#rstimun

14,603 posts

Yang belum komen "Saya belum" Kalau ramai yang belum abah nak buat sample batch 2. .
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Yang belum komen "Saya belum" Kalau ramai yang belum abah nak buat sample batch 2. . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 7 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Most recommended petua dari abah. Boleh kecutkan jerawat, bantu kurangkan skin berminyak dan kering. Boleh clearkan skin hampa dari masalah jerawat. Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni. Play sampai habis. .

LOVE ♥️ ke TAK LOVE? 💔
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Most recommended petua dari abah. Boleh kecutkan jerawat, bantu kurangkan skin berminyak dan kering. Boleh clearkan skin hampa dari masalah jerawat. Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni. Play sampai habis. . LOVE ♥️ ke TAK LOVE? 💔 . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 7 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation abah?
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation abah? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 15 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation abah?
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation abah? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 15 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Oat yang abah maksudkan oat jenis RAW na. Bukan oat yang ada perisa banana, perisa coklat. 😂 .
Biasanya oat raw ni ada dijual kat mana2 pasaraya bahagian organik. Cari kat situ. .
.
Love ♥️ tak love 💔 ?
.
.

#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Oat yang abah maksudkan oat jenis RAW na. Bukan oat yang ada perisa banana, perisa coklat. 😂 . Biasanya oat raw ni ada dijual kat mana2 pasaraya bahagian organik. Cari kat situ. . . Love ♥️ tak love 💔 ? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 17 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Oat yang abah maksudkan oat jenis RAW na. Bukan oat yang ada perisa banana, perisa coklat. 😂 .
Biasanya oat raw ni ada dijual kat mana2 pasaraya bahagian organik. Cari kat situ. .
.
Love ♥️ tak love 💔 ?
.
.

#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Oat yang abah maksudkan oat jenis RAW na. Bukan oat yang ada perisa banana, perisa coklat. 😂 . Biasanya oat raw ni ada dijual kat mana2 pasaraya bahagian organik. Cari kat situ. . . Love ♥️ tak love 💔 ? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 17 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Rugi ke berbaloi sangat? .
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Rugi ke berbaloi sangat? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 17 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Play sampai habis dan yang ada masalah parut bekas jerawat, sunburn dan nak cerahkan wajah komen "NAK" kat bawah. Abah nak pilih sorang bertuah cuba serum timun series bernilai RM38.
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Play sampai habis dan yang ada masalah parut bekas jerawat, sunburn dan nak cerahkan wajah komen "NAK" kat bawah. Abah nak pilih sorang bertuah cuba serum timun series bernilai RM38. . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 17 hours ago

13 Likes
1 Comments
0
Yang belum komen "Saya belum" Kalau ramai yang belum abah nak buat sample batch 2. .
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Yang belum komen "Saya belum" Kalau ramai yang belum abah nak buat sample batch 2. . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 17 hours ago

15 Likes
3 Comments
0
Most recommended petua dari abah. Boleh kecutkan jerawat, bantu kurangkan skin berminyak dan kering. Boleh clearkan skin hampa dari masalah jerawat. Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni. Play sampai habis. .

LOVE ♥️ ke TAK LOVE? 💔
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Most recommended petua dari abah. Boleh kecutkan jerawat, bantu kurangkan skin berminyak dan kering. Boleh clearkan skin hampa dari masalah jerawat. Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni. Play sampai habis. . LOVE ♥️ ke TAK LOVE? 💔 . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 17 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Rugi ke berbaloi sangat? .
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Rugi ke berbaloi sangat? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 17 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Sangat-sangat berbaloi dengan kandungan ingredient power seperti ceramide, hyaluronic acid dan alpha arbutin dalam serum tetapi harga mampu milik. RM50 SATU SET and FREE Green Tea Face mist🍃
.
.
#Teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun#cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut#kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih#kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik#hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs#teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush#rsscrub #rsmask

Sangat-sangat berbaloi dengan kandungan ingredient power seperti ceramide, hyaluronic acid dan alpha arbutin dalam serum tetapi harga mampu milik. RM50 SATU SET and FREE Green Tea Face mist🍃 . . #Teamon  #rstimun  #rscucumber  #skincarenatural  #timun #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik #hilangkanjerawat  #tipdaridapurabah  #tipdaridapurrs #teamonizer  #rsteamon  #serumtimun  #serumtimunasli  #rsbrush #rsscrub  #rsmask - 20 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
🌳Sebab ni lah abah masukan green tea dan green tea oil dalam Cucumber Soap Timun Series. .
.
🌳Bila ampa pakai nanti jerawat cepat kecut, Muka pun bersih dari kotoran, kalau ada merah- merah pun cepat reda kemerahan tu.
.
🌳Ni semua khasiat semula jadi bahan-bahan yang abah masukan dalam Cucumber Soap kali ni.
.
🌳Kalau dulu ampa pakai dah best dah. Kali ni lebih best, Lebih lembut, Lebih bersih.
.
🌳Tanpa SLS atau bahan-bahan yang yang boleh menyebabkan kulit ampa iritasi. Sebelum buh bahan-bahan baru ni. Abah buat reseach untuk hampa. Jadi ampa boleh pakai dengan selamat. InshaAllah. .
.
🌳Promosi combo masih berjalan. .
🍃 Cucumber Soap RM30
🍃 Cucumber Serum RM38
🍃 Green Tea Face Mist RM20
.
.
🌳Tapi dengan pakej combo All In cuma RM50 sahaja. .
.
Sapa nak? Komen "NAK" kat bawah sekarang atau ampa boleh terus Wasap Kak Ally 0133042942 untuk order na 🤗
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

