#petuakulit

7,504 posts

🌳Sebab ni lah abah masukan green tea dan green tea oil dalam Cucumber Soap Timun Series. .
.
🌳Bila ampa pakai nanti jerawat cepat kecut, Muka pun bersih dari kotoran, kalau ada merah- merah pun cepat reda kemerahan tu.
.
🌳Ni semua khasiat semula jadi bahan-bahan yang abah masukan dalam Cucumber Soap kali ni.
.
🌳Kalau dulu ampa pakai dah best dah. Kali ni lebih best, Lebih lembut, Lebih bersih.
.
🌳Tanpa SLS atau bahan-bahan yang yang boleh menyebabkan kulit ampa iritasi. Sebelum buh bahan-bahan baru ni. Abah buat reseach untuk hampa. Jadi ampa boleh pakai dengan selamat. InshaAllah. .
.
🌳Promosi combo masih berjalan. .
πŸƒ Cucumber Soap RM30
πŸƒ Cucumber Serum RM38
πŸƒ Green Tea Face Mist RM20
.
.
🌳Tapi dengan pakej combo All In cuma RM50 sahaja. .
.
Sapa nak? Komen "NAK" kat bawah sekarang atau ampa boleh terus Wasap Kak Ally 0133042942 untuk order na πŸ€—
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

🌳Sebab ni lah abah masukan green tea dan green tea oil dalam Cucumber Soap Timun Series. . . 🌳Bila ampa pakai nanti jerawat cepat kecut, Muka pun bersih dari kotoran, kalau ada merah- merah pun cepat reda kemerahan tu. . 🌳Ni semua khasiat semula jadi bahan-bahan yang abah masukan dalam Cucumber Soap kali ni. . 🌳Kalau dulu ampa pakai dah best dah. Kali ni lebih best, Lebih lembut, Lebih bersih. . 🌳Tanpa SLS atau bahan-bahan yang yang boleh menyebabkan kulit ampa iritasi. Sebelum buh bahan-bahan baru ni. Abah buat reseach untuk hampa. Jadi ampa boleh pakai dengan selamat. InshaAllah. . . 🌳Promosi combo masih berjalan. . πŸƒ Cucumber Soap RM30 πŸƒ Cucumber Serum RM38 πŸƒ Green Tea Face Mist RM20 . . 🌳Tapi dengan pakej combo All In cuma RM50 sahaja. . . Sapa nak? Komen "NAK" kat bawah sekarang atau ampa boleh terus Wasap Kak Ally 0133042942 untuk order na πŸ€— . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
KONSISTEN GUNA BEKAS JERAWAT DAH NAK HILANG MUKA PON DAH KURANG MINYAK

terlalu banyak feedback yang kami dapat bila pakai rsteamon ni bekas jerawat cepat hilang & kulit pon kurang berminyak. itulah hebatnya timun ni tau. rsteamon menggunakan timun yang real. bukannya pati. ditambah pula khasiat dari minyak biji anggur yang mampu memudarkan parut jerawat dengan jelas
.
harga pon mampu milik. so kenapa nak bayar lebih?.. kan.. #rscucumber #rstimun #rsteamon #petuakulitcantik #tipkulitputih #tipcantik #hilangkanjerawat #cucumber #tipkulitcantik #timun #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #poriterbuka #naturalskincare #teamonizer #kulitberminyak #tipdaridapurrs #cucumbersoap #serumtimunasli #rsteamonfeedback #petuakulit #sampletimun #rsteamonpremiumedition #beautycounter #oilcleanser #carahilangjerawat #facebrush

