#oriflameonme

74,411 posts

@oriflame
#OriflameOnMe
#lovemakeup
#me

@oriflame #OriflameOnMe #lovemakeup #me - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
¡Mini paletas de sombras! Elije tu combinación favorita 👁🌈✨
.
.
🛒 Búscalas en la web, link en bio. O pide info por DM o email.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#eyeshadow #sombrasdeojos #paletasdesombras #eyeshadowpalettes #maquillaje #maquillajeojos #oriflameespana #oriflamepromo #oriflame #maquillajepro #maquillajesuperstay #smokeyeye #makeuplove #makeup #maquillajespain #maquillajeespaña #maquillajeespana #maquillajeespañol #theone #oriflametheone #oriflameonme #oriflamestore #sombras #pigmentoojos

¡Mini paletas de sombras! Elije tu combinación favorita 👁🌈✨ . . 🛒 Búscalas en la web, link en bio. O pide info por DM o email. . . . . . . . . . . . . . #eyeshadow #sombrasdeojos #paletasdesombras #eyeshadowpalettes #maquillaje #maquillajeojos #oriflameespana #oriflamepromo #oriflame #maquillajepro #maquillajesuperstay #smokeyeye #makeuplove #makeup #maquillajespain #maquillajeespaña #maquillajeespana #maquillajeespañol #theone #oriflametheone #oriflameonme #oriflamestore #sombras #pigmentoojos - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
% off🎉🎇
.
آفر استثنایی دو مدل از پرفروشترین کدهای مرواریدهای پودری جوردانی گلد👇
✨کد 32081 natural radiance
✨و هایلایتر جوردانی گلد 34447
.
👈مرواریدهای پودری کد 32081 که می توانید بعنوان سایه، رژگونه، برنزر و هایلایتر از آن استفاده کنید.
.
👈مرواریدهای پودری کد 34447 که می توانید به عنوان هایلایتر یا رژگونه روی لب و پشت لب و بینی و پشت چشم ها استفاده کنید واین محصول با پیگمنتهای میکرونی ساطع کننده نور، درخششی طبیعی به پوست می بخشد. 
قابل استفاده به عنوان سایه و رژ گونه و هایلایتر. برای درخشان کردن کل صورت نیز به کار می رود. 
حاوی مواد معدنی جهت تقویت و نرم کنندگی پوست
براقیت و شفافیتی که این محصول ایجاد میکند بسیار طبیعی و زیباست... .
💛مرواریدهای طلایی: ایجاد براقیت و روشنی
💚مرواریدهای سبز: تصحیح سرخی و قرمزی پوست
❤مرواریدهای صورتی: ایجاد روشنی و شادابی در آرایش
☁️مرواریدهای سفید: ایجاد حجم و نور
💜 مرواریدهای بنفش:تصحیح کننده رنگ پوست
.
✨بسیار با صرفه حداقل به مدت 2 سال  قابل استفاده میباشد
✨قبل از استفاده در ظرف را بسته و مقداری تکان دهید . بعد با برس مخصوص گونه  پودر حاصله را استفاده نمایید
.
حجم: 25 گرم
.
💰قیمت: 300.000 تومان
💰قیمت ویژه هر کدام: 60.000 تومان😱😊👌😍😍
.
@orifbiorbeh
.
#اوریفلیم #ارگانیک #گیاهی #بدون_تست_حیوانی #بدون_سرب #رژگونه #میکاپ_لایت  #نتورک_مارکتینگ #بیوتی_بلاگر  #فروش_مستقیم
#oriflame #organic #oriflameonme #oriflamemakeup #blush #giordanigold #multilevelmarketing #lightmakeup #makeuptoturials #makeupartists