🌳Sebab ni lah abah masukan green tea dan green tea oil dalam Cucumber Soap Timun Series. . . 🌳Bila ampa pakai nanti jerawat cepat kecut, Muka pun bersih dari kotoran, kalau ada merah- merah pun cepat reda kemerahan tu. . 🌳Ni semua khasiat semula jadi bahan-bahan yang abah masukan dalam Cucumber Soap kali ni. . 🌳Kalau dulu ampa pakai dah best dah. Kali ni lebih best, Lebih lembut, Lebih bersih. . 🌳Tanpa SLS atau bahan-bahan yang yang boleh menyebabkan kulit ampa iritasi. Sebelum buh bahan-bahan baru ni. Abah buat reseach untuk hampa. Jadi ampa boleh pakai dengan selamat. InshaAllah. . . 🌳Promosi combo masih berjalan. . 🍃 Cucumber Soap RM30 🍃 Cucumber Serum RM38 🍃 Green Tea Face Mist RM20 . . 🌳Tapi dengan pakej combo All In cuma RM50 sahaja. . . Sapa nak? Komen "NAK" kat bawah sekarang atau ampa boleh terus Wasap Kak Ally 0133042942 untuk order na 🤗 . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 1 day ago

12 Likes
1 Comments
0
KONSISTEN GUNA BEKAS JERAWAT DAH NAK HILANG MUKA PON DAH KURANG MINYAK

terlalu banyak feedback yang kami dapat bila pakai rsteamon ni bekas jerawat cepat hilang & kulit pon kurang berminyak. itulah hebatnya timun ni tau. rsteamon menggunakan timun yang real. bukannya pati. ditambah pula khasiat dari minyak biji anggur yang mampu memudarkan parut jerawat dengan jelas
.
harga pon mampu milik. so kenapa nak bayar lebih?.. kan.. #rscucumber #rstimun #rsteamon #petuakulitcantik #tipkulitputih #tipcantik #hilangkanjerawat #cucumber #tipkulitcantik #timun #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #poriterbuka #naturalskincare #teamonizer #kulitberminyak #tipdaridapurrs #cucumbersoap #serumtimunasli #rsteamonfeedback #petuakulit #sampletimun #rsteamonpremiumedition #beautycounter #oilcleanser #carahilangjerawat #facebrush

KONSISTEN GUNA BEKAS JERAWAT DAH NAK HILANG MUKA PON DAH KURANG MINYAK terlalu banyak feedback yang kami dapat bila pakai rsteamon ni bekas jerawat cepat hilang & kulit pon kurang berminyak. itulah hebatnya timun ni tau. rsteamon menggunakan timun yang real. bukannya pati. ditambah pula khasiat dari minyak biji anggur yang mampu memudarkan parut jerawat dengan jelas . harga pon mampu milik. so kenapa nak bayar lebih?.. kan.. #rscucumber #rstimun #rsteamon #petuakulitcantik #tipkulitputih #tipcantik #hilangkanjerawat #cucumber #tipkulitcantik #timun #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #poriterbuka #naturalskincare #teamonizer #kulitberminyak #tipdaridapurrs #cucumbersoap #serumtimunasli #rsteamonfeedback #petuakulit #sampletimun #rsteamonpremiumedition #beautycounter #oilcleanser #carahilangjerawat #facebrush - 1 day ago

4 Likes
0 Comments
0
DIY Mask untuk sunburn, kulit kusam & pori tersumbat.
.
Bahan-bahan :
Asam jawa
2 Sudu Madu
1 Rs Mask
.
.
Penyediaan :
Ambil sedikit asam jawa, masukan 4 sudu air panas dan tunggu sehingga asam jawa kembang. Selepas asam jawa kembang. Masukan 2 sudu madu lebah. Gaul rata.
.
.
Rendam #rsmask dalam adunan tadi. Tunggu sehingga mask kembang. Pakai pada wajah 10-15 minit.
.
.
Selepas 15 minit. Tanggalkan mask dari muka. biar lendir mask pada wajah sehingga kering. Amalakan dengan kerap untuk dapat hasil yang lebih cepat.
. .
#rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask

DIY Mask untuk sunburn, kulit kusam & pori tersumbat. . Bahan-bahan : Asam jawa 2 Sudu Madu 1 Rs Mask . . Penyediaan : Ambil sedikit asam jawa, masukan 4 sudu air panas dan tunggu sehingga asam jawa kembang. Selepas asam jawa kembang. Masukan 2 sudu madu lebah. Gaul rata. . . Rendam #rsmask dalam adunan tadi. Tunggu sehingga mask kembang. Pakai pada wajah 10-15 minit. . . Selepas 15 minit. Tanggalkan mask dari muka. biar lendir mask pada wajah sehingga kering. Amalakan dengan kerap untuk dapat hasil yang lebih cepat. . . #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask - 1 day ago

13 Likes
0 Comments
0
Oat yang abah maksudkan oat jenis RAW na. Bukan oat yang ada perisa banana, perisa coklat. 😂 . .
Biasanya oat raw ni ada dijual kat mana2 pasaraya bahagian organik. Cari kat situ. .
.
Love ♥️ tak love 💔 ?
.
.

#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Oat yang abah maksudkan oat jenis RAW na. Bukan oat yang ada perisa banana, perisa coklat. 😂 . . Biasanya oat raw ni ada dijual kat mana2 pasaraya bahagian organik. Cari kat situ. . . Love ♥️ tak love 💔 ? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 2 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Most recommended petua dari abah. Boleh kecutkan jerawat, bantu kurangkan skin berminyak dan kering. Boleh clearkan skin hampa dari masalah jerawat. Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni. Play sampai habis. .

LOVE ♥️ ke TAK LOVE? 💔
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Most recommended petua dari abah. Boleh kecutkan jerawat, bantu kurangkan skin berminyak dan kering. Boleh clearkan skin hampa dari masalah jerawat. Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni. Play sampai habis. . LOVE ♥️ ke TAK LOVE? 💔 . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 2 days ago

2 Likes
0 Comments
0
RS cucumber ni abah buh timun yang real. Sekali dengan kulit dan getah getah timun tu sekali. 
Yang mempercepatkan jerawat kecut tu dari getah timun. Hilangkan radang dan hilangkan gatal gatal pada jerawat tu.Kalau hampa pakai timun biasa tu. Tenyeh getah timun pun hampa akan dapat result yang sama.abah cuma mudahkan. Buat dalam bentuk serum dan sabun.
.
.
Kalau muka kusam pun sama. Hampa pakai rs serum kali pertama tu pun hampa dah dapat rasa muka hampa tegang ja. Rasa fresh rasa macam pakai timun sebenar dari pasar. .
.
Sapa nak cuma sample percuma? Komen "nak" nanti wan reply satu satu.
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah
#rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber
 #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

RS cucumber ni abah buh timun yang real. Sekali dengan kulit dan getah getah timun tu sekali. Yang mempercepatkan jerawat kecut tu dari getah timun. Hilangkan radang dan hilangkan gatal gatal pada jerawat tu.Kalau hampa pakai timun biasa tu. Tenyeh getah timun pun hampa akan dapat result yang sama.abah cuma mudahkan. Buat dalam bentuk serum dan sabun. . . Kalau muka kusam pun sama. Hampa pakai rs serum kali pertama tu pun hampa dah dapat rasa muka hampa tegang ja. Rasa fresh rasa macam pakai timun sebenar dari pasar. . . Sapa nak cuma sample percuma? Komen "nak" nanti wan reply satu satu. . . #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik - 2 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation min?
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation min? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 2 days ago

14 Likes
0 Comments
0
In this video, we will talk about the 7 Top Benefits of cucumbers that will help boost your health in a countless number of ways! .
.
.
.
.
.
.
.
#cucumber #food #tomato #healthyfood #salad #timun #kulitcerah #serumtimun #rscucumber #tipcantik #rsteamon #tomatoes #kulitkusam #kulitputih #vegan #hilangkanjerawat #foodie #jerawat #rstimun #parut #kulitberminyak #pori #tipdaridapurabah #poriterbuka #foodporn #instafood #delicious #vegetarian #vegetables

In this video, we will talk about the 7 Top Benefits of cucumbers that will help boost your health in a countless number of ways! . . . . . . . . #cucumber #food #tomato #healthyfood #salad #timun #kulitcerah #serumtimun #rscucumber #tipcantik #rsteamon #tomatoes #kulitkusam #kulitputih #vegan #hilangkanjerawat #foodie #jerawat #rstimun #parut #kulitberminyak #pori #tipdaridapurabah #poriterbuka #foodporn #instafood #delicious #vegetarian #vegetables - 2 days ago

10 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.