KONSISTEN GUNA BEKAS JERAWAT DAH NAK HILANG MUKA PON DAH KURANG MINYAK terlalu banyak feedback yang kami dapat bila pakai rsteamon ni bekas jerawat cepat hilang & kulit pon kurang berminyak. itulah hebatnya timun ni tau. rsteamon menggunakan timun yang real. bukannya pati. ditambah pula khasiat dari minyak biji anggur yang mampu memudarkan parut jerawat dengan jelas . harga pon mampu milik. so kenapa nak bayar lebih?.. kan.. #rscucumber #rstimun #rsteamon #petuakulitcantik #tipkulitputih #tipcantik #hilangkanjerawat #cucumber #tipkulitcantik #timun #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #poriterbuka #naturalskincare #teamonizer #kulitberminyak #tipdaridapurrs #cucumbersoap #serumtimunasli #rsteamonfeedback #petuakulit #sampletimun #rsteamonpremiumedition #beautycounter #oilcleanser #carahilangjerawat #facebrush - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
DIY Mask untuk sunburn, kulit kusam & pori tersumbat.
.
Bahan-bahan :
Asam jawa
2 Sudu Madu
1 Rs Mask
.
.
Penyediaan :
Ambil sedikit asam jawa, masukan 4 sudu air panas dan tunggu sehingga asam jawa kembang. Selepas asam jawa kembang. Masukan 2 sudu madu lebah. Gaul rata.
.
.
Rendam #rsmask dalam adunan tadi. Tunggu sehingga mask kembang. Pakai pada wajah 10-15 minit.
.
.
Selepas 15 minit. Tanggalkan mask dari muka. biar lendir mask pada wajah sehingga kering. Amalakan dengan kerap untuk dapat hasil yang lebih cepat.
. .
#rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask

DIY Mask untuk sunburn, kulit kusam & pori tersumbat. . Bahan-bahan : Asam jawa 2 Sudu Madu 1 Rs Mask . . Penyediaan : Ambil sedikit asam jawa, masukan 4 sudu air panas dan tunggu sehingga asam jawa kembang. Selepas asam jawa kembang. Masukan 2 sudu madu lebah. Gaul rata. . . Rendam #rsmask dalam adunan tadi. Tunggu sehingga mask kembang. Pakai pada wajah 10-15 minit. . . Selepas 15 minit. Tanggalkan mask dari muka. biar lendir mask pada wajah sehingga kering. Amalakan dengan kerap untuk dapat hasil yang lebih cepat. . . #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask - 3 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Oat yang abah maksudkan oat jenis RAW na. Bukan oat yang ada perisa banana, perisa coklat. πŸ˜‚ . .
Biasanya oat raw ni ada dijual kat mana2 pasaraya bahagian organik. Cari kat situ. .
.
Love β™₯️ tak love πŸ’” ?
.
.

#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Oat yang abah maksudkan oat jenis RAW na. Bukan oat yang ada perisa banana, perisa coklat. πŸ˜‚ . . Biasanya oat raw ni ada dijual kat mana2 pasaraya bahagian organik. Cari kat situ. . . Love β™₯️ tak love πŸ’” ? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Most recommended petua dari abah. Boleh kecutkan jerawat, bantu kurangkan skin berminyak dan kering. Boleh clearkan skin hampa dari masalah jerawat. Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni. Play sampai habis. .

LOVE β™₯️ ke TAK LOVE? πŸ’”
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Most recommended petua dari abah. Boleh kecutkan jerawat, bantu kurangkan skin berminyak dan kering. Boleh clearkan skin hampa dari masalah jerawat. Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni. Play sampai habis. . LOVE β™₯️ ke TAK LOVE? πŸ’” . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation min?
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation min? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah - 12 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Petua daun sup dengan lemon ( Khas untuk kecutkan jerawat dan kurangkan kesan merah akibat jerawat) .
.
🌳 Sedikit daun sup
🌳 Lemon boleh diganti dengan limau purut
.
.
πŸƒ Lenyek @ tumbuk daun sup sampai lumat. πŸƒ Titiskan 3 titis air lemon dalam daun sup tadi.
πŸƒ Gaul rata. pakai pada bahagian jerawat sahaja. πŸƒ Pakai sehingga jerawat kecut.
.
.
#rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask

Petua daun sup dengan lemon ( Khas untuk kecutkan jerawat dan kurangkan kesan merah akibat jerawat) . . 🌳 Sedikit daun sup 🌳 Lemon boleh diganti dengan limau purut . . πŸƒ Lenyek @ tumbuk daun sup sampai lumat. πŸƒ Titiskan 3 titis air lemon dalam daun sup tadi. πŸƒ Gaul rata. pakai pada bahagian jerawat sahaja. πŸƒ Pakai sehingga jerawat kecut. . . #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask - 1 day ago

