#noradanish

909,883 posts

Rahsia awet muda dan kejelitaan Nora Danish. Nora memilih TARA sebagai supplemen tambahan yang membantu menjaga kecantikan dan menyihatkan tubuh badan.
.
๐ŸŒบTara Juice adalah jamu khas buat wanita yang ingin meningkatkan tahap kesihatan dalaman dan luaran wanita. Diperkaya dengan ramuan seperti kranberi, madu, kurma dan daun sireh bertindak untuk mengimbangkan hormon wanita dan menyelesaikan masalah keputihan serta sengugut. ๐ŸŒบTara Inner Cleanser adalah pencuci bahagian intim wanita yang diperbuat dari tea tree dan rosemary leaf. Ia membantu menghilangkan keputihan, bau dan kegatalan di kawasan vagina. Ia juga memelihara bahagian intim wanita agar menjadi lebih segar, dingin, wangi dan sihat sepanjang hari.

#eydaafairies #EF95 #beautybyeydaa #tarajuice #tarainnercleanser #TARA #tarawomenwellness #taralovers #noradanish #tarawellness #sayajual #innerhealth #selangor #kl #sunway #mentaricourtapartment

Rahsia awet muda dan kejelitaan Nora Danish. Nora memilih TARA sebagai supplemen tambahan yang membantu menjaga kecantikan dan menyihatkan tubuh badan. . ๐ŸŒบTara Juice adalah jamu khas buat wanita yang ingin meningkatkan tahap kesihatan dalaman dan luaran wanita. Diperkaya dengan ramuan seperti kranberi, madu, kurma dan daun sireh bertindak untuk mengimbangkan hormon wanita dan menyelesaikan masalah keputihan serta sengugut. ๐ŸŒบTara Inner Cleanser adalah pencuci bahagian intim wanita yang diperbuat dari tea tree dan rosemary leaf. Ia membantu menghilangkan keputihan, bau dan kegatalan di kawasan vagina. Ia juga memelihara bahagian intim wanita agar menjadi lebih segar, dingin, wangi dan sihat sepanjang hari. #eydaafairies #EF95 #beautybyeydaa #tarajuice #tarainnercleanser #TARA #tarawomenwellness #taralovers #noradanish #tarawellness #sayajual #innerhealth #selangor #kl #sunway #mentaricourtapartment - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
.
LV Croisette Monogram/Damier/White Damier
.
Haritu up Croisette leather, ramai sangat yang berminat tapi masihhh nak yang lagi murahhh. Hayooo
.
Okey ni ada RM90 sahaja sisturrrrr. Gred 5A Complete fullset box + resit semuaa. Meh order lekassss
.
(Postage add rm10sm/rm15ss)
.
Serious buyer sila WHATSAPP +60179578122 atau tekan je link kat bio atas tu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#handbegmurah #handbagmurah #sajat #begmurah #fashasandha #noradanish #neelofa #gshockmurah #jammurah #chestbagmurah #slingbegmurah #slingbeg #kasutmurah #clutchmurah #kosmetikmurah #beltmurah #walletmurah #waistbagmurah #crossbodybagmurah #jammurahmalaysia #begfendi #beglv  #minyakwangimurahmalaysia #fazura #backpackmurah #fattahamin #clutchlelaki #mirafilzah #aydajebat #nelydiasenrose

. LV Croisette Monogram/Damier/White Damier . Haritu up Croisette leather, ramai sangat yang berminat tapi masihhh nak yang lagi murahhh. Hayooo . Okey ni ada RM90 sahaja sisturrrrr. Gred 5A Complete fullset box + resit semuaa. Meh order lekassss . (Postage add rm10sm/rm15ss) . Serious buyer sila WHATSAPP +60179578122 atau tekan je link kat bio atas tu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #handbegmurah #handbagmurah #sajat #begmurah #fashasandha #noradanish #neelofa #gshockmurah #jammurah #chestbagmurah #slingbegmurah #slingbeg #kasutmurah #clutchmurah #kosmetikmurah #beltmurah #walletmurah #waistbagmurah #crossbodybagmurah #jammurahmalaysia #begfendi #beglv #minyakwangimurahmalaysia #fazura #backpackmurah #fattahamin #clutchlelaki #mirafilzah #aydajebat #nelydiasenrose - 10 minutes ago