% off🎉🎇 . آفر استثنایی دو مدل از پرفروشترین کدهای مرواریدهای پودری جوردانی گلد👇 ✨کد 32081 natural radiance ✨و هایلایتر جوردانی گلد 34447 . 👈مرواریدهای پودری کد 32081 که می توانید بعنوان سایه، رژگونه، برنزر و هایلایتر از آن استفاده کنید. . 👈مرواریدهای پودری کد 34447 که می توانید به عنوان هایلایتر یا رژگونه روی لب و پشت لب و بینی و پشت چشم ها استفاده کنید واین محصول با پیگمنتهای میکرونی ساطع کننده نور، درخششی طبیعی به پوست می بخشد. قابل استفاده به عنوان سایه و رژ گونه و هایلایتر. برای درخشان کردن کل صورت نیز به کار می رود. حاوی مواد معدنی جهت تقویت و نرم کنندگی پوست براقیت و شفافیتی که این محصول ایجاد میکند بسیار طبیعی و زیباست... . 💛مرواریدهای طلایی: ایجاد براقیت و روشنی 💚مرواریدهای سبز: تصحیح سرخی و قرمزی پوست ❤مرواریدهای صورتی: ایجاد روشنی و شادابی در آرایش ☁️مرواریدهای سفید: ایجاد حجم و نور 💜 مرواریدهای بنفش:تصحیح کننده رنگ پوست . ✨بسیار با صرفه حداقل به مدت 2 سال قابل استفاده میباشد ✨قبل از استفاده در ظرف را بسته و مقداری تکان دهید . بعد با برس مخصوص گونه پودر حاصله را استفاده نمایید . حجم: 25 گرم . 💰قیمت: 300.000 تومان 💰قیمت ویژه هر کدام: 60.000 تومان😱😊👌😍😍 . @orifbiorbeh . #اوریفلیم #ارگانیک #گیاهی #بدون_تست_حیوانی #بدون_سرب #رژگونه #میکاپ_لایت #نتورک_مارکتینگ #بیوتی_بلاگر #فروش_مستقیم #oriflame #organic #oriflameonme #oriflamemakeup #blush #giordanigold #multilevelmarketing #lightmakeup #makeuptoturials #makeupartists - 16 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
😇😇60% OFF😍😍
😍😍پيشنهاد ويژه😍😍
#کاتولوگ15 
MISS GIORDANI Eau de parfum

عطرزنانه میس جوردانی پرفیوم

ادکلن با رایحه ای شگفت انگیز
تلخ و شیرین، گرم و خنک😍 
یاد آور لطافت و پیچیدگی زنانه ، ترکیبی از گل صد تومانی سفید , گل neroli آفتابی از میلان و ترنج ، انبه گریپ فروت سفید، چوب صندل ، وانیل مشک

این گل کلاسیک ایتالیایی با بویی اعجاب انگیز، درخشش، نشاط و اعتماد به نفسی وصف ناپذیر به شما هدیه می دهد. ✅مناسب برای مجالس و مهمانی ها
کاملا گیاهی و بدون حساسیت
50میل 
کد محصول: 30399
قیمت اصلی 540.000 تومان
😍🌹قیمت ويژه :165000 تومان😍
* 😍	#اریفلیم#اوریفلیم#ارگانیک#زندگی_به_سبک_اریفلیم#زیبایی#سلامت_پوست#آرایشی#میکاپ#اوریفلیم_دومین_برند_دنیا_رقیب_سرسخت_بهترین_برندهای_جهان#تخفیف #عطر_خاص #عطر_اصل #عطر_زنانه #عطر_اوریفلیم #میس_جوردانی #ساریفلیم #عطر_میس_جوردانی 
#oriflame#oriflameonme#organic#beauty#makeup#health##oriflame_ir_armenia

😇😇60% OFF😍😍 😍😍پيشنهاد ويژه😍😍 #کاتولوگ15 MISS GIORDANI Eau de parfum عطرزنانه میس جوردانی پرفیوم ادکلن با رایحه ای شگفت انگیز تلخ و شیرین، گرم و خنک😍 یاد آور لطافت و پیچیدگی زنانه ، ترکیبی از گل صد تومانی سفید , گل neroli آفتابی از میلان و ترنج ، انبه گریپ فروت سفید، چوب صندل ، وانیل مشک این گل کلاسیک ایتالیایی با بویی اعجاب انگیز، درخشش، نشاط و اعتماد به نفسی وصف ناپذیر به شما هدیه می دهد. ✅مناسب برای مجالس و مهمانی ها کاملا گیاهی و بدون حساسیت 50میل کد محصول: 30399 قیمت اصلی 540.000 تومان 😍🌹قیمت ويژه :165000 تومان😍 * 😍 #اریفلیم #اوریفلیم #ارگانیک #زندگی_به_سبک_اریفلیم #زیبایی #سلامت_پوست #آرایشی #میکاپ #اوریفلیم_دومین_برند_دنیا_رقیب_سرسخت_بهترین_برندهای_جهان #تخفیف #عطر_خاص #عطر_اصل #عطر_زنانه #عطر_اوریفلیم #میس_جوردانی #ساریفلیم #عطر_میس_جوردانی #oriflame #oriflameonme #organic #beauty #makeup #health ##oriflame_ir_armenia - 25 minutes ago