23 Likes
0 Comments
0
#skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask

#skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask - 2 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Rugi ke berbaloi sangat? .
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah #teamonselangor

Rugi ke berbaloi sangat? . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah #teamonselangor - 2 days ago

18 Likes
1 Comments
0
🌳Sebab ni lah hq masukkan green tea dan green tea oil dalam Cucumber Soap Timun Series. .
.
🌳Bila korang pakai nanti jerawat cepat kecut, Muka pun bersih dari kotoran, kalau ada merah- merah pun cepat reda kemerahan tu. .
.
🌳Ni semua khasiat semula jadi bahan-bahan yang hq masukkan dalam Cucumber Soap kali ni. .
.
🌳Kalau dulu korang pakai dah best dah. Kali ni lebih best, Lebih lembut, Lebih bersih. .
.
🌳Tanpa SLS atau bahan-bahan yang yang boleh menyebabkan kulit korang iritasi. Sebelum masukkan bahan-bahan baru ni. Hq buat reseach untuk korang. Jadi korang boleh pakai dengan selamat. InshaAllah. .
.
🌳Promosi combo masih berjalan. .
.
πŸƒ Cucumber Soap RM30
πŸƒ Cucumber Serum RM38
πŸƒ Green Tea Face Mist RM20
.
.
🌳Tapi dengan pakej combo All In cuma RM50 sahaja. .
.
Sapa nak? Komen "NAK" kat bawah sekarang. .
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah #teamonselangor

🌳Sebab ni lah hq masukkan green tea dan green tea oil dalam Cucumber Soap Timun Series. . . 🌳Bila korang pakai nanti jerawat cepat kecut, Muka pun bersih dari kotoran, kalau ada merah- merah pun cepat reda kemerahan tu. . . 🌳Ni semua khasiat semula jadi bahan-bahan yang hq masukkan dalam Cucumber Soap kali ni. . . 🌳Kalau dulu korang pakai dah best dah. Kali ni lebih best, Lebih lembut, Lebih bersih. . . 🌳Tanpa SLS atau bahan-bahan yang yang boleh menyebabkan kulit korang iritasi. Sebelum masukkan bahan-bahan baru ni. Hq buat reseach untuk korang. Jadi korang boleh pakai dengan selamat. InshaAllah. . . 🌳Promosi combo masih berjalan. . . πŸƒ Cucumber Soap RM30 πŸƒ Cucumber Serum RM38 πŸƒ Green Tea Face Mist RM20 . . 🌳Tapi dengan pakej combo All In cuma RM50 sahaja. . . Sapa nak? Komen "NAK" kat bawah sekarang. . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah #teamonselangor - 2 days ago

39 Likes
0 Comments
0
Most recommended petua dari HQ ni tau . Boleh kecutkan jerawat , bantu kurangkan skin berminyak dan kering . Boleh clearkan skin korang dari masalah jerawat . Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni . Play sampai habis . .

LOVE β™₯️ ke TAK LOVE ? πŸ’”
.
#teamon #timunseries #teamonsegamat #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #timunasli

Most recommended petua dari HQ ni tau . Boleh kecutkan jerawat , bantu kurangkan skin berminyak dan kering . Boleh clearkan skin korang dari masalah jerawat . Yang ada masalah sunburn pun elok try petua ni . Play sampai habis . . LOVE β™₯️ ke TAK LOVE ? πŸ’” . #teamon #timunseries #teamonsegamat #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #timunasli - 2 days ago

15 Likes
0 Comments
0
Best! Tengok sampai habis.
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah #teamonselangor

Best! Tengok sampai habis. . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah #teamonselangor - 2 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Best! Tengok sampai habis.
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah #teamonselangor

Best! Tengok sampai habis. . . #teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah #teamonselangor - 2 days ago