1 Likes
1 Comments
0
.
LV Croisette Monogram/Damier/White Damier
.
Haritu up Croisette leather, ramai sangat yang berminat tapi masihhh nak yang lagi murahhh. Hayooo
.
Okey ni ada RM90 sahaja sisturrrrr. Gred 5A Complete fullset box + resit semuaa. Meh order lekassss
.
(Postage add rm10sm/rm15ss)
.
Serious buyer sila WHATSAPP +60179578122 atau tekan je link kat bio atas tu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#handbegmurah #handbagmurah #sajat #begmurah #fashasandha #noradanish #neelofa #gshockmurah #jammurah #chestbagmurah #slingbegmurah #slingbeg #kasutmurah #clutchmurah #kosmetikmurah #beltmurah #walletmurah #waistbagmurah #crossbodybagmurah #jammurahmalaysia #begfendi #beglv  #minyakwangimurahmalaysia #fazura #backpackmurah #fattahamin #clutchlelaki #mirafilzah #aydajebat #nelydiasenrose

. LV Croisette Monogram/Damier/White Damier . Haritu up Croisette leather, ramai sangat yang berminat tapi masihhh nak yang lagi murahhh. Hayooo . Okey ni ada RM90 sahaja sisturrrrr. Gred 5A Complete fullset box + resit semuaa. Meh order lekassss . (Postage add rm10sm/rm15ss) . Serious buyer sila WHATSAPP +60179578122 atau tekan je link kat bio atas tu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #handbegmurah #handbagmurah #sajat #begmurah #fashasandha #noradanish #neelofa #gshockmurah #jammurah #chestbagmurah #slingbegmurah #slingbeg #kasutmurah #clutchmurah #kosmetikmurah #beltmurah #walletmurah #waistbagmurah #crossbodybagmurah #jammurahmalaysia #begfendi #beglv #minyakwangimurahmalaysia #fazura #backpackmurah #fattahamin #clutchlelaki #mirafilzah #aydajebat #nelydiasenrose - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Haii ๐Ÿค—
Jom dapatkan Nursing bra yg selesa dan murah dr @pregymommy.store . .
. ๐Ÿ‘‰Size dr 34-42
๐Ÿ‘‰Tidak berdawai
๐Ÿ‘‰span
๐Ÿ‘‰cup B/C
๐Ÿ‘‰preoder
๐Ÿ‘‰3PCS HANYA RM50.00
.
.
๐Ÿ˜šAdd RM7.00 utk postage SABAH SARAWAK

#nursingbramurah #nursingbra #nursingbramalaysia #bramenyusumalaysia #bramenyusu #babyclothes #bajubaby #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar
#tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear
#mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar
#tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #tungkuherba #mandianherba #bertangas #pantiesmengandung #bengkungmoden #bengkungbaby #muslinswaddle #babywrap

Haii ๐Ÿค— Jom dapatkan Nursing bra yg selesa dan murah dr @pregymommy.store . . . ๐Ÿ‘‰Size dr 34-42 ๐Ÿ‘‰Tidak berdawai ๐Ÿ‘‰span ๐Ÿ‘‰cup B/C ๐Ÿ‘‰preoder ๐Ÿ‘‰3PCS HANYA RM50.00 . . ๐Ÿ˜šAdd RM7.00 utk postage SABAH SARAWAK #nursingbramurah #nursingbra #nursingbramalaysia #bramenyusumalaysia #bramenyusu #babyclothes #bajubaby #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar #tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar #tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #tungkuherba #mandianherba #bertangas #pantiesmengandung #bengkungmoden #bengkungbaby #muslinswaddle #babywrap - 13 minutes ago

1 Likes
1 Comments
0
Haii ๐Ÿค—
Jom dapatkan Nursing bra yg selesa dan murah dr @pregymommy.store . .
. ๐Ÿ‘‰Size dr 34-42
๐Ÿ‘‰Tidak berdawai
๐Ÿ‘‰span
๐Ÿ‘‰cup B/C
๐Ÿ‘‰preoder
๐Ÿ‘‰3PCS HANYA RM50.00
.
.
๐Ÿ˜šAdd RM7.00 utk postage SABAH SARAWAK

#nursingbramurah #nursingbra #nursingbramalaysia #bramenyusumalaysia #bramenyusu #babyclothes #bajubaby #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar
#tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear
#mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar
#tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #tungkuherba #mandianherba #bertangas #pantiesmengandung #bengkungmoden #bengkungbaby #muslinswaddle #babywrap