12 Likes
0 Comments
0
‍ #
💝💝Love Potion Secrets💝💝
ادوپرفیوم
50 میل 👈رایحه خاص توت فرنگی سفید به همراه ترکیبی از گل های سفید که عطر میانه عطر کهربا , چوب صندل و در نهایت شکلات سفید را دارد. 🌟🌟با هارمونی دقیق از این عناصر آنرا به عطری کاملا جذاب تبدیل کرده که تداعی گر دوشیزه ای جوان دوست داشتنی و زیبا و خلاق  میباشد.🌟🌟
کد: 31493 🌺 دوستان این عطر فووووق العلادست...یه عطر میوه ای خاص که بر خلاف عموم عطرای میوه ای خیلی شیرین نیست، موندگاری و پخش بوی خوبی در هوای سرد داره
قیمت تخفیف فقط 145 تومان
🎅🏻🌹 ب نام خداوند باران 🌹🎅🏻 آغاز معرفی کاتولوگ ویژه شماره 16 کریسمس 2020🎁🎅🏻🎄 🎊🎅🏻بمبی از تخفیفهای باور نکردنی و وسوسه برانگیز در کاتولوگ سال نو ✅بابانوئل کلی گیفت داره 🎅🏻🎄 فرصت استثنایی رو از دست ندین که عااااالیه 🌹🎁🎄🎅🏻🌹🎁🎄🎅🏻🌹🎁🎄 📢اولين ثبت سفارشات كاتولوگ 16 كريسمس از يكشنبه ٢٧ آبان ماه شروع ميشود🎁🎄
#oriflame #oriflamecosmetics #oriflameonme#orifbioebeh# @oriflame @sadaf_beauty #krismas #happynewyear #2020 #katalog 
#اوریفلیم#کریسمس #سال_نو #میلادی #صدف_بیوتی #حراجی_آنلاین
#تخفیف #همکاری_در_فروش #ارمنستان_ایروان #ترکیه @phiacademy @branko_babic_phiacademy

‍ # 💝💝Love Potion Secrets💝💝 ادوپرفیوم 50 میل 👈رایحه خاص توت فرنگی سفید به همراه ترکیبی از گل های سفید که عطر میانه عطر کهربا , چوب صندل و در نهایت شکلات سفید را دارد. 🌟🌟با هارمونی دقیق از این عناصر آنرا به عطری کاملا جذاب تبدیل کرده که تداعی گر دوشیزه ای جوان دوست داشتنی و زیبا و خلاق میباشد.🌟🌟 کد: 31493 🌺 دوستان این عطر فووووق العلادست...یه عطر میوه ای خاص که بر خلاف عموم عطرای میوه ای خیلی شیرین نیست، موندگاری و پخش بوی خوبی در هوای سرد داره قیمت تخفیف فقط 145 تومان 🎅🏻🌹 ب نام خداوند باران 🌹🎅🏻 آغاز معرفی کاتولوگ ویژه شماره 16 کریسمس 2020🎁🎅🏻🎄 🎊🎅🏻بمبی از تخفیفهای باور نکردنی و وسوسه برانگیز در کاتولوگ سال نو ✅بابانوئل کلی گیفت داره 🎅🏻🎄 فرصت استثنایی رو از دست ندین که عااااالیه 🌹🎁🎄🎅🏻🌹🎁🎄🎅🏻🌹🎁🎄 📢اولين ثبت سفارشات كاتولوگ 16 كريسمس از يكشنبه ٢٧ آبان ماه شروع ميشود🎁🎄 #oriflame #oriflamecosmetics #oriflameonme #orifbioebeh # @oriflame @sadaf_beauty #krismas #happynewyear #2020 #katalog #اوریفلیم #کریسمس #سال_نو #میلادی #صدف_بیوتی #حراجی_آنلاین #تخفیف #همکاری_در_فروش #ارمنستان_ایروان #ترکیه @phiacademy @branko_babic_phiacademy - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Oriflame newly launched highlighter....
Do order from me guys....
#oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts

Oriflame newly launched highlighter.... Do order from me guys.... #oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Oriflame newly launched highlighter....
Do order from me guys....
#oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts

Oriflame newly launched highlighter.... Do order from me guys.... #oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Oriflame newly launched highlighter....
Do order from me guys....
#oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts

Oriflame newly launched highlighter.... Do order from me guys.... #oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Oriflame newly launched highlighter....
Do order from me guys....
#oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts

Oriflame newly launched highlighter.... Do order from me guys.... #oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Oriflame newly launched highlighter....
Do order from me guys....
#oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts

Oriflame newly launched highlighter.... Do order from me guys.... #oriflamemen #oriflamedeals #oriflamepromo #oriflame #oriflameonme #oriflamepakistan #oriflamemakeup #oriflamenewproduct #oriflamesweden #oriflamelovers #oriflame_id #lookgreatwithoriflame #lookgreatwithoriflameproducts - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Чистая работа💥
⠀
☝🏻Если у вас жирная кожа и черные точки, вы наверняка перепробовали уже немало масок-пленок или уж точно слышали о них. ❓
 И конечно возникают вопросы:
✨Правда ли, что они вытягивают всю грязь из пор?✨ Всем ли можно их использовать и нужно ли?
И главное — так ли они эффективны?
❓Что это такое?
✔️Это маска гелевой консистенции, которая застывает после нанесения на кожу.
❤️Орифлэйм рекомендует новинку в серии Love Nature 34872 Очищающую маску-пленку с углем Pure Skin.
Маска для всех возрастов, для проблемной кожи,
⠀
👆 За счет липкости и ингредиентов, притягивающих жир и грязь, вместе с маской уходят поверхностные загрязнения.
⠀
⚡️
Активные компоненты маски:
🖤УГОЛЬ
В маске содержится угольная пудра особо тонкого помола. Она отлично абсорбирует лишний себум, что делает ее незаменимой при избавлении от жирного блеска.
💛ЭКСТРАКТ АНАНАСА
Ананас содержит альфагидроксикислоты (АНА), обладающие мягким отшелушивающим эффектом, а также увлажняющие натуральные сахара и витамин С – мощный антиоксидант, который уменьшает воспаления.
✅Восстанавливает баланс жирной кожи, уменьшает блеск, освежает
✅За один шаг раскрывает, очищает и сужает поры
✅Уменьшает количество черных точек
✅Очищает кожу, уменьшает несовершенства
⠀
‼️Не упустите возможность!!!
Только до 16.11  цена в каталоге 249 рублей 
Заказы принимаю в личку.
👉‼️ИНФО И ЗАКАЗ ПРОДУКЦИИ
Писать в Direct
Помогу оформить карту VIP-клиента
 с  20% скидкой на любой продукт
👉🙌 Дам вам конкретные рекомендации.📖
Звоните👇
http://wa.me/+79189549631
⠀
#oriexpert
#ориэксперт
#красота_смариной
#молодостьикрасота
#marina_perevalova63
#OriflameOnMe
#ярекомендую
#абинск
#маскапленка
#нежныйуход
#заказатьвабинске
#орифлэймвабинске
#маскиорифлэйм

Чистая работа💥 ⠀ ☝🏻Если у вас жирная кожа и черные точки, вы наверняка перепробовали уже немало масок-пленок или уж точно слышали о них. ❓ И конечно возникают вопросы: ✨Правда ли, что они вытягивают всю грязь из пор?✨ Всем ли можно их использовать и нужно ли? И главное — так ли они эффективны? ❓Что это такое? ✔️Это маска гелевой консистенции, которая застывает после нанесения на кожу. ❤️Орифлэйм рекомендует новинку в серии Love Nature 34872 Очищающую маску-пленку с углем Pure Skin. Маска для всех возрастов, для проблемной кожи, ⠀ 👆 За счет липкости и ингредиентов, притягивающих жир и грязь, вместе с маской уходят поверхностные загрязнения. ⠀ ⚡️ Активные компоненты маски: 🖤УГОЛЬ В маске содержится угольная пудра особо тонкого помола. Она отлично абсорбирует лишний себум, что делает ее незаменимой при избавлении от жирного блеска. 💛ЭКСТРАКТ АНАНАСА Ананас содержит альфагидроксикислоты (АНА), обладающие мягким отшелушивающим эффектом, а также увлажняющие натуральные сахара и витамин С – мощный антиоксидант, который уменьшает воспаления. ✅Восстанавливает баланс жирной кожи, уменьшает блеск, освежает ✅За один шаг раскрывает, очищает и сужает поры ✅Уменьшает количество черных точек ✅Очищает кожу, уменьшает несовершенства ⠀ ‼️Не упустите возможность!!! Только до 16.11 цена в каталоге 249 рублей Заказы принимаю в личку. 👉‼️ИНФО И ЗАКАЗ ПРОДУКЦИИ Писать в Direct Помогу оформить карту VIP-клиента с 20% скидкой на любой продукт 👉🙌 Дам вам конкретные рекомендации.📖 Звоните👇 http://wa.me/+79189549631 ⠀ #oriexpert #ориэксперт #красота_смариной #молодостьикрасота #marina_perevalova63 #OriflameOnMe #ярекомендую #абинск #маскапленка #нежныйуход #заказатьвабинске #орифлэймвабинске #маскиорифлэйм - 2 hours ago

9 Likes
2 Comments
0
💟The One Everlasting Make Up Setting Mist💟

Tampilan untuk membuat tampilan make up tahan lama dan tampak halus bahkan saat berkeringat/lembab sekalipun

Asyiiik...butuh banget nih buat kulitku yang berminyak apalagi kalau ada acara terus pakai foundation,paling mudah mengkilap dan berkeringat.

