#kedah

2,721,403 posts

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Steel Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Leather Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Leather Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Sebab ada yang confuse bila nak order so sis dah upgrade sikit menu🙈 Lepas ni senang boleh refer ig ja😚 #cikenwingskorea #spicykoreanchicken #perlis #sayajual #perlisfooddelivery #kedah #kmk #uitmarau

Sebab ada yang confuse bila nak order so sis dah upgrade sikit menu🙈 Lepas ni senang boleh refer ig ja😚 #cikenwingskorea #spicykoreanchicken #perlis #sayajual #perlisfooddelivery #kedah #kmk #uitmarau - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Leather Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Leather Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 3 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Sebab ada yang confuse bila nak order so sis dah upgrade sikit menu🙈 Lepas ni senang boleh refer ig ja😚 #cikenwingskorea #spicykoreanchicken #perlis #sayajual #perlisfooddelivery #kedah #kmk #uitmarau

Sebab ada yang confuse bila nak order so sis dah upgrade sikit menu🙈 Lepas ni senang boleh refer ig ja😚 #cikenwingskorea #spicykoreanchicken #perlis #sayajual #perlisfooddelivery #kedah #kmk #uitmarau - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Sebab ada yang confuse bila nak order so sis dah upgrade sikit menu🙈 Lepas ni senang boleh refer ig ja😚 #cikenwingskorea #spicykoreanchicken #perlis #sayajual #perlisfooddelivery #kedah #kmk #uitmarau

Sebab ada yang confuse bila nak order so sis dah upgrade sikit menu🙈 Lepas ni senang boleh refer ig ja😚 #cikenwingskorea #spicykoreanchicken #perlis #sayajual #perlisfooddelivery #kedah #kmk #uitmarau - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Nak turunkan berat badan ni di usia 50an pun boleh turunkan berat badan siapa kata diusia seperti akk ariza ni tidak boleh.
.
.
Dengan ikuti program yang sangat mudah ni dan pelbagai resepi diberikan buat lagi enjoy dan senang turun berat badan
.
.
Serius nak turun berat badan 3-10kg boleh klik di bio @naz_azie
.
.
Pendaftaran Intake Oct telah dibuka
..
.
Coach
Azie 0136111518

#saizbajubesar#jubahbesar #bajubesar #seluarbesar #pakejbersalin#dietplan #nakkurus #nakkuruscepat #kurussihat #tudungsarung #tudungbawal #atkinmalaysia #zumbamalaysia #gymmalaysia #cheras #salaktinggi #misimengecil #baazarpaknil #zumbamalaysia #kakimakan #fashion#nilai#portdickson #johor#muar#melaka#perlis#selangor#kedah#penang#negerisembilan
.

Nak turunkan berat badan ni di usia 50an pun boleh turunkan berat badan siapa kata diusia seperti akk ariza ni tidak boleh. . . Dengan ikuti program yang sangat mudah ni dan pelbagai resepi diberikan buat lagi enjoy dan senang turun berat badan . . Serius nak turun berat badan 3-10kg boleh klik di bio @naz_azie . . Pendaftaran Intake Oct telah dibuka .. . Coach Azie 0136111518 #saizbajubesar #jubahbesar #bajubesar #seluarbesar #pakejbersalin #dietplan #nakkurus #nakkuruscepat #kurussihat #tudungsarung #tudungbawal #atkinmalaysia #zumbamalaysia #gymmalaysia #cheras #salaktinggi #misimengecil #baazarpaknil #zumbamalaysia #kakimakan #fashion #nilai #portdickson #johor #muar #melaka #perlis #selangor #kedah #penang #negerisembilan . - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Steel Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Steel Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 7 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Steel Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 7 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Steel Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 7 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Soft Rubber band Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Soft Rubber band Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM220 ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ ✅  2 Month Warranty (ENGINE) ✅  Elegant Outlook ✅  Steel Strap ✅  Diameter (43mm) ✅  Jarum kecil bawah adalah jarum saat ✅  Analog Function ✅  Copy 1:1 Original ✅  Fully Stainless steel Case ✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya ✅  Semua Subdial Function ✅  Date Showing ✅  Japan Miyota Movement ✅  Stopwatch Function ✅  Battery Movement ✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice ➕ ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM220 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾 ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt   #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor . - 8 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Dear Friends, I love you all so much ❤🕊
@raisyalee_ @teahhpakli_ @nrftinnnnnn_ 
@funimate_malaysia @funimate_malaysia
@funimate_malaysia @funimate @funimate @funimateofficixl @funimateofficixl @funimateofficixl @funimate @funimate_couple.vidz #funimatemalaysia #funmateofficial #funimatevideo #funimatemalaysia #friendshipgoals #kedah

Dear Friends, I love you all so much ❤🕊 @raisyalee_ @teahhpakli_ @nrftinnnnnn_ @funimate_malaysia @funimate_malaysia @funimate_malaysia @funimate @funimate @funimateofficixl @funimateofficixl @funimateofficixl @funimate @funimate_couple.vidz #funimatemalaysia #funmateofficial #funimatevideo #funimatemalaysia #friendshipgoals #kedah - 8 minutes ago

18 Likes
1 Comments
0
💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋
.
O R O T O N
.
🎉FREE POSTAGE🎉
.
Price : RM550.00 Only
Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘
Colours : As Pictured Above
.
🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺
.
#DMAzBag
#PersonalShopper
#PersonalShopperMalaysia
#PersonalShopperKuching
#Authentic 
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualOroton
#DMAzOroton #MQZ
.
#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia 
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp

💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋 . O R O T O N . 🎉FREE POSTAGE🎉 . Price : RM550.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualOroton #DMAzOroton #MQZ . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp - 9 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋
.
O R O T O N
.
🎉FREE POSTAGE🎉
.
Price : RM550.00 Only
Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘
Colours : As Pictured Above
.
🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺
.
#DMAzBag
#PersonalShopper
#PersonalShopperMalaysia
#PersonalShopperKuching
#Authentic 
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualOroton
#DMAzOroton #MQZ
.
#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia 
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp

💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋 . O R O T O N . 🎉FREE POSTAGE🎉 . Price : RM550.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualOroton #DMAzOroton #MQZ . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp - 9 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋
.
O R O T O N
.
🎉FREE POSTAGE🎉
.
Price : RM490.00 Only
Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘
Colours : As Pictured Above
.
🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺
.
#DMAzBag
#PersonalShopper
#PersonalShopperMalaysia
#PersonalShopperKuching
#Authentic 
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualOroton
#DMAzOroton #MQZ
.
#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia 
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp

💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋 . O R O T O N . 🎉FREE POSTAGE🎉 . Price : RM490.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualOroton #DMAzOroton #MQZ . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp - 10 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋
.
O R O T O N
.
🎉FREE POSTAGE🎉
.
Price : RM650.00 Only
Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘
Colours : As Pictured Above
.
🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺
.
#DMAzBag
#PersonalShopper
#PersonalShopperMalaysia
#PersonalShopperKuching
#Authentic 
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualOroton
#DMAzOroton #MQZ
.
#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia 
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp

💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋 . O R O T O N . 🎉FREE POSTAGE🎉 . Price : RM650.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualOroton #DMAzOroton #MQZ . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp - 11 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋
.
O R O T O N
.
🎉FREE POSTAGE🎉
.
Price : RM650.00 Only
Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘
Colours : As Pictured Above
.
🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺
.
#DMAzBag
#PersonalShopper
#PersonalShopperMalaysia
#PersonalShopperKuching
#Authentic 
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualOroton
#DMAzOroton #MQZ
.
#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia 
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp

💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋 . O R O T O N . 🎉FREE POSTAGE🎉 . Price : RM650.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualOroton #DMAzOroton #MQZ . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp - 11 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋
.
O R O T O N
.
🎉FREE POSTAGE🎉
.
Price : RM650.00 Only
Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘
Colours : As Pictured Above
.
🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺
.
#DMAzBag
#PersonalShopper
#PersonalShopperMalaysia
#PersonalShopperKuching
#Authentic 
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualOroton
#DMAzOroton #MQZ
.
#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia 
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp

💋 OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) 💋 . O R O T O N . 🎉FREE POSTAGE🎉 . Price : RM650.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualOroton #DMAzOroton #MQZ . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp - 12 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.