#giftreviewmalaysia

76,493 posts

#jomkawen
#produkpayudaramalaysia #giftreviewmalaysia #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #marykaymalaysia #alhacosmetics #giftreviewmalaysia #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat  #mingguanwanita #isteri #mamadil #eusahawan #youcanduit  #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal #foundationcharms #foundationviral #viralmalaysia2018 #foundationmesrasolat  #icsyvmy2  #kitaok  #akasiatv3

#jomkawen #produkpayudaramalaysia #giftreviewmalaysia #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #marykaymalaysia #alhacosmetics #giftreviewmalaysia #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat #mingguanwanita #isteri #mamadil #eusahawan #youcanduit #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal #foundationcharms #foundationviral #viralmalaysia2018 #foundationmesrasolat #icsyvmy2 #kitaok #akasiatv3 - 23 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
#giftreviewmalaysia 
korang takde masa nak bersiap ? nak cepat ? nak pakai foundation tapi tkut muka kelabu asap? nak pakai krim muka tapi takut muka naik jerawat? .
sekarang cuaca sangat panas , klu tak pakai ap apaa sunblock muka mesti burn tau! nampak la berbelang tudung tu. sekarang tak risau lagi sbb ad sunscreen spray dari @itzycosmetics . sumpah senang nak pakai, tak melekit , mudah resap dalam kulit kene mata tak pedih you all. rasa kulit smooth n silky . RM19 je tau. . last pakai liptint twist @itzycosmetics jugak. senang nak pakai warna pun cun teruk! dap dap terus siap! .

thank you @itzycosmetics. sumpah senang!

#giftreviewmalaysia korang takde masa nak bersiap ? nak cepat ? nak pakai foundation tapi tkut muka kelabu asap? nak pakai krim muka tapi takut muka naik jerawat? . sekarang cuaca sangat panas , klu tak pakai ap apaa sunblock muka mesti burn tau! nampak la berbelang tudung tu. sekarang tak risau lagi sbb ad sunscreen spray dari @itzycosmetics . sumpah senang nak pakai, tak melekit , mudah resap dalam kulit kene mata tak pedih you all. rasa kulit smooth n silky . RM19 je tau. . last pakai liptint twist @itzycosmetics jugak. senang nak pakai warna pun cun teruk! dap dap terus siap! . thank you @itzycosmetics. sumpah senang! - 1 hour ago

385 Likes
0 Comments
0
TAG KAWAN/BF/GF YANG SUKA PERFUME❤️💗😛
.
TAG SEKALI KAWAN KAWAN YANG TAKDE PERFUME OR TAK PAKAI PERFUME!! Suruh dorang beli sebab dorang bau hapak hahahhaha
.
Ni rahsia Liaaa wangi sebelum keluar. Memanggg besttt perfume dari @syakiazperfume.co ni 😋💞
.
Guys! @syakiazperfume.co tengah buat promosi beli 3 percuma 1 😱and ada money giveaway esok!!!! .
Tapi chopp!! dorang ada hadiah nak bagi untuk follower Lia!! Komen saya nak dan follow ig @syakiazperfume.co nanti dorang akan pilih pemenang 😁

#perfumemurah #giftreviewmalaysia #giftreview #paidreviewmalaysia #viral

TAG KAWAN/BF/GF YANG SUKA PERFUME❤️💗😛 . TAG SEKALI KAWAN KAWAN YANG TAKDE PERFUME OR TAK PAKAI PERFUME!! Suruh dorang beli sebab dorang bau hapak hahahhaha . Ni rahsia Liaaa wangi sebelum keluar. Memanggg besttt perfume dari @syakiazperfume.co ni 😋💞 . Guys! @syakiazperfume.co tengah buat promosi beli 3 percuma 1 😱and ada money giveaway esok!!!! . Tapi chopp!! dorang ada hadiah nak bagi untuk follower Lia!! Komen saya nak dan follow ig @syakiazperfume.co nanti dorang akan pilih pemenang 😁 #perfumemurah #giftreviewmalaysia #giftreview #paidreviewmalaysia #viral - 1 hour ago

566 Likes
12 Comments
0
Acah acah handsome. Okay ke takpe? 🤨🤪🤣 .
.
Bawal cantik i pakai from @azzsmallmarket 💗 #giftreview #giftreviewmalaysia

Acah acah handsome. Okay ke takpe? 🤨🤪🤣 . . Bawal cantik i pakai from @azzsmallmarket 💗 #giftreview #giftreviewmalaysia - 2 hours ago

523 Likes
10 Comments
0
Siapa kenal youtuber sabah ne😍🔥 cuba tag dia kalau kamu kenal💕🥰 echa panggil dia si baii😘🔥 Fav youtuber😇
.
.
.