Cukup beberapa kali semprot ke arah wajah dengan membentuk huruf X ...jangan lupa pejamkan mata yaa😄
atau yang kulit wajahnya berminyak bisa disemprot dengan membentuk huruf T jadi kena di sekitar area T(hidung & dahi). Mudah banget kan ya...
Yok cobain!

MEMBER ORIFLAME SWEDEN
Order :+62 8988443943
Payment : OVO &BCA
Pengiriman :BOGOR
Free konsultasi
#oriflame#oriflamebogor#oriflamejabodetabek#oriflamesweden#oriflamejakarta#oriflameindonesia#oriflamekalimantan#oriflame#oriflamepromo#oriflamenovember#oriflamechangeslife#oriflanecatalog#oriflame_id#oriflameproduct#oriflamemakeup#oriflamenatural#oriflamesweden#oriflamecosmetic#oriflameonme#priflamenovage#bisnisoriflame#bisnismudah#oriflameoke#oriflamekeren#bisnisuntung#bisnistanpamodal#parfumoriflame#jualoriflame

💟The One Everlasting Make Up Setting Mist💟 Tampilan untuk membuat tampilan make up tahan lama dan tampak halus bahkan saat berkeringat/lembab sekalipun Asyiiik...butuh banget nih buat kulitku yang berminyak apalagi kalau ada acara terus pakai foundation,paling mudah mengkilap dan berkeringat. Cukup beberapa kali semprot ke arah wajah dengan membentuk huruf X ...jangan lupa pejamkan mata yaa😄 atau yang kulit wajahnya berminyak bisa disemprot dengan membentuk huruf T jadi kena di sekitar area T(hidung & dahi). Mudah banget kan ya... Yok cobain! MEMBER ORIFLAME SWEDEN Order :+62 8988443943 Payment : OVO &BCA Pengiriman :BOGOR Free konsultasi #oriflame #oriflamebogor #oriflamejabodetabek #oriflamesweden #oriflamejakarta #oriflameindonesia #oriflamekalimantan #oriflame #oriflamepromo #oriflamenovember #oriflamechangeslife #oriflanecatalog #oriflame_id #oriflameproduct #oriflamemakeup #oriflamenatural #oriflamesweden #oriflamecosmetic #oriflameonme #priflamenovage #bisnisoriflame #bisnismudah #oriflameoke #oriflamekeren #bisnisuntung #bisnistanpamodal #parfumoriflame #jualoriflame - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Me l like Oriflame Designer🤩 
Did you notice the unique packaging of our eyebrows kit  I love my brand  The One range:

eyebrow kit  eye Kajal

Tremendous big volume mascara 
#memuprenuer #womanofsteel #ourkebbi #entrepreneur #businesswoman #business #digitalmarketing #homebusiness #naija #onlineshopping #superAwoof #superyou #oriflamelifestyle #oriflameonme #theone

Me l like Oriflame Designer🤩 Did you notice the unique packaging of our eyebrows kit I love my brand The One range: eyebrow kit eye Kajal Tremendous big volume mascara #memuprenuer #womanofsteel #ourkebbi #entrepreneur #businesswoman #business #digitalmarketing #homebusiness #naija #onlineshopping #superAwoof #superyou #oriflamelifestyle #oriflameonme #theone - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
MILK & HONEY GOLD SMOOTHING SUGAR SCRUB

Kulit tubuh mulai kusam dan kasar,tapi gak sempet luluran di salon?Coba deh pakai body scrub ini rutin 2-3 kali seminggu saat mandi.Kulit jadi halus, lembut dan lebih cerah.

Scrub ini mengandung madu dan susu yang bermanfaat untuk kulit.Udah kenal dong manfaat madu dan susu yang kaya nutrisi bagi tubuh kita😍
Madu dari zaman dahulu sudah digunakan oleh nenek moyang kita untuk menghangatkan badan,menjaga stamina,obat luka,dan perawatan kecantikan.

Aroma Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub cukup soft.Aroma khas madu bercampur susunya sangat terasa.Produknya berwarna kuning keemasan dan scrubnya tidak terlalu kasar di kulit.
Cara pakainya : aplikasikan ke kulit yang basah,lalu gosok perlahan sampai sel kulit mati terangkat lalu bilas.Setelah pemakaian, kesannya kulit terasa lembut dan bersih.Tidak kering dan terasa lembab.