Haii ๐Ÿค— Jom dapatkan Nursing bra yg selesa dan murah dr @pregymommy.store . . . ๐Ÿ‘‰Size dr 34-42 ๐Ÿ‘‰Tidak berdawai ๐Ÿ‘‰span ๐Ÿ‘‰cup B/C ๐Ÿ‘‰preoder ๐Ÿ‘‰3PCS HANYA RM50.00 . . ๐Ÿ˜šAdd RM7.00 utk postage SABAH SARAWAK #nursingbramurah #nursingbra #nursingbramalaysia #bramenyusumalaysia #bramenyusu #babyclothes #bajubaby #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar #tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar #tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #tungkuherba #mandianherba #bertangas #pantiesmengandung #bengkungmoden #bengkungbaby #muslinswaddle #babywrap - 13 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Haii ๐Ÿค—
Jom dapatkan Nursing bra yg selesa dan murah dr @pregymommy.store . .
. ๐Ÿ‘‰Size dr 34-42
๐Ÿ‘‰Tidak berdawai
๐Ÿ‘‰span
๐Ÿ‘‰cup B/C
๐Ÿ‘‰preoder
๐Ÿ‘‰3PCS HANYA RM50.00
.
.
๐Ÿ˜šAdd RM7.00 utk postage SABAH SARAWAK

#nursingbramurah #nursingbra #nursingbramalaysia #bramenyusumalaysia #bramenyusu #babyclothes #bajubaby #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar
#tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear
#mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar
#tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #tungkuherba #mandianherba #bertangas #pantiesmengandung #bengkungmoden #bengkungbaby #muslinswaddle #babywrap

Haii ๐Ÿค— Jom dapatkan Nursing bra yg selesa dan murah dr @pregymommy.store . . . ๐Ÿ‘‰Size dr 34-42 ๐Ÿ‘‰Tidak berdawai ๐Ÿ‘‰span ๐Ÿ‘‰cup B/C ๐Ÿ‘‰preoder ๐Ÿ‘‰3PCS HANYA RM50.00 . . ๐Ÿ˜šAdd RM7.00 utk postage SABAH SARAWAK #nursingbramurah #nursingbra #nursingbramalaysia #bramenyusumalaysia #bramenyusu #babyclothes #bajubaby #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar #tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #mommytobe #mommystore #ibutobe #33weekspregnant #noradanish #yusufiskandar #tungkuherba #berpantang #bramalaysia #maternitybra #maternitywear #tungkuherba #mandianherba #bertangas #pantiesmengandung #bengkungmoden #bengkungbaby #muslinswaddle #babywrap - 13 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
R E A D Y  S T O C K

Size : 36 - 45

PROMO RM130 only!
_
_
#sayajual #sayajualsneakers #sayajualkasut #sneakersbranded #brandedmalaysia #brandedsneakers #brandedmurah #kasutbranded #brandedshoes #neelofa #zizanrazak #noradanish #schaalyahya #kamixramai #shoei #yamaha #branded #hantaran #hantarankahwin #bossku #menswear #fashion #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #syafiqkyle #mirafilzah #gegarvaganza2019 #setelahkudimiliki #satukanrasa

R E A D Y S T O C K Size : 36 - 45 PROMO RM130 only! _ _ #sayajual #sayajualsneakers #sayajualkasut #sneakersbranded #brandedmalaysia #brandedsneakers #brandedmurah #kasutbranded #brandedshoes #neelofa #zizanrazak #noradanish #schaalyahya #kamixramai #shoei #yamaha #branded #hantaran #hantarankahwin #bossku #menswear #fashion #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #syafiqkyle #mirafilzah #gegarvaganza2019 #setelahkudimiliki #satukanrasa - 14 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Terbantut ?
Nak tinggi ?
Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tinggi dan faster result. Dah cuba banyak cara, main bar, jogging, dan bersenam.

So far la kan, kalau kita bersenam dan melakukan regangan kemungkinan kita akan nampak hasil tapi terlalu tipis. Then, admin sarankan korang ambil supplement HICAL & ZINC ni supaya usaha korang tak sia-sia.

Seperti yang sedia maklum, tiens mempunyai zinc dan kalsium. Yang mana bagus untuk pembentukkan tulang dan merembeskan horman tumbesaran.

So, jika anda masih lagi tercari-cari produk terbaik untuk menambahkan tinggi badan. Tiens adalah yang terbaik. Banyak testimoni daripada pelanggan kami yang telah berjaya.

Untuk mengetahui lebih lanjut sila pm kami atau tekan link ini untuk capaian pantas ke whatsapp kami .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
ws +601136699033
ws +601136699033
ws +601136699033
@herbal.tinggi_dokter07 @herbal.tinggi_dokter07

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .  #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia  #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Terbantut ? Nak tinggi ? Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tinggi dan faster result. Dah cuba banyak cara, main bar, jogging, dan bersenam. So far la kan, kalau kita bersenam dan melakukan regangan kemungkinan kita akan nampak hasil tapi terlalu tipis. Then, admin sarankan korang ambil supplement HICAL & ZINC ni supaya usaha korang tak sia-sia. Seperti yang sedia maklum, tiens mempunyai zinc dan kalsium. Yang mana bagus untuk pembentukkan tulang dan merembeskan horman tumbesaran. So, jika anda masih lagi tercari-cari produk terbaik untuk menambahkan tinggi badan. Tiens adalah yang terbaik. Banyak testimoni daripada pelanggan kami yang telah berjaya. Untuk mengetahui lebih lanjut sila pm kami atau tekan link ini untuk capaian pantas ke whatsapp kami . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ws +601136699033 ws +601136699033 ws +601136699033 @herbal.tinggi_dokter07 @herbal.tinggi_dokter07 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah - 14 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
.
LV Croisette Monogram/Damier/White Damier
.
Haritu up Croisette leather, ramai sangat yang berminat tapi masihhh nak yang lagi murahhh. Hayooo
.
Okey ni ada RM90 sahaja sisturrrrr. Gred 5A Complete fullset box + resit semuaa. Meh order lekassss
.
(Postage add rm10sm/rm15ss)
.
Serious buyer sila WHATSAPP +60179578122 atau tekan je link kat bio atas tu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#handbegmurah #handbagmurah #sajat #begmurah #fashasandha #noradanish #neelofa #gshockmurah #jammurah #chestbagmurah #slingbegmurah #slingbeg #kasutmurah #clutchmurah #kosmetikmurah #beltmurah #walletmurah #waistbagmurah #crossbodybagmurah #jammurahmalaysia #begfendi #beglv  #minyakwangimurahmalaysia #fazura #backpackmurah #fattahamin #clutchlelaki #mirafilzah #aydajebat #nelydiasenrose

. LV Croisette Monogram/Damier/White Damier . Haritu up Croisette leather, ramai sangat yang berminat tapi masihhh nak yang lagi murahhh. Hayooo . Okey ni ada RM90 sahaja sisturrrrr. Gred 5A Complete fullset box + resit semuaa. Meh order lekassss . (Postage add rm10sm/rm15ss) . Serious buyer sila WHATSAPP +60179578122 atau tekan je link kat bio atas tu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #handbegmurah #handbagmurah #sajat #begmurah #fashasandha #noradanish #neelofa #gshockmurah #jammurah #chestbagmurah #slingbegmurah #slingbeg #kasutmurah #clutchmurah #kosmetikmurah #beltmurah #walletmurah #waistbagmurah #crossbodybagmurah #jammurahmalaysia #begfendi #beglv #minyakwangimurahmalaysia #fazura #backpackmurah #fattahamin #clutchlelaki #mirafilzah #aydajebat #nelydiasenrose - 16 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
AWAS BCONFIDENT TIRUAN. BAHAYA!!
.
Bahaya nye produk tiruan sehingga boleh menyebabkan kesan yg memudaratkan pd breast awk tau, jika terjadi ape2 pada breast awk, pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali!!
.
Yang berdaftar ada kod "AGEN" khas. Contoh AH216 dan kemudian semak no tel yg telah berdaftar didalam website HQ www.bconfidentofficial.com, pastikan no kod agent sama dengan no tel yg berdftar!!
.
.
.
#bconfident #payudaraindah #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #breastserum #payudarakendur #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #neelofa #noradanish #mirafilzah #ctdk #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok #terlajaklaris #igersmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia

AWAS BCONFIDENT TIRUAN. BAHAYA!! . Bahaya nye produk tiruan sehingga boleh menyebabkan kesan yg memudaratkan pd breast awk tau, jika terjadi ape2 pada breast awk, pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali!! . Yang berdaftar ada kod "AGEN" khas. Contoh AH216 dan kemudian semak no tel yg telah berdaftar didalam website HQ www.bconfidentofficial.com, pastikan no kod agent sama dengan no tel yg berdftar!! . . . #bconfident #payudaraindah #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #breastserum #payudarakendur #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #neelofa #noradanish #mirafilzah #ctdk #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok #terlajaklaris #igersmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia - 49 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
AWAS BCONFIDENT TIRUAN. BAHAYA!!
.
Bahaya nye produk tiruan sehingga boleh menyebabkan kesan yg memudaratkan pd breast awk tau, jika terjadi ape2 pada breast awk, pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali!!
.
Yang berdaftar ada kod "AGEN" khas. Contoh AH216 dan kemudian semak no tel yg telah berdaftar didalam website HQ www.bconfidentofficial.com, pastikan no kod agent sama dengan no tel yg berdftar!!
.
.
.
#bconfident #payudaraindah #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #breastserum #payudarakendur #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #neelofa #noradanish #mirafilzah #ctdk #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok #terlajaklaris #igersmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia

AWAS BCONFIDENT TIRUAN. BAHAYA!! . Bahaya nye produk tiruan sehingga boleh menyebabkan kesan yg memudaratkan pd breast awk tau, jika terjadi ape2 pada breast awk, pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali!! . Yang berdaftar ada kod "AGEN" khas. Contoh AH216 dan kemudian semak no tel yg telah berdaftar didalam website HQ www.bconfidentofficial.com, pastikan no kod agent sama dengan no tel yg berdftar!! . . . #bconfident #payudaraindah #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #breastserum #payudarakendur #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #neelofa #noradanish #mirafilzah #ctdk #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok #terlajaklaris #igersmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia - 49 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
VICTORIA'S SWEET LIP MATTE

Harga : rm 6
Postage : rm 8 sm / rm 12 ss 
wa.me/60175123505

#2019 #noradanish #puchong #sarasajeeda #cemburuseorangperempuan #setelahkudimiliki #gv6 #gegarvaganza #barangmurah2 #barangmurah #barangmurahonline #barangmurahmurah #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #cantik #lipmattecantik

VICTORIA'S SWEET LIP MATTE Harga : rm 6 Postage : rm 8 sm / rm 12 ss wa.me/60175123505 #2019 #noradanish #puchong #sarasajeeda #cemburuseorangperempuan #setelahkudimiliki #gv6 #gegarvaganza #barangmurah2 #barangmurah #barangmurahonline #barangmurahmurah #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #cantik #lipmattecantik - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜
.
Name : qlo7
Color : 
Diameter : 16.5mm
Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock)
Price : RM20
.
Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰
.
Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ .
.
Postage : rm8sm/12ss
.
FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก
#pasarmalam
#contactlenslover
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#contactlensoriginal
#barbielens
#bigeyes
#noradanish
#followback
#likeback
#neelofalens
#artismalaysia
#2019
#promosihangat
#promosihebat
#promosi
#promotion
#contactlenslover
#malaysia
#malaysianteenager
#artiscontactlens
#lakukeras
#lenscantik
#johoreans
#perakians
#kl
#bazarpaknil
#teammatachantik

Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜ . Name : qlo7 Color : Diameter : 16.5mm Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock) Price : RM20 . Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰ . Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ . . Postage : rm8sm/12ss . FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก #pasarmalam #contactlenslover #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensoriginal #barbielens #bigeyes #noradanish #followback #likeback #neelofalens #artismalaysia #2019 #promosihangat #promosihebat #promosi #promotion #contactlenslover #malaysia #malaysianteenager #artiscontactlens #lakukeras #lenscantik #johoreans #perakians #kl #bazarpaknil #teammatachantik - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜
.
Name : caribe
Color : 
Diameter : 15mm
Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock)
Price : RM20
.
Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰
.
Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ .
.
Postage : rm8sm/12ss
.
FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก
#pasarmalam
#contactlenslover
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#contactlensoriginal
#barbielens
#bigeyes
#noradanish
#followback
#likeback
#neelofalens
#artismalaysia
#2019
#promosihangat
#promosihebat
#promosi
#promotion
#contactlenslover
#malaysia
#malaysianteenager
#artiscontactlens
#lakukeras
#lenscantik
#johoreans
#perakians
#kl
#bazarpaknil
#teammatachantik

Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜ . Name : caribe Color : Diameter : 15mm Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock) Price : RM20 . Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰ . Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ . . Postage : rm8sm/12ss . FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก #pasarmalam #contactlenslover #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensoriginal #barbielens #bigeyes #noradanish #followback #likeback #neelofalens #artismalaysia #2019 #promosihangat #promosihebat #promosi #promotion #contactlenslover #malaysia #malaysianteenager #artiscontactlens #lakukeras #lenscantik #johoreans #perakians #kl #bazarpaknil #teammatachantik - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜
.
Name : hydrocor
Color : 
Diameter : 14mm
Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock)
Price : RM26
.
Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰
.
Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ .
.
Postage : rm8sm/12ss
.
FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก
#pasarmalam
#contactlenslover
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#contactlensoriginal
#barbielens
#bigeyes
#noradanish
#followback
#likeback
#neelofalens
#artismalaysia
#2019
#promosihangat
#promosihebat
#promosi
#promotion
#contactlenslover
#malaysia
#malaysianteenager
#artiscontactlens
#lakukeras
#lenscantik
#johoreans
#perakians
#kl
#bazarpaknil
#teammatachantik

Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜ . Name : hydrocor Color : Diameter : 14mm Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock) Price : RM26 . Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰ . Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ . . Postage : rm8sm/12ss . FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก #pasarmalam #contactlenslover #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensoriginal #barbielens #bigeyes #noradanish #followback #likeback #neelofalens #artismalaysia #2019 #promosihangat #promosihebat #promosi #promotion #contactlenslover #malaysia #malaysianteenager #artiscontactlens #lakukeras #lenscantik #johoreans #perakians #kl #bazarpaknil #teammatachantik - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜
.
Name : Hydro Seattle
Color : based on photo
Diameter : 14mm
Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock)
Price : RM26
.
Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰
.
Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ .
.
Postage : rm8sm/12ss
.
FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก
#pasarmalam
#contactlenslover
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#contactlensoriginal
#barbielens
#bigeyes
#noradanish
#followback
#likeback
#neelofalens
#artismalaysia
#2019
#promosihangat
#promosihebat
#promosi
#promotion
#contactlenslover
#malaysia
#malaysianteenager
#artiscontactlens
#lakukeras
#lenscantik
#johoreans
#perakians
#kl
#bazarpaknil
#teammatachantik

Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜ . Name : Hydro Seattle Color : based on photo Diameter : 14mm Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock) Price : RM26 . Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰ . Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ . . Postage : rm8sm/12ss . FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก #pasarmalam #contactlenslover #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensoriginal #barbielens #bigeyes #noradanish #followback #likeback #neelofalens #artismalaysia #2019 #promosihangat #promosihebat #promosi #promotion #contactlenslover #malaysia #malaysianteenager #artiscontactlens #lakukeras #lenscantik #johoreans #perakians #kl #bazarpaknil #teammatachantik - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜
.
Name : nebula
Color : pink,brown,grey
Diameter : 15mm
Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock)
Price : RM20
.
Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰
.
Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ .
.
Postage : rm8sm/12ss
.
FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก
#pasarmalam
#contactlenslover
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#contactlensoriginal
#barbielens
#bigeyes
#noradanish
#followback
#likeback
#neelofalens
#artismalaysia
#2019
#promosihangat
#promosihebat
#promosi
#promotion
#contactlenslover
#malaysia
#malaysianteenager
#artiscontactlens
#lakukeras
#lenscantik
#johoreans
#perakians
#kl
#bazarpaknil
#teammatachantik

Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜ . Name : nebula Color : pink,brown,grey Diameter : 15mm Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock) Price : RM20 . Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰ . Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ . . Postage : rm8sm/12ss . FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก #pasarmalam #contactlenslover #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensoriginal #barbielens #bigeyes #noradanish #followback #likeback #neelofalens #artismalaysia #2019 #promosihangat #promosihebat #promosi #promotion #contactlenslover #malaysia #malaysianteenager #artiscontactlens #lakukeras #lenscantik #johoreans #perakians #kl #bazarpaknil #teammatachantik - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Sejak guna Birdnest Treatment Spray aka #airburung ni kulit rasa makin lembab, anjal jer. Parut jerawat pun makin pudar.

Memang xleh nak move on la kalau camni. Dahla stok cam chipsmore ada pastu abes kena grab๐Ÿ˜…

Kalau ginilah kena buat stok bebanyak la weiii..kalau tak naye customer kena que lama. Alahai.. Bertabahlaaa... #foundationmadu #masker #flawless #gebugebas #elfiraloy #kualalumpur #shahalam #selangor #noradanish #neelofa #jannanick #zizanrazak #putih #cantik #Sitinurhaliza #glowingskin #uqashasenrose #hotproductever #Lisasurihani #yusri #homemade #Mayakarin #malaysia #malaysiaonlineshop #kelantan #skincare #uitm #wanihasrita #mirafilzah

Sejak guna Birdnest Treatment Spray aka #airburung ni kulit rasa makin lembab, anjal jer. Parut jerawat pun makin pudar. Memang xleh nak move on la kalau camni. Dahla stok cam chipsmore ada pastu abes kena grab๐Ÿ˜… Kalau ginilah kena buat stok bebanyak la weiii..kalau tak naye customer kena que lama. Alahai.. Bertabahlaaa... #foundationmadu #masker #flawless #gebugebas #elfiraloy #kualalumpur #shahalam #selangor #noradanish #neelofa #jannanick #zizanrazak #putih #cantik #Sitinurhaliza #glowingskin #uqashasenrose #hotproductever #Lisasurihani #yusri #homemade #Mayakarin #malaysia #malaysiaonlineshop #kelantan #skincare #uitm #wanihasrita #mirafilzah - 1 hour ago

6 Likes
0 Comments
0
Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜
.
Name : roze
Color : based on photo
Diameter : 15mm
Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock)
Price : RM20
.
Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰
.
Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ .
.
Postage : rm8sm/12ss
.
FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก
#pasarmalam
#contactlenslover
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#contactlensoriginal
#barbielens
#bigeyes
#noradanish
#followback
#likeback
#neelofalens
#artismalaysia
#2019
#promosihangat
#promosihebat
#promosi
#promotion
#contactlenslover
#malaysia
#malaysianteenager
#artiscontactlens
#lakukeras
#lenscantik
#johoreans
#perakians
#kl
#bazarpaknil
#teammatachantik

Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜ . Name : roze Color : based on photo Diameter : 15mm Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock) Price : RM20 . Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰ . Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ . . Postage : rm8sm/12ss . FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก #pasarmalam #contactlenslover #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensoriginal #barbielens #bigeyes #noradanish #followback #likeback #neelofalens #artismalaysia #2019 #promosihangat #promosihebat #promosi #promotion #contactlenslover #malaysia #malaysianteenager #artiscontactlens #lakukeras #lenscantik #johoreans #perakians #kl #bazarpaknil #teammatachantik - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜
.
Name : Grang
Color : brown n grey
Diameter : 16mm
Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock)
Price : RM20
.
Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰
.
Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ .
.
Postage : rm8sm/12ss
.
FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก
#pasarmalam
#contactlenslover
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#contactlensoriginal
#barbielens
#bigeyes
#noradanish
#followback
#likeback
#neelofalens
#artismalaysia
#2019
#promosihangat
#promosihebat
#promosi
#promotion
#contactlenslover
#malaysia
#malaysianteenager
#artiscontactlens
#lakukeras
#lenscantik
#johoreans
#perakians
#kl
#bazarpaknil
#teammatachantik

Soft Contact Lenses ๐Ÿ˜ . Name : Grang Color : brown n grey Diameter : 16mm Power avlbe : 0.00-8.00 (based on stock) Price : RM20 . Price Included Normal Case ๐Ÿ˜‰ . Power boleh request & mix ๐Ÿ˜ . . Postage : rm8sm/12ss . FOR FREE POSTAGE PURCHASE 5PAIR ABOVE (โ—ยดะท`)โ™ก #pasarmalam #contactlenslover #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensoriginal #barbielens #bigeyes #noradanish #followback #likeback #neelofalens #artismalaysia #2019 #promosihangat #promosihebat #promosi #promotion #contactlenslover #malaysia #malaysianteenager #artiscontactlens #lakukeras #lenscantik #johoreans #perakians #kl #bazarpaknil #teammatachantik - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.