26 Likes
0 Comments
0
.
🌳 Kin dah post out 1st Batch sample Teamon Series. Mostly bagi feedback yang bagus. Happy dengan sample. .
.
🌳 Kalau sebelum ni korang pakai produk merkuri hydrocinon bagai. Pakai clay mask dulu kat muka korang 2-3 hari. Lepas tu baru pakai timun series ni tau. .
.
Sapa lagi belum dapat sample FREE ni? Korang cuma perlu bayar postage je. Komen "Saya nak" kat bawah.
.
.
#rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor

. 🌳 Kin dah post out 1st Batch sample Teamon Series. Mostly bagi feedback yang bagus. Happy dengan sample. . . 🌳 Kalau sebelum ni korang pakai produk merkuri hydrocinon bagai. Pakai clay mask dulu kat muka korang 2-3 hari. Lepas tu baru pakai timun series ni tau. . . Sapa lagi belum dapat sample FREE ni? Korang cuma perlu bayar postage je. Komen "Saya nak" kat bawah. . . #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor - 3 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Petua ni boleh bersihkan lubang pori penyebab pori nampak lebih terbuka. Selain tu mampu membantu mengurangi masalah sunburn dan melembabkan kulit. .
.
Bahan- bahan : .
🌳 1/2 sudu minyak zaiton
🌳 1 sudu teh gula @
🌳 Beberapa titis lemon
.
.
Penyediaan :
πŸƒ Gaul bahan tadi secara rata. kemudian simpan dalam peti sejuk untuk seketika.
πŸƒ Selepas 10-15 minit. Sapu adunan tadi pada wajah. .
πŸƒ Gosok secara perlahan pada wajah. Elakkan mengosok secara kasar.
πŸƒ Biar pada wajah 10-15 minit.
πŸƒ Cuci guna air bersih.
πŸƒ Kekerapan penggunaan cuma 2-3x seminggu sahaja. Tak di galakkan untuk untuk buat setiap hari.
πŸƒ Adunan yang tak habis. Boleh di simpan dalam peti ais.
.
.

#rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor

Petua ni boleh bersihkan lubang pori penyebab pori nampak lebih terbuka. Selain tu mampu membantu mengurangi masalah sunburn dan melembabkan kulit. . . Bahan- bahan : . 🌳 1/2 sudu minyak zaiton 🌳 1 sudu teh gula @ 🌳 Beberapa titis lemon . . Penyediaan : πŸƒ Gaul bahan tadi secara rata. kemudian simpan dalam peti sejuk untuk seketika. πŸƒ Selepas 10-15 minit. Sapu adunan tadi pada wajah. . πŸƒ Gosok secara perlahan pada wajah. Elakkan mengosok secara kasar. πŸƒ Biar pada wajah 10-15 minit. πŸƒ Cuci guna air bersih. πŸƒ Kekerapan penggunaan cuma 2-3x seminggu sahaja. Tak di galakkan untuk untuk buat setiap hari. πŸƒ Adunan yang tak habis. Boleh di simpan dalam peti ais. . . #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor - 3 days ago

4 Likes
0 Comments
0
BERKUAT KUASA!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .
.
Kini di lancarkan wajah baru Timun Series dengan free gift terbaru Green Tea Face Mist. .
.
Ni adalah offer sepanjang bulan pelancaran.
.
.
Harga sebelum : .
βœ… Cucumber Soap RM30.
βœ… Cucumber Serum RM38.
βœ… Green Tea Face Mist RM20.

Tapi sempena pelancaran ni. Kin offer all in RM50 sahaja! dan face mist Kin berikan secara percuma kepada 500 org terawal sahaja! yaaa. ianya secara PERCUMA dengan setiap belian set timun series.

Sapa nak? Komen "Nak" sekarang. .
.
Atau terus klik contact us atau link di bio. .
.
#teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor

BERKUAT KUASA!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . Kini di lancarkan wajah baru Timun Series dengan free gift terbaru Green Tea Face Mist. . . Ni adalah offer sepanjang bulan pelancaran. . . Harga sebelum : . βœ… Cucumber Soap RM30. βœ… Cucumber Serum RM38. βœ… Green Tea Face Mist RM20. Tapi sempena pelancaran ni. Kin offer all in RM50 sahaja! dan face mist Kin berikan secara percuma kepada 500 org terawal sahaja! yaaa. ianya secara PERCUMA dengan setiap belian set timun series. Sapa nak? Komen "Nak" sekarang. . . Atau terus klik contact us atau link di bio. . . #teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor - 3 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Final Video! .
.
Ok soalan kali ni Kin bagi mencabar sikit. Sebab 2 video sebelum ni soalan sangat senang kan. Yang betul betul terror sahaja boleh jawab soalan ni. .
Jadi kalau korang power, Jawab dengan tepat ye. .
.
Good Luck korang! .
.
Esok Teamon akan Lauching New Look Timun Series.
.
.
Stay tuneeed yaaa. .
.
#teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor

Final Video! . . Ok soalan kali ni Kin bagi mencabar sikit. Sebab 2 video sebelum ni soalan sangat senang kan. Yang betul betul terror sahaja boleh jawab soalan ni. . Jadi kalau korang power, Jawab dengan tepat ye. . . Good Luck korang! . . Esok Teamon akan Lauching New Look Timun Series. . . Stay tuneeed yaaa. . . #teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Petua daun sup dengan lemon ( Khas untuk kecutkan jerawat dan kurangkan kesan merah akibat jerawat) .
.
🌳 Sedikit daun sup
🌳 Lemon boleh diganti dengan limau purut
.
.
πŸƒ Lenyek @ tumbuk daun sup sampai lumat. .
πŸƒ Titiskan 3 titis air lemon dalam daun sup tadi.
πŸƒ Gaul rata. pakai pada bahagian jerawat sahaja. .
πŸƒ Pakai sehingga jerawat kecut.
.
.
#rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor

Petua daun sup dengan lemon ( Khas untuk kecutkan jerawat dan kurangkan kesan merah akibat jerawat) . . 🌳 Sedikit daun sup 🌳 Lemon boleh diganti dengan limau purut . . πŸƒ Lenyek @ tumbuk daun sup sampai lumat. . πŸƒ Titiskan 3 titis air lemon dalam daun sup tadi. πŸƒ Gaul rata. pakai pada bahagian jerawat sahaja. . πŸƒ Pakai sehingga jerawat kecut. . . #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor - 3 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Video Kedua!  Cabaran agak sengit ! Korang kena make sure jawapan yang korang komen tu betul n tepat tau. .
.
🌳 Play video sampai habis dan Komen jawapan korang berdasarkan soalan di akhir video. Kin nak pilih 1 pemenang. Hadiah berupa 1 Set Teamon Series bernilai RM80. Pemenang Kin umum malam ini.
.
.
Semua ada 3 video. Next video jam 9 malam hari ni.
.
.
Nantikan video launching new look Teamon ESOK! .
.
GAME START NOW!!
.
.
#Teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor

Video Kedua! Cabaran agak sengit ! Korang kena make sure jawapan yang korang komen tu betul n tepat tau. . . 🌳 Play video sampai habis dan Komen jawapan korang berdasarkan soalan di akhir video. Kin nak pilih 1 pemenang. Hadiah berupa 1 Set Teamon Series bernilai RM80. Pemenang Kin umum malam ini. . . Semua ada 3 video. Next video jam 9 malam hari ni. . . Nantikan video launching new look Teamon ESOK! . . GAME START NOW!! . . #Teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor - 3 days ago

4 Likes
0 Comments
0
GAME START NOW! πŸ”₯ .
.
Video Pertama. .
.
🌳 Play video sampai habis dan Komen jawapan korang berdasarkan soalan di akhir video. Kin nak pilih 1 pemenang.
.
.
Hadiah berupa 1 Set Teamon Series bernilai RM80. Pemenang Kin umum malam ini.
.
.
Semua ada 3 video. Next video jam 3 Petang hari ni.
.
.
#Teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor

GAME START NOW! πŸ”₯ . . Video Pertama. . . 🌳 Play video sampai habis dan Komen jawapan korang berdasarkan soalan di akhir video. Kin nak pilih 1 pemenang. . . Hadiah berupa 1 Set Teamon Series bernilai RM80. Pemenang Kin umum malam ini. . . Semua ada 3 video. Next video jam 3 Petang hari ni. . . #Teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #teamonselangor - 3 days ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.