Harga spesial November 99.000(harga normal 165.000).
Isinya lumayan banyak lho 200 ml,jadi bisa dipakai berkali-kali.Lebih hemat pakai body scrub ini daripada luluran di salon,hemat waktu dan uang juga😂

MEMBER ORIFLAME SWEDEN
Order :+62 8988443943
Payment : OVO &BCA
Pengiriman :BOGOR
Free konsultasi
#oriflame#oriflamebogor#oriflamejabodetabek#oriflamesweden#oriflamejakarta#oriflameindonesia#oriflamekalimantan#oriflame#oriflamepromo#oriflamenovember#oriflamechangeslife#oriflanecatalog#oriflame_id#oriflameproduct#oriflamemakeup#oriflamenatural#oriflamesweden#oriflamecosmetic#oriflameonme#priflamenovage#bisnisoriflame#bisnismudah#oriflameoke#oriflamekeren#bisnisuntung#bisnistanpamodal#parfumoriflame#jualoriflame

MILK & HONEY GOLD SMOOTHING SUGAR SCRUB Kulit tubuh mulai kusam dan kasar,tapi gak sempet luluran di salon?Coba deh pakai body scrub ini rutin 2-3 kali seminggu saat mandi.Kulit jadi halus, lembut dan lebih cerah. Scrub ini mengandung madu dan susu yang bermanfaat untuk kulit.Udah kenal dong manfaat madu dan susu yang kaya nutrisi bagi tubuh kita😍 Madu dari zaman dahulu sudah digunakan oleh nenek moyang kita untuk menghangatkan badan,menjaga stamina,obat luka,dan perawatan kecantikan. Aroma Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub cukup soft.Aroma khas madu bercampur susunya sangat terasa.Produknya berwarna kuning keemasan dan scrubnya tidak terlalu kasar di kulit. Cara pakainya : aplikasikan ke kulit yang basah,lalu gosok perlahan sampai sel kulit mati terangkat lalu bilas.Setelah pemakaian, kesannya kulit terasa lembut dan bersih.Tidak kering dan terasa lembab. Harga spesial November 99.000(harga normal 165.000). Isinya lumayan banyak lho 200 ml,jadi bisa dipakai berkali-kali.Lebih hemat pakai body scrub ini daripada luluran di salon,hemat waktu dan uang juga😂 MEMBER ORIFLAME SWEDEN Order :+62 8988443943 Payment : OVO &BCA Pengiriman :BOGOR Free konsultasi #oriflame #oriflamebogor #oriflamejabodetabek #oriflamesweden #oriflamejakarta #oriflameindonesia #oriflamekalimantan #oriflame #oriflamepromo #oriflamenovember #oriflamechangeslife #oriflanecatalog #oriflame_id #oriflameproduct #oriflamemakeup #oriflamenatural #oriflamesweden #oriflamecosmetic #oriflameonme #priflamenovage #bisnisoriflame #bisnismudah #oriflameoke #oriflamekeren #bisnisuntung #bisnistanpamodal #parfumoriflame #jualoriflame - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
MEMBER ORIFLAME SWEDEN
Order :+62 8988443943
Payment : OVO &BCA
Pengiriman :BOGOR
Free konsultasi
#oriflame#oriflamebogor#oriflamejabodetabek#oriflamesweden#oriflamejakarta#oriflameindonesia#oriflamekalimantan#oriflame#oriflamepromo#oriflamenovember#oriflamechangeslife#oriflanecatalog#oriflame_id#oriflameproduct#oriflamemakeup#oriflamenatural#oriflamesweden#oriflamecosmetic#oriflameonme#priflamenovage#bisnisoriflame#bisnismudah#oriflameoke#oriflamekeren#bisnisuntung#bisnistanpamodal#parfumoriflame#jualoriflame

MEMBER ORIFLAME SWEDEN Order :+62 8988443943 Payment : OVO &BCA Pengiriman :BOGOR Free konsultasi #oriflame #oriflamebogor #oriflamejabodetabek #oriflamesweden #oriflamejakarta #oriflameindonesia #oriflamekalimantan #oriflame #oriflamepromo #oriflamenovember #oriflamechangeslife #oriflanecatalog #oriflame_id #oriflameproduct #oriflamemakeup #oriflamenatural #oriflamesweden #oriflamecosmetic #oriflameonme #priflamenovage #bisnisoriflame #bisnismudah #oriflameoke #oriflamekeren #bisnisuntung #bisnistanpamodal #parfumoriflame #jualoriflame - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
ebiasaan tiap pagi setelah bangun tidur
Bersihin sisa-sisa skincare tadi malam pakai Micellar Water by Love Nature ini...😍😍 Jatuh cinta banget sama yang satu ini 💜
Beneran! Tadinya aku merasa muka udah bersih,tapi ternyata setelah dibersihin pakai ini masih ada aja yang kotor

MEMBER ORIFLAME SWEDEN
Order :+62 8988443943
Payment : OVO &BCA
Pengiriman :BOGOR
Free konsultasi
#oriflame#oriflamebogor#oriflamejabodetabek#oriflamesweden#oriflamejakarta#oriflameindonesia#oriflamekalimantan#oriflame#oriflamepromo#oriflamenovember#oriflamechangeslife#oriflanecatalog#oriflame_id#oriflameproduct#oriflamemakeup#oriflamenatural#oriflamesweden#oriflamecosmetic#oriflameonme#priflamenovage#bisnisoriflame#bisnismudah#oriflameoke#oriflamekeren#bisnisuntung#bisnistanpamodal#parfumoriflame#jualoriflamemurah

ebiasaan tiap pagi setelah bangun tidur Bersihin sisa-sisa skincare tadi malam pakai Micellar Water by Love Nature ini...😍😍 Jatuh cinta banget sama yang satu ini 💜 Beneran! Tadinya aku merasa muka udah bersih,tapi ternyata setelah dibersihin pakai ini masih ada aja yang kotor MEMBER ORIFLAME SWEDEN Order :+62 8988443943 Payment : OVO &BCA Pengiriman :BOGOR Free konsultasi #oriflame #oriflamebogor #oriflamejabodetabek #oriflamesweden #oriflamejakarta #oriflameindonesia #oriflamekalimantan #oriflame #oriflamepromo #oriflamenovember #oriflamechangeslife #oriflanecatalog #oriflame_id #oriflameproduct #oriflamemakeup #oriflamenatural #oriflamesweden #oriflamecosmetic #oriflameonme #priflamenovage #bisnisoriflame #bisnismudah #oriflameoke #oriflamekeren #bisnisuntung #bisnistanpamodal #parfumoriflame #jualoriflamemurah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Muy pronto review sobre uno de los productos de la gama Love Nature de Oriflame. Yo estoy probando el gel de árbol del té para pieles grasas. Pero seguro que estos tampoco estan nada mal! 😌🥥❤️
.
.
🛒 Búscalos en la web, link en bio. O pide info oor DM mail.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cosmetica #cosmeticanatural #lechecoco #aceitedecoco #cuidadofacial #cuidadocorporal #cuidadodemanos #productosnaturales #productosdebelleza #oriflame #oriflameespaña #oriflamepromo #oriflameespana #makeuplove #makeup #maquillaje #maquillajepro #belleza #oriflameonme #oriflamelovenature #lovenature

Muy pronto review sobre uno de los productos de la gama Love Nature de Oriflame. Yo estoy probando el gel de árbol del té para pieles grasas. Pero seguro que estos tampoco estan nada mal! 😌🥥❤️ . . 🛒 Búscalos en la web, link en bio. O pide info oor DM mail. . . . . . . . . . . . #cosmetica #cosmeticanatural #lechecoco #aceitedecoco #cuidadofacial #cuidadocorporal #cuidadodemanos #productosnaturales #productosdebelleza #oriflame #oriflameespaña #oriflamepromo #oriflameespana #makeuplove #makeup #maquillaje #maquillajepro #belleza #oriflameonme #oriflamelovenature #lovenature - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
MEMBER ORIFLAME SWEDEN
Order :+62 8988443943
Payment : OVO &BCA
Pengiriman :BOGOR
Free konsultasi
#oriflame#oriflamebogor#oriflamejabodetabek#oriflamesweden#oriflamejakarta#oriflameindonesia#oriflamekalimantan#oriflame#oriflamepromo#oriflamenovember#oriflamechangeslife#oriflanecatalog#oriflame_id#oriflameproduct#oriflamemakeup#oriflamenatural#oriflamesweden#oriflamecosmetic#oriflameonme#priflamenovage#bisnisoriflame#bisnismudah#oriflameoke#oriflamekeren#bisnisuntung#bisnistanpamodal#parfumoriflame#jualoriflame

MEMBER ORIFLAME SWEDEN Order :+62 8988443943 Payment : OVO &BCA Pengiriman :BOGOR Free konsultasi #oriflame #oriflamebogor #oriflamejabodetabek #oriflamesweden #oriflamejakarta #oriflameindonesia #oriflamekalimantan #oriflame #oriflamepromo #oriflamenovember #oriflamechangeslife #oriflanecatalog #oriflame_id #oriflameproduct #oriflamemakeup #oriflamenatural #oriflamesweden #oriflamecosmetic #oriflameonme #priflamenovage #bisnisoriflame #bisnismudah #oriflameoke #oriflamekeren #bisnisuntung #bisnistanpamodal #parfumoriflame #jualoriflame - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
THE ONE BLEND PALLETE EYESHADOW

Eyeshadow dari seri The One dengan warna-warna cantiknya😍

Beneran hemat karena bisa mix dan match
✅33103 Naturalle memiliki warna-warna yang natural
✅33104 Smokey memiliki warna-warna yang lebih gelap
✅33105 Vivid memiliki warna-warna yang lebih ceria

Di bagian tutupnya juga terdapat TIPS cara memadu-padankanwarna💖

QUADS - Jika kita ingin memakai 4 warna
TRIO - Jika kita ingin memakai 3 warna
DUOS - Jika kita ingin memakai 2 warna saja.

Di setiap warna terdapat nomor yang dapat kita aplikasikan di kelopak mata bagian mana jika kita ingin mengikuti sesuai tips yang diberikan,jadi buat pemula enak banget bisa langsung belajar pakai Eyeshadow tanpa takut salah pakai warna

Promo November harga cuma 129.000 dari 259.000

MEMBER ORIFLAME SWEDEN
Order :+62 8988443943
Payment : OVO &BCA
Pengiriman :BOGOR
Free konsultasi
#oriflame#oriflamebogor#oriflamejabodetabek#oriflamesweden#oriflamejakarta#oriflameindonesia#oriflamekalimantan#oriflame#oriflamepromo#oriflamenovember#oriflamechangeslife#oriflanecatalog#oriflame_id#oriflameproduct#oriflamemakeup#oriflamenatural#oriflamesweden#oriflamecosmetic#oriflameonme#priflamenovage#bisnisoriflame#bisnismudah#oriflameoke#oriflamekeren#bisnisuntung#bisnistanpamodal#parfumoriflame#jualoriflame

THE ONE BLEND PALLETE EYESHADOW Eyeshadow dari seri The One dengan warna-warna cantiknya😍 Beneran hemat karena bisa mix dan match ✅33103 Naturalle memiliki warna-warna yang natural ✅33104 Smokey memiliki warna-warna yang lebih gelap ✅33105 Vivid memiliki warna-warna yang lebih ceria Di bagian tutupnya juga terdapat TIPS cara memadu-padankanwarna💖 QUADS - Jika kita ingin memakai 4 warna TRIO - Jika kita ingin memakai 3 warna DUOS - Jika kita ingin memakai 2 warna saja. Di setiap warna terdapat nomor yang dapat kita aplikasikan di kelopak mata bagian mana jika kita ingin mengikuti sesuai tips yang diberikan,jadi buat pemula enak banget bisa langsung belajar pakai Eyeshadow tanpa takut salah pakai warna Promo November harga cuma 129.000 dari 259.000 MEMBER ORIFLAME SWEDEN Order :+62 8988443943 Payment : OVO &BCA Pengiriman :BOGOR Free konsultasi #oriflame #oriflamebogor #oriflamejabodetabek #oriflamesweden #oriflamejakarta #oriflameindonesia #oriflamekalimantan #oriflame #oriflamepromo #oriflamenovember #oriflamechangeslife #oriflanecatalog #oriflame_id #oriflameproduct #oriflamemakeup #oriflamenatural #oriflamesweden #oriflamecosmetic #oriflameonme #priflamenovage #bisnisoriflame #bisnismudah #oriflameoke #oriflamekeren #bisnisuntung #bisnistanpamodal #parfumoriflame #jualoriflame - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
For 40 years, Giordani Gold has strived to create beautiful, premium products infused with the world’s most exclusive raw ingredients. The quest for craftsmanship and perfection reflects our desire to help you live your life beautifully....💄💋
.
Inbox For order
Cash on delivery
#oriflamebeauty #oriflamesweden #oriflameonme #mascara #lipstick #blushes #foundation #cosmeticshop  #cosmetics #colours #giordanigold #giordanigoldoriflame #oriflamebeauty #oriflamesweden #red #makeup #colours #bestinone #best #cool #flawless #colours #personality #a1 #november #sale #discounts #stuff #accessories #salestock #Fragrance #perfume #lush #smell

For 40 years, Giordani Gold has strived to create beautiful, premium products infused with the world’s most exclusive raw ingredients. The quest for craftsmanship and perfection reflects our desire to help you live your life beautifully....💄💋 . Inbox For order Cash on delivery #oriflamebeauty #oriflamesweden #oriflameonme #mascara #lipstick #blushes #foundation #cosmeticshop #cosmetics #colours #giordanigold #giordanigoldoriflame #oriflamebeauty #oriflamesweden #red #makeup #colours #bestinone #best #cool #flawless #colours #personality #a1 #november #sale #discounts #stuff #accessories #salestock #Fragrance #perfume #lush #smell - 2 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.