#instafashion #instafamousmalaysia #instafamous #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabtutorial #hijabme #lmao #lmfao #beauty #sabah #sabahsabah #sabahan #sabahgirl #philippines🇵🇭 #mixblood #beautifulwomen #artwork #explore #explorepage #instafamousmalaysia #instafamousphoto #giftreviewecha #paidreviewrm5 #paidpromo #paidreviewmalaysia #paidreviewsabah #paidreviewmurah #paidreviewmakanan #giftreviewmalaysia

Siapa kenal youtuber sabah ne😍🔥 cuba tag dia kalau kamu kenal💕🥰 echa panggil dia si baii😘🔥 Fav youtuber😇 . . . #instafashion #instafamousmalaysia #instafamous #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabtutorial #hijabme #lmao #lmfao #beauty #sabah #sabahsabah #sabahan #sabahgirl #philippines 🇵🇭 #mixblood #beautifulwomen #artwork #explore #explorepage #instafamousmalaysia #instafamousphoto #giftreviewecha #paidreviewrm5 #paidpromo #paidreviewmalaysia #paidreviewsabah #paidreviewmurah #paidreviewmakanan #giftreviewmalaysia - 2 hours ago

303 Likes
6 Comments
0
#giftreview #giftreviewmalaysia 
Hi ! Today bella pakai perfume from Scilla Miniature 😋 Rasa fresh and confident je ❤️ Wangi sangat  perfume ni. 🥰 Size dia comel jadi senang bawa pergi mana-mana. 😍
.
Yang paling best sempena Bulan Oktober ni HQ Scilla Perfume tengah adakan Kempen Cabutan Bertuah Beli & Menang tau ! Dengan setiap pembelian 6 boxes ke atas, automatik nama korang dah layak masuk Cabutan Bertuah ni and korang jugak akan dapat free botol air lagi 😘

#giftreview #giftreviewmalaysia Hi ! Today bella pakai perfume from Scilla Miniature 😋 Rasa fresh and confident je ❤️ Wangi sangat perfume ni. 🥰 Size dia comel jadi senang bawa pergi mana-mana. 😍 . Yang paling best sempena Bulan Oktober ni HQ Scilla Perfume tengah adakan Kempen Cabutan Bertuah Beli & Menang tau ! Dengan setiap pembelian 6 boxes ke atas, automatik nama korang dah layak masuk Cabutan Bertuah ni and korang jugak akan dapat free botol air lagi 😘 - 2 hours ago

1,068 Likes
1 Comments
0
Jualan habiskan stok
Jersey kit Perak 
Rm20 sahaja .
.
Jum dapatkan di ig @chanteklo
. 
Korang terus je clink dekat link bio @chanteklo untuk direct whatsapp 
@chanteklo
@chanteklo
@chanteklo
.
.
.
.
.
.
. 
Berminat Beriklan Dm Kami @penyokong_perak_tbg .
.
. 
#malaysia #perak #kualakangsar #ipoh #jersey #tshirtsilkscreen #tshirtprinting #sublimation #bajufamilyday #bajucouple #bajucantik #chanteklo #chanteklogaming #perakthebosgaurus #kejoryopscore #videoviral #videoediting #ubatkuat #vapemalaysia #podmalaysia #igmalaysia #giftreviewmalaysia #kedaionline  #kedaiemasonline #bazarmalaysia #bazaarpaknil #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewig #iklaninstagram

Jualan habiskan stok Jersey kit Perak Rm20 sahaja . . Jum dapatkan di ig @chanteklo . Korang terus je clink dekat link bio @chanteklo untuk direct whatsapp @chanteklo @chanteklo @chanteklo . . . . . . . Berminat Beriklan Dm Kami @penyokong_perak_tbg . . . #malaysia #perak #kualakangsar #ipoh #jersey #tshirtsilkscreen #tshirtprinting #sublimation #bajufamilyday #bajucouple #bajucantik #chanteklo #chanteklogaming #perakthebosgaurus #kejoryopscore #videoviral #videoediting #ubatkuat #vapemalaysia #podmalaysia #igmalaysia #giftreviewmalaysia #kedaionline #kedaiemasonline #bazarmalaysia #bazaarpaknil #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewig #iklaninstagram - 2 hours ago

153 Likes
1 Comments
0
#jomkawen
#produkpayudaramalaysia #giftreviewmalaysia #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #marykaymalaysia #alhacosmetics #giftreviewmalaysia #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat  #mingguanwanita #isteri #mamadil #eusahawan #youcanduit  #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal #foundationcharms #foundationviral #viralmalaysia2018 #foundationmesrasolat  #icsyvmy2  #kitaok  #akasiatv3

#jomkawen #produkpayudaramalaysia #giftreviewmalaysia #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #marykaymalaysia #alhacosmetics #giftreviewmalaysia #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat #mingguanwanita #isteri #mamadil #eusahawan #youcanduit #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal #foundationcharms #foundationviral #viralmalaysia2018 #foundationmesrasolat #icsyvmy2 #kitaok #akasiatv3 - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
#jomkawen
#produkpayudaramalaysia #giftreviewmalaysia #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #marykaymalaysia #alhacosmetics #giftreviewmalaysia #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat  #mingguanwanita #isteri #mamadil #eusahawan #youcanduit  #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal #foundationcharms #foundationviral #viralmalaysia2018 #foundationmesrasolat  #icsyvmy2  #kitaok  #akasiatv3

#jomkawen #produkpayudaramalaysia #giftreviewmalaysia #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #marykaymalaysia #alhacosmetics #giftreviewmalaysia #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat #mingguanwanita #isteri #mamadil #eusahawan #youcanduit #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal #foundationcharms #foundationviral #viralmalaysia2018 #foundationmesrasolat #icsyvmy2 #kitaok #akasiatv3 - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Tag your bf/gf/ex/crush/member 💁🏻‍♂️
-
-
Like❤️Share⬇️Follow🌸
Follow @vids.jiwangzs for more video ❤
Support 0.7k followers ❣
Repost❓tag okayy 🔥
Share la kt story korang 💗
Nak video❓ Download "fastsave" or dm 🖤
Owner @hsrul_hkim 👻
-
-
#lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #rindu #sayang #baby #sedih #ayat jiwang #ayat pasrah #ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap #ayatmanis #moveon #musicallymalaysia #musically #tiktok #tiktokmalaysia #lawakhambar #review #lawakboring #malaysia #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia #djremix #dj #remix #vidsjiwangzs

Tag your bf/gf/ex/crush/member 💁🏻‍♂️ - - Like❤️Share⬇️Follow🌸 Follow @vids.jiwangzs for more video ❤ Support 0.7k followers ❣ Repost❓tag okayy 🔥 Share la kt story korang 💗 Nak video❓ Download "fastsave" or dm 🖤 Owner @hsrul_hkim 👻 - - #lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #rindu #sayang #baby #sedih #ayat jiwang #ayat pasrah #ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap #ayatmanis #moveon #musicallymalaysia #musically #tiktok #tiktokmalaysia #lawakhambar #review #lawakboring #malaysia #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia #djremix #dj #remix #vidsjiwangzs - 2 hours ago

111 Likes
10 Comments
0
Chamomile Calming Soap.

Chamomile is widely known for its calming, anti-anxiety properties and other health benefits. Incorporates chamomile infused organic virgin olive oil, chamomile infused tea, organic coconut oil and rice bran oil, the resulting soap soothes sensitive skin, calms inflammation, heals irritation and develops creamy lather. 
Added dried chamomile powder for mild exfoliation. ssential oil, artificial scents or colouring added. Suitable for all skin types.

Also recommended for sensitive and delicate skin.

Chamomile Calming Soap. Chamomile is widely known for its calming, anti-anxiety properties and other health benefits. Incorporates chamomile infused organic virgin olive oil, chamomile infused tea, organic coconut oil and rice bran oil, the resulting soap soothