badan. 💪🏻 Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku tangan, selangkangan paha & sekitarnya. 💪🏻 Membuat Kulit Jadi Cerah dan Lembut https://wasap.my/6738124325 klik my link #brunei #linapompomssoap #sabunmagic #sabunmukabadan #sabunterbaik #sibudaksabun #testimonisabunlinapompoms #harum #wangi #jimat #tahanlama #bukansabunmurahan #ellymazlien #founder - 3 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Jenis sabun batang
Netto 60g/batang
1 box/2 batang 🌿🌿Sholid Beauty Soap adalah sabun kecantikan herbal yang terbuat dari bahan-bahan Alami sehingga sangat aman dan berkhasiat bagi kesehatan dan kecantikan kulit wajah dan tubuh.

Dengan bahan utama terdiri dari Activated Chorcoal (Arang Aktif), Susu Kefir Etawa, dan Daun Bidara yg telah diruqiyah, yang akan membuat kulit anda bersih dan sehat, juga mampu meminimalisir energi negatif.

Sholid beauty soap berkhasiat untuk:
🌸memutihkan, mencerahkan & mengencangkan kulit
🌸anti aging
🌸menghilangkan jerawat, komedo dan flek hitam
🌸menghilangkan noda & bintik hitam 🌸menghilangkan Stretchmarks
🌸menutup pori-pori yang besar, 🌸 mengatasi kulit kusam
🌸menyamarkan keriput dan mencegah penuaan dini
🌸 sebagai media terapi dari gangguan jin & sihir
🌸 membantu menenangkan psikis
🌸mempercepat penyembuhan luka
🌸mengatasi kulit kering dan kengatasi kulit pecah-pecah
🌸 menghilangkan bau badan
🌸mengobati peradangan kulit
🌸 mencegah kanker kulit
🌸 menghilangkan gatal-gatal atau keluhan akibat jamur
🌸membasmii bakteri, jamur dan juga patogen lain yg menjadi pemicu timbulnya jerawat

100% BAHAN HERBAL TANPA BAHAN KIMIA
Non SLS / deterjen / pembusa kimia
Non alcohol 
Non Paraben / pengawet
Non merkuri / pemutih kulit kimia

#sabunsholid 
#sabunsholidmakassar 
#sabunkecantikan 
#sabunherbal 
#sabunherbalmurah 
#sabunmagic 
#sabunajaib

Jenis sabun batang Netto 60g/batang 1 box/2 batang 🌿🌿Sholid Beauty Soap adalah sabun kecantikan herbal yang terbuat dari bahan-bahan Alami sehingga sangat aman dan berkhasiat bagi kesehatan dan kecantikan kulit wajah dan tubuh. Dengan bahan utama terdiri dari Activated Chorcoal (Arang Aktif), Susu Kefir Etawa, dan Daun Bidara yg telah diruqiyah, yang akan membuat kulit anda bersih dan sehat, juga mampu meminimalisir energi negatif. Sholid beauty soap berkhasiat untuk: 🌸memutihkan, mencerahkan & mengencangkan kulit 🌸anti aging 🌸menghilangkan jerawat, komedo dan flek hitam 🌸menghilangkan noda & bintik hitam 🌸menghilangkan Stretchmarks 🌸menutup pori-pori yang besar, 🌸 mengatasi kulit kusam 🌸menyamarkan keriput dan mencegah penuaan dini 🌸 sebagai media terapi dari gangguan jin & sihir 🌸 membantu menenangkan psikis 🌸mempercepat penyembuhan luka 🌸mengatasi kulit kering dan kengatasi kulit pecah-pecah 🌸 menghilangkan bau badan 🌸mengobati peradangan kulit 🌸 mencegah kanker kulit 🌸 menghilangkan gatal-gatal atau keluhan akibat jamur 🌸membasmii bakteri, jamur dan juga patogen lain yg menjadi pemicu timbulnya jerawat 100% BAHAN HERBAL TANPA BAHAN KIMIA Non SLS / deterjen / pembusa kimia Non alcohol  Non Paraben / pengawet Non merkuri / pemutih kulit kimia #sabunsholid #sabunsholidmakassar #sabunkecantikan #sabunherbal #sabunherbalmurah #sabunmagic #sabunajaib - 4 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Snail Soap

Sabun kecantikan all in one
Diperkaya dengan Snail Filtrate extract yang mempunyai kebaikan dalam memperbaiki struktur kulit

Juga ditambah dengan bahan-bahan lain sperti minyak kelapa, aloevera, minyak bijan, arbutin dan banyak lagi bahan yang amat baik untuk kulit .
.
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk sensitive skin
.
🛒 Harga RM20 exclude postage
🚛 Postage SEM RM 8, SS RM12

#morning
#pagi
#snailsoap
#suppliersnailsoap
#snailsoapmalaysia
#snailsoapdealer
#sayajualskincare
#sabunjerawat 
#sabunmagic
#sabunviral
#skincareviral
#instashop
#instashopmalaysia 
#sayajualskincare
#lakukeras
#rezeki
#lokal
#lokalah
#bazaarkecantikanpaknil

Snail Soap Sabun kecantikan all in one Diperkaya dengan Snail Filtrate extract yang mempunyai kebaikan dalam memperbaiki struktur kulit Juga ditambah dengan bahan-bahan lain sperti minyak kelapa, aloevera, minyak bijan, arbutin dan banyak lagi bahan yang amat baik untuk kulit . . ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk sensitive skin . 🛒 Harga RM20 exclude postage 🚛 Postage SEM RM 8, SS RM12 #morning #pagi #snailsoap #suppliersnailsoap #snailsoapmalaysia #snailsoapdealer #sayajualskincare #sabunjerawat #sabunmagic #sabunviral #skincareviral #instashop #instashopmalaysia #sayajualskincare #lakukeras #rezeki #lokal #lokalah #bazaarkecantikanpaknil - 4 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Olshop terpercaya Aman dan amanah dijamin Produk yg Acil jual terbukti dan kaya akan manfaat, Jgn ragu utk Order yaa beb’ 💕info/order by Dm/📲 WA 085250767645 🏘 Jl Lambung Mangkurat Samarinda Kaltim.

#trustedolshop #saffron #saffron_irani #resellerwelcome #creamhnoriginal #madmoiselleskincare #sabunwhitening #sabunmagic #zwitsalparfume #waterlighttint #serumbulumata #watchphonemurah #parfumkopibali #serumwajah

Olshop terpercaya Aman dan amanah dijamin Produk yg Acil jual terbukti dan kaya akan manfaat, Jgn ragu utk Order yaa beb’ 💕info/order by Dm/📲 WA 085250767645 🏘 Jl Lambung Mangkurat Samarinda Kaltim. #trustedolshop #saffron #saffron_irani #resellerwelcome #creamhnoriginal #madmoiselleskincare #sabunwhitening #sabunmagic #zwitsalparfume #waterlighttint #serumbulumata #watchphonemurah #parfumkopibali #serumwajah - 4 days ago

56 Likes
1 Comments
0
[SAVONN MAGIC] KHAS UNTUK IBU YANG TAK SUKA MENYENTAL ❗️ S -for Superior 📷
A - Affordable 📷
V -for Value for Ringgit 📷💰
O -for Outstanding Performance 📷👍🏻
NN - No Nonsense Product🙃

Savonn Cempaka Ori dan Rose Ori ownership claimed sejak tahun 2013 adalah keluaran asal dan pertama dari kilang Dhaifa Global.

1. Keluaran 100%  syarikat bumiputera dan mempunyai pengalaman hampir 30tahun dan penghasilan detergent 
2. Produk yang mendapat kelulusan SIRIM dalam penggunaan bahan ANTIBAKTERIA dalam savonnmagic

3. Mendapat HALAL JAKIM dan savonnmagic diyakini SUCI & MURNI 
4. Memberi 5x kuasa cucian berbanding dengan yang lain 
5. Savonn Magic bertindak sebagai Pencuci,Pemutih,Pewangi,Pembasmi kuman 🆕 dan Pelembut 🆕

Jadilah pengguna yang bijak dalam berjimat cermat 😉 ==================================
Savonn magic - serbuk pencuci sebaguna 5 in1 ➡ basuhan lebih mudah tanpa sental teruk
➡ rendam seketika & masuk mesin. Siap !
➡ rendaman tidak berbau busuk walaupun dibiarkan beberapa hari
➡ kurang buih & mencerahkan warna fabrik tanpa meluntur
➡ berkesan untuk pakaian putih & warna ➡ berfungsi sebagai pencerah BUkan peluntur
➡penghapus kotoran menanggalkan daki, sisa makanan dan minyak dengan mudah
➡ sesuai untuk jemuran
Indoor &outdoor
➡ jimat & tahan lama ! Sabun yang padat
➡ datang dengan dua haruman flower -:- cempaka ori, rose ori
.
Rm18 sahaja xmasuk postage .
. 
#sabunpemutih #sabunwangi #sabunmagic #savonnmagic #sabunbaju #sabundobi #terapiinstagram #biteallteam #ajimaura #youcanduit #azizanosman #magnetrezeki #sabunviral #sabunpemutih #sabunwangimurah #eatcleanmalaysia

[SAVONN MAGIC] KHAS UNTUK IBU YANG TAK SUKA MENYENTAL ❗️ S -for Superior 📷 A - Affordable 📷 V -for Value for Ringgit 📷💰 O -for Outstanding Performance 📷👍🏻 NN - No Nonsense Product🙃 Savonn Cempaka Ori dan Rose Ori ownership claimed sejak tahun 2013 adalah keluaran asal dan pertama dari kilang Dhaifa Global. 1. Keluaran 100% syarikat bumiputera dan mempunyai pengalaman hampir 30tahun dan penghasilan detergent 2. Produk yang mendapat kelulusan SIRIM dalam penggunaan bahan ANTIBAKTERIA dalam savonnmagic 3. Mendapat HALAL JAKIM dan savonnmagic diyakini SUCI & MURNI 4. Memberi 5x kuasa cucian berbanding dengan yang lain 5. Savonn Magic bertindak sebagai Pencuci,Pemutih,Pewangi,Pembasmi kuman 🆕 dan Pelembut 🆕 Jadilah pengguna yang bijak dalam berjimat cermat 😉 ================================== Savonn magic - serbuk pencuci sebaguna 5 in1 ➡ basuhan lebih mudah tanpa sental teruk ➡ rendam seketika & masuk mesin. Siap ! ➡ rendaman tidak berbau busuk walaupun dibiarkan beberapa hari ➡ kurang buih & mencerahkan warna fabrik tanpa meluntur ➡ berkesan untuk pakaian putih & warna ➡ berfungsi sebagai pencerah BUkan peluntur ➡penghapus kotoran menanggalkan daki, sisa makanan dan minyak dengan mudah ➡ sesuai untuk jemuran Indoor &outdoor ➡ jimat & tahan lama ! Sabun yang padat ➡ datang dengan dua haruman flower -:- cempaka ori, rose ori . Rm18 sahaja xmasuk postage . . #sabunpemutih #sabunwangi #sabunmagic #savonnmagic #sabunbaju #sabundobi #terapiinstagram #biteallteam #ajimaura #youcanduit #azizanosman #magnetrezeki #sabunviral #sabunpemutih #sabunwangimurah #eatcleanmalaysia - 4 days ago

45 Likes
0 Comments
0
Sabun Miss V Manjakani
Penuh manfaat
Banyak kelebihan
Dapat merawat

Harga terlajak murah,
Rm10/pcs

#AgentDropshipWanted
#SabunMagic
#Kecil2cilipadi
#Cubasekalirepeatlagi
#TeamMamaEkin
#MiniStokisPengkalanChepa
#SMVMbyMilyNoly\

Sabun Miss V Manjakani Penuh manfaat Banyak kelebihan Dapat merawat Harga terlajak murah, Rm10/pcs #AgentDropshipWanted #SabunMagic #Kecil2cilipadi #Cubasekalirepeatlagi #TeamMamaEkin #MiniStokisPengkalanChepa #SMVMbyMilyNoly \ - 6 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Kelebihan Menggunakan #LinaPomPomsSoap : .
Muka ⤵
👄Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Bintik2 Hitam.
👄 Menghilangkan Sel Kulit Mati dan Kulit Berminyak.
👄 Mengatasi masalah kulit kering
👄 Membantu masalah Tona Kulit tidak Sekata.
👄 Memberi Perlindungan UV pd Kulit.
👄Mengecilkan Liang Pori.
👄 Menganjalkan Kulit Muka.
👄 Mencegah Penuaan Kulit dengan mengurangi garis2 halus & kerutan pada wajah.
👄 Melembut dan Mencerahkan Kulit.
👄Melembapkan wajah.
👄 Boleh dijadikan sebagai Pencuci Muka utk Menanggalkan Make Up.
.
Badan ⤵
💪🏻 Memberikan Kesegaran setiap hari.
💪🏻 Menanggalkan Daki di Badan.
💪🏻 Mengurangkan Jerawat di Badan.
💪🏻 Mencerahkan Ketiak Hitam , Siku Hitam serta Celah Paha dan Lutut.
💪🏻 Menghilangkan bau badan.
💪🏻 Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku tangan, selangkangan paha & sekitarnya.
💪🏻 Membuat Kulit Jadi Cerah dan Lembut  https://wasap.my/6738223231klik my link
#brunei #linapompomssoap #sabunmagic #sabunmukabadan #sabunterbaik #sibudaksabun #testimonisabunlinapompoms #harum #wangi #jimat #tahanlama #bukansabunmurahan #ellymazlien #founder

Kelebihan Menggunakan #LinaPomPomsSoap : . Muka ⤵ 👄Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Bintik2 Hitam. 👄 Menghilangkan Sel Kulit Mati dan Kulit Berminyak. 👄 Mengatasi masalah kulit kering 👄 Membantu masalah Tona Kulit tidak Sekata. 👄 Memberi Perlindungan UV pd Kulit. 👄Mengecilkan Liang Pori. 👄 Menganjalkan Kulit Muka. 👄 Mencegah Penuaan Kulit dengan mengurangi garis2 halus & kerutan pada wajah. 👄 Melembut dan Mencerahkan Kulit. 👄Melembapkan wajah. 👄 Boleh dijadikan sebagai Pencuci Muka utk Menanggalkan Make Up. . Badan ⤵ 💪🏻 Memberikan Kesegaran setiap hari. 💪🏻 Menanggalkan Daki di Badan. 💪🏻 Mengurangkan Jerawat di Badan. 💪🏻 Mencerahkan Ketiak Hitam , Siku Hitam serta Celah Paha dan Lutut. 💪🏻 Menghilangkan bau badan. 💪🏻 Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku tangan, selangkangan paha & sekitarnya. 💪🏻 Membuat Kulit Jadi Cerah dan Lembut https://wasap.my/6738223231klik my link #brunei #linapompomssoap #sabunmagic #sabunmukabadan #sabunterbaik #sibudaksabun #testimonisabunlinapompoms #harum #wangi #jimat #tahanlama #bukansabunmurahan #ellymazlien #founder - 7 days ago

0 Likes
0 Comments
0
DAH TERPAUT SAYANG TAKNAK PENCUCI MUKA YANG LAIN DAH🙅🏻‍♀️
.
.
Parut jerawat dah hilang dah😱Dulu kulit sensitif sangat tapi after pakai je #suriasoap jerawat muka terus lesap tah ke mana🤣
.
.
#seronok kan lepas cuci muka guna #sabunmagic ni bersih licin je muka😍 #suriasoap ni macam tentera yang sedang menghapuskan musuh musuh jahat yang tak diundang🤭Habis kena tembak parut, jerawat, eczema, kusam semua lah👍🏻
.
.
Baru guna sekotak pun dah berpuas hati uolls, kalau guna berkotak kotak mau nya kulit tak macam cermin uolls?🤗Sebab bahan dalam #suriasoap ni sangat berkualiti💯ada #neem #luffa #aloevera mesti lah kesan pun pantas🏃🏻‍♀️Dah banyak kali pesan kan, hati hati dengan produk The Suria Roses ni🌹yang tak suka akan jatuh hati💓yang gelap dah jadi cerah👱🏻‍♀️yang bergerutu boleh jadi ploless tau dek penangan si #suriasoap ni🥰
.
.
Nak order? Click je link dekat bio kaksha😉

Lekaih pm/dm kaksha yaa😍

019 9463344
019 9463344
019 9463344

#thesuriaroseskuantan #suriaroseskuantan #suriarosesktn #sisroseserumkuantan #suriasoapkuantan #bodywashkuantan #serumkuantan #khasiat #collagen #kolagen #putih #gebu #berseri #cantik #comel #berkhasiat
#testimonithesuriaroses #testimonisuriaroses #testimonisoap #testimonitwc #testimoniserum #testimonibodywash

DAH TERPAUT SAYANG TAKNAK PENCUCI MUKA YANG LAIN DAH🙅🏻‍♀️ . . Parut jerawat dah hilang dah😱Dulu kulit sensitif sangat tapi after pakai je #suriasoap jerawat muka terus lesap tah ke mana🤣 . . #seronok kan lepas cuci muka guna #sabunmagic ni bersih licin je muka😍 #suriasoap ni macam tentera yang sedang menghapuskan musuh musuh jahat yang tak diundang🤭Habis kena tembak parut, jerawat, eczema, kusam semua lah👍🏻 . . Baru guna sekotak pun dah berpuas hati uolls, kalau guna berkotak kotak mau nya kulit tak macam cermin uolls?🤗Sebab bahan dalam #suriasoap ni sangat berkualiti💯ada #neem #luffa #aloevera mesti lah kesan pun pantas🏃🏻‍♀️Dah banyak kali pesan kan, hati hati dengan produk The Suria Roses ni🌹yang tak suka akan jatuh hati💓yang gelap dah jadi cerah👱🏻‍♀️yang bergerutu boleh jadi ploless tau dek penangan si #suriasoap ni🥰 . . Nak order? Click je link dekat bio kaksha😉 Lekaih pm/dm kaksha yaa😍 019 9463344 019 9463344 019 9463344 #thesuriaroseskuantan #suriaroseskuantan #suriarosesktn #sisroseserumkuantan #suriasoapkuantan #bodywashkuantan #serumkuantan #khasiat #collagen #kolagen #putih #gebu #berseri #cantik #comel #berkhasiat #testimonithesuriaroses #testimonisuriaroses #testimonisoap #testimonitwc #testimoniserum #testimonibodywash - 7 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Fuhhhh KULIT DAH MACAM CERMIN😍
.
.
Haaa uolls jealous tak kulit macam ni?🧐Memang ploless gila ah cantik berseri seri🥰Kalau dulu ada jerawat landing dekat muka bukan satu tau tapi banyak😕Geram sangat rasa kan, nak demam rasa tengok jerawat berkampung dekat pipi🤒
.
.
Tapi after je pakai #suriasoap ni memang teruja tak tahu nak bagitahu macam mana😆memang adududududu sayang kau buat aku jatuh cinta bila tengok skin sendiri💗mana tak jatuh hati nya bila dah sental dengan #luffa yang ada dalam #suriasoap ni terus berseri muka😘
.
.
Lincin kaw kulit adik manis ni sekarang👱🏻‍♀️memang terbaik dari ladang lah #sabunmagic ni👍🏻
.
.
Nak order? Click je link dekat bio kaksha😉

Lekaih pm/dm kaksha yaa😍

019 9463344
019 9463344
019 9463344

#thesuriaroseskuantan #suriaroseskuantan #suriarosesktn #sisroseserumkuantan #suriasoapkuantan #bodywashkuantan #serumkuantan #khasiat #collagen #kolagen #putih #gebu #berseri #cantik #comel #berkhasiat
#testimonithesuriaroses #testimonisuriaroses #testimonisoap #testimonitwc #testimoniserum #testimonibodywash

Fuhhhh KULIT DAH MACAM CERMIN😍 . . Haaa uolls jealous tak kulit macam ni?🧐Memang ploless gila ah cantik berseri seri🥰Kalau dulu ada jerawat landing dekat muka bukan satu tau tapi banyak😕Geram sangat rasa kan, nak demam rasa tengok jerawat berkampung dekat pipi🤒 . . Tapi after je pakai #suriasoap ni memang teruja tak tahu nak bagitahu macam mana😆memang adududududu sayang kau buat aku jatuh cinta bila tengok skin sendiri💗mana tak jatuh hati nya bila dah sental dengan #luffa yang ada dalam #suriasoap ni terus berseri muka😘 . . Lincin kaw kulit adik manis ni sekarang👱🏻‍♀️memang terbaik dari ladang lah #sabunmagic ni👍🏻 . . Nak order? Click je link dekat bio kaksha😉 Lekaih pm/dm kaksha yaa😍 019 9463344 019 9463344 019 9463344 #thesuriaroseskuantan #suriaroseskuantan #suriarosesktn #sisroseserumkuantan #suriasoapkuantan #bodywashkuantan #serumkuantan #khasiat #collagen #kolagen #putih #gebu #berseri #cantik #comel #berkhasiat #testimonithesuriaroses #testimonisuriaroses #testimonisoap #testimonitwc #testimoniserum #testimonibodywash - 8 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Kelebihan Menggunakan #LinaPomPomsSoap : .
Muka ⤵
👄Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Bintik2 Hitam.
👄 Menghilangkan Sel Kulit Mati dan Kulit Berminyak.
👄 Mengatasi masalah kulit kering
👄 Membantu masalah Tona Kulit tidak Sekata.
👄 Memberi Perlindungan UV pd Kulit.
👄Mengecilkan Liang Pori.
👄 Menganjalkan Kulit Muka.
👄 Mencegah Penuaan Kulit dengan mengurangi garis2 halus & kerutan pada wajah.
👄 Melembut dan Mencerahkan Kulit.
👄Melembapkan wajah.
👄 Boleh dijadikan sebagai Pencuci Muka utk Menanggalkan Make Up.
.
Badan ⤵
💪🏻 Memberikan Kesegaran setiap hari.
💪🏻 Menanggalkan Daki di Badan.
💪🏻 Mengurangkan Jerawat di Badan.
💪🏻 Mencerahkan Ketiak Hitam , Siku Hitam serta Celah Paha dan Lutut.
💪🏻 Menghilangkan bau badan.
💪🏻 Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku tangan, selangkangan paha & sekitarnya.
💪🏻 Membuat Kulit Jadi Cerah dan Lembut  https://wasap.my/6738223231klik my link
#brunei #linapompomssoap #sabunmagic #sabunmukabadan #sabunterbaik #sibudaksabun #testimonisabunlinapompoms #harum #wangi #jimat #tahanlama #bukansabunmurahan #ellymazlien #founder

Kelebihan Menggunakan #LinaPomPomsSoap : . Muka ⤵ 👄Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Bintik2 Hitam. 👄 Menghilangkan Sel Kulit Mati dan Kulit Berminyak. 👄 Mengatasi masalah kulit kering 👄 Membantu masalah Tona Kulit tidak Sekata. 👄 Memberi Perlindungan UV pd Kulit. 👄Mengecilkan Liang Pori. 👄 Menganjalkan Kulit Muka. 👄 Mencegah Penuaan Kulit dengan mengurangi garis2 halus & kerutan pada wajah. 👄 Melembut dan Mencerahkan Kulit. 👄Melembapkan wajah. 👄 Boleh dijadikan sebagai Pencuci Muka utk Menanggalkan Make Up. . Badan ⤵ 💪🏻 Memberikan Kesegaran setiap hari. 💪🏻 Menanggalkan Daki di Badan. 💪🏻 Mengurangkan Jerawat di Badan. 💪🏻 Mencerahkan Ketiak Hitam , Siku Hitam serta Celah Paha dan Lutut. 💪🏻 Menghilangkan bau badan. 💪🏻 Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku tangan, selangkangan paha & sekitarnya. 💪🏻 Membuat Kulit Jadi Cerah dan Lembut https://wasap.my/6738223231klik my link #brunei #linapompomssoap #sabunmagic #sabunmukabadan #sabunterbaik #sibudaksabun #testimonisabunlinapompoms #harum #wangi #jimat #tahanlama #bukansabunmurahan #ellymazlien #founder - 8 days ago

1 Likes
0 Comments
0
*SEKALI LANGKAH SEKALI MENGGARU !* Haaa kalau pandai cer teka apa ? 
Keputihan melimpah terok . Sekali langkah, keputihan merayap, bakteria meriah aktif, garu-garu 10kali. Adehhh terok nau .

Sementara nak sampai 1 destinasi letih melayan perangai si miang ni kan, jenuh tahan like pakison 😆

Tapi semenjak ada #SabunMissVMANJAKANI ni dah insof dah keputihan degil . Dulu degil sekarang dah manja alim gitu . Dah takde rimas, gatal, berbau, jalan pun selasa bergerak !

Cuci-cuci pun boleh ketat rapat tawww ! Bukan auta tapi FAKTA ! Haishhhh mudahnya nak miss bunga wangi, ketat, cerah, hot .

#SabunMAGIC
#TerlajakSEGAR
#projeksweetsuamiisteri
#EmpayerMomyGojezz
#MISSVbyMiliyNoly

*SEKALI LANGKAH SEKALI MENGGARU !* Haaa kalau pandai cer teka apa ? Keputihan melimpah terok . Sekali langkah, keputihan merayap, bakteria meriah aktif, garu-garu 10kali. Adehhh terok nau . Sementara nak sampai 1 destinasi letih melayan perangai si miang ni kan, jenuh tahan like pakison 😆 Tapi semenjak ada #SabunMissVMANJAKANI ni dah insof dah keputihan degil . Dulu degil sekarang dah manja alim gitu . Dah takde rimas, gatal, berbau, jalan pun selasa bergerak ! Cuci-cuci pun boleh ketat rapat tawww ! Bukan auta tapi FAKTA ! Haishhhh mudahnya nak miss bunga wangi, ketat, cerah, hot . #SabunMAGIC #TerlajakSEGAR #projeksweetsuamiisteri #EmpayerMomyGojezz #MISSVbyMiliyNoly - 9 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Magic stainless steel soap-
Sabun unik dan ajaib penghilang bau tidak sedap!! Cara kerjanya:
Dipoles stainless steel , rilis besi ion dengan bau molekul untuk menghapus atau menghilangkan bau tidak sedap seperti bau bawang sehabis mengiris bawang, bau daging, bau udang, BAU ROKOK ditangan, dll

Penggunaan:
Gosokkan ke tangan Anda sambil dialiri dengan air mengalir untuk 30-60 detik. Menghapus semua jenis bau khas, tanpa deterjen;

Product Size:6.5*4.5cm

Material: stainless steel
.
Harga : 20.000
Minat WA : 0895393110091
.
.
#magicstainless #sabunmagic #sabunmagik #magicsabun #sabununik #sabunajaib #sabunpemutihbadan #sabunbamboomsi #sabunwastafel #wastafelminimalis #sabunbersih #sabunhilangdakisparkle#olshopjakarta #olshopbandung #bogorolshop #olshopsurabayamurah #olshopsolo #olshopjawatengah #olshopjawatimur #anakkost #decorationideas #ibucerdas #rumahrapi #jualperabotanrumah #barangunikmurah

Magic stainless steel soap- Sabun unik dan ajaib penghilang bau tidak sedap!! Cara kerjanya: Dipoles stainless steel , rilis besi ion dengan bau molekul untuk menghapus atau menghilangkan bau tidak sedap seperti bau bawang sehabis mengiris bawang, bau daging, bau udang, BAU ROKOK ditangan, dll Penggunaan: Gosokkan ke tangan Anda sambil dialiri dengan air mengalir untuk 30-60 detik. Menghapus semua jenis bau khas, tanpa deterjen; Product Size:6.5*4.5cm Material: stainless steel . Harga : 20.000 Minat WA : 0895393110091 . . #magicstainless #sabunmagic #sabunmagik #magicsabun #sabununik #sabunajaib #sabunpemutihbadan #sabunbamboomsi #sabunwastafel #wastafelminimalis #sabunbersih #sabunhilangdakisparkle #olshopjakarta #olshopbandung #bogorolshop #olshopsurabayamurah #olshopsolo #olshopjawatengah #olshopjawatimur #anakkost #decorationideas #ibucerdas #rumahrapi #jualperabotanrumah #barangunikmurah - 9 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Boleh cuci mesin..
Hebat ya savoon magic ni
Hanya Rm18 boleh tahan sebulan tau..
Pakai sedikit je mesin basuh dah bersih..
.
Whatsapp kami 0126879004
.

Rm18 sahaja xmasuk postage .
. 
#sabunpemutih #sabunwangi #sabunmagic #savonnmagic #sabunbaju #sabundobi

Boleh cuci mesin.. Hebat ya savoon magic ni Hanya Rm18 boleh tahan sebulan tau.. Pakai sedikit je mesin basuh dah bersih.. . Whatsapp kami 0126879004 . Rm18 sahaja xmasuk postage . . #sabunpemutih #sabunwangi #sabunmagic #savonnmagic #sabunbaju #sabundobi - 9 days ago

48 Likes
0 Comments
0
1KG = 50scoop
Size scoop savonnmagic= scoop susu tepung 
Kegunaan savonnmagic
🍀sebagai pencuci segala kotoran degil seperti kesan makanan,kesan karat,kesan tahi lalat,kesan minyak hitam,kesan pen 🍀 sesuai untuk pakaian putih,pakaian  warna,lantai,bilik air,kenderaan dan banyak lagi
🍀mempunye PELEMBUT pakaian 🍀 mengharumkan pakaian dengan HARUMAN CEMPAKA ORI & ROSE ORI
🍀 menaikkan seri pakaian warna 🍀 memutihkan pakaian tanpa mereputkan
🍀 membasmi kuman sehingga 99.999% bakteria pada permukaan kotoran 
GUNAKAN TANPA WAS-WAS 
PRODUK BUATAN MUSLIM
.
Whatsapp kami 0126879004 . .
.
Rm18 sahaja xmasuk postage .
. 
#sabunpemutih #sabunwangi #sabunmagic #savonnmagic #sabunbaju #sabundobi

1KG = 50scoop Size scoop savonnmagic= scoop susu tepung Kegunaan savonnmagic 🍀sebagai pencuci segala kotoran degil seperti kesan makanan,kesan karat,kesan tahi lalat,kesan minyak hitam,kesan pen 🍀 sesuai untuk pakaian putih,pakaian warna,lantai,bilik air,kenderaan dan banyak lagi 🍀mempunye PELEMBUT pakaian 🍀 mengharumkan pakaian dengan HARUMAN CEMPAKA ORI & ROSE ORI 🍀 menaikkan seri pakaian warna 🍀 memutihkan pakaian tanpa mereputkan 🍀 membasmi kuman sehingga 99.999% bakteria pada permukaan kotoran GUNAKAN TANPA WAS-WAS PRODUK BUATAN MUSLIM . Whatsapp kami 0126879004 . . . Rm18 sahaja xmasuk postage . . #sabunpemutih #sabunwangi #sabunmagic #savonnmagic #sabunbaju #sabundobi - 9 days ago

45 Likes
0 Comments
0
Kelebihan Menggunakan #LinaPomPomsSoap : .
Muka ⤵
👄Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Bintik2 Hitam.
👄 Menghilangkan Sel Kulit Mati dan Kulit Berminyak.
👄 Mengatasi masalah kulit kering
👄 Membantu masalah Tona Kulit tidak Sekata.
👄 Memberi Perlindungan UV pd Kulit.
👄Mengecilkan Liang Pori.
👄 Menganjalkan Kulit Muka.
👄 Mencegah Penuaan Kulit dengan mengurangi garis2 halus & kerutan pada wajah.
👄 Melembut dan Mencerahkan Kulit.
👄Melembapkan wajah.
👄 Boleh dijadikan sebagai Pencuci Muka utk Menanggalkan Make Up.
.
Badan ⤵
💪🏻 Memberikan Kesegaran setiap hari.
💪🏻 Menanggalkan Daki di Badan.
💪🏻 Mengurangkan Jerawat di Badan.
💪🏻 Mencerahkan Ketiak Hitam , Siku Hitam serta Celah Paha dan Lutut.
💪🏻 Menghilangkan bau badan.
💪🏻 Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku tangan, selangkangan paha & sekitarnya.
💪🏻 Membuat Kulit Jadi Cerah dan Lembut  https://wasap.my/6737203483 klik my link
#brunei #linapompomssoap #sabunmagic #sabunmukabadan #sabunterbaik #sibudaksabun #testimonisabunlinapompoms #harum #wangi #jimat #tahanlama #bukansabunmurahan #ellymazlien #founder

Kelebihan Menggunakan #LinaPomPomsSoap : . Muka ⤵ 👄Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Bintik2 Hitam. 👄 Menghilangkan Sel Kulit Mati dan Kulit Berminyak. 👄 Mengatasi masalah kulit kering 👄 Membantu masalah Tona Kulit tidak Sekata. 👄 Memberi Perlindungan UV pd Kulit. 👄Mengecilkan Liang Pori. 👄 Menganjalkan Kulit Muka. 👄 Mencegah Penuaan Kulit dengan mengurangi garis2 halus & kerutan pada wajah. 👄 Melembut dan Mencerahkan Kulit. 👄Melembapkan wajah. 👄 Boleh dijadikan sebagai Pencuci Muka utk Menanggalkan Make Up. . Badan ⤵ 💪🏻 Memberikan Kesegaran setiap hari. 💪🏻 Menanggalkan Daki di Badan. 💪🏻 Mengurangkan Jerawat di Badan. 💪🏻 Mencerahkan Ketiak Hitam , Siku Hitam serta Celah Paha dan Lutut. 💪🏻 Menghilangkan bau badan. 💪🏻 Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku tangan, selangkangan paha & sekitarnya. 💪🏻 Membuat Kulit Jadi Cerah dan Lembut https://wasap.my/6737203483 klik my link #brunei #linapompomssoap #sabunmagic #sabunmukabadan #sabunterbaik #sibudaksabun #testimonisabunlinapompoms #harum #wangi #jimat #tahanlama #bukansabunmurahan #ellymazlien #founder - 9 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Terimakasih utk orderannya dilapak Acil ya beb’ 🙏🏻💕Olshop terpercaya Aman dan amanah dijamin Produk yg Acil jual terbukti dan kaya akan manfaat, Jgn ragu utk Order yaa beb’ 💕info/order by Dm/📲 WA 085250767645 🏘 Jl Lambung Mangkurat Samarinda Kaltim.

#trustedolshop #saffron #saffron_irani #resellerwelcome #creamhnoriginal #madmoiselleskincare #sabunwhitening #sabunmagic #zwitsalparfume #waterlighttint #serumbulumata #watchphonemurah #parfumkopibali #serumwajah #lipnblush

Terimakasih utk orderannya dilapak Acil ya beb’ 🙏🏻💕Olshop terpercaya Aman dan amanah dijamin Produk yg Acil jual terbukti dan kaya akan manfaat, Jgn ragu utk Order yaa beb’ 💕info/order by Dm/📲 WA 085250767645 🏘 Jl Lambung Mangkurat Samarinda Kaltim. #trustedolshop #saffron #saffron_irani #resellerwelcome #creamhnoriginal #madmoiselleskincare #sabunwhitening #sabunmagic #zwitsalparfume #waterlighttint #serumbulumata #watchphonemurah #parfumkopibali #serumwajah #lipnblush - 10 days ago

16 Likes
0 Comments
0
[SAVONN MAGIC] KHAS UNTUK IBU YANG TAK SUKA MENYENTAL ❗️ S -for Superior 📷
A - Affordable 📷
V -for Value for Ringgit 📷💰
O -for Outstanding Performance 📷👍🏻
NN - No Nonsense Product🙃

Savonn Cempaka Ori dan Rose Ori ownership claimed sejak tahun 2013 adalah keluaran asal dan pertama dari kilang Dhaifa Global.

1. Keluaran 100%  syarikat bumiputera dan mempunyai pengalaman hampir 30tahun dan penghasilan detergent 
2. Produk yang mendapat kelulusan SIRIM dalam penggunaan bahan ANTIBAKTERIA dalam savonnmagic

3. Mendapat HALAL JAKIM dan savonnmagic diyakini SUCI & MURNI 
4. Memberi 5x kuasa cucian berbanding dengan yang lain 
5. Savonn Magic bertindak sebagai Pencuci,Pemutih,Pewangi,Pembasmi kuman 🆕 dan Pelembut 🆕

Jadilah pengguna yang bijak dalam berjimat cermat 😉 ==================================
Savonn magic - serbuk pencuci sebaguna 5 in1 ➡ basuhan lebih mudah tanpa sental teruk
➡ rendam seketika & masuk mesin. Siap !
➡ rendaman tidak berbau busuk walaupun dibiarkan beberapa hari
➡ kurang buih & mencerahkan warna fabrik tanpa meluntur
➡ berkesan untuk pakaian putih & warna ➡ berfungsi sebagai pencerah BUkan peluntur
➡penghapus kotoran menanggalkan daki, sisa makanan dan minyak dengan mudah
➡ sesuai untuk jemuran
Indoor &outdoor
➡ jimat & tahan lama ! Sabun yang padat
➡ datang dengan dua haruman flower -:- cempaka ori, rose ori
.
Rm18 sahaja xmasuk postage .
. 
#sabunpemutih #sabunwangi #sabunmagic #savonnmagic #sabunbaju #sabundobi #terapiinstagram #biteallteam #ajimaura #youcanduit #azizanosman #magnetrezeki #sabunviral #sabunpemutih #sabunwangimurah #eatcleanmalaysia

[SAVONN MAGIC] KHAS UNTUK IBU YANG TAK SUKA MENYENTAL ❗️ S -for Superior 📷 A - Affordable 📷 V -for Value for Ringgit 📷💰 O -for Outstanding Performance 📷👍🏻 NN - No Nonsense Product🙃 Savonn Cempaka Ori dan Rose Ori ownership claimed sejak tahun 2013 adalah keluaran asal dan pertama dari kilang Dhaifa Global. 1. Keluaran 100% syarikat bumiputera dan mempunyai pengalaman hampir 30tahun dan penghasilan detergent 2. Produk yang mendapat kelulusan SIRIM dalam penggunaan bahan ANTIBAKTERIA dalam savonnmagic 3. Mendapat HALAL JAKIM dan savonnmagic diyakini SUCI & MURNI 4. Memberi 5x kuasa cucian berbanding dengan yang lain 5. Savonn Magic bertindak sebagai Pencuci,Pemutih,Pewangi,Pembasmi kuman 🆕 dan Pelembut 🆕 Jadilah pengguna yang bijak dalam berjimat cermat 😉 ================================== Savonn magic - serbuk pencuci sebaguna 5 in1 ➡ basuhan lebih mudah tanpa sental teruk ➡ rendam seketika & masuk mesin. Siap ! ➡ rendaman tidak berbau busuk walaupun dibiarkan beberapa hari ➡ kurang buih & mencerahkan warna fabrik tanpa meluntur ➡ berkesan untuk pakaian putih & warna ➡ berfungsi sebagai pencerah BUkan peluntur ➡penghapus kotoran menanggalkan daki, sisa makanan dan minyak dengan mudah ➡ sesuai untuk jemuran Indoor &outdoor ➡ jimat & tahan lama ! Sabun yang padat ➡ datang dengan dua haruman flower -:- cempaka ori, rose ori . Rm18 sahaja xmasuk postage . . #sabunpemutih #sabunwangi #sabunmagic #savonnmagic #sabunbaju #sabundobi #terapiinstagram #biteallteam #ajimaura #youcanduit #azizanosman #magnetrezeki #sabunviral #sabunpemutih #sabunwangimurah #eatcleanmalaysia - 10 days ago

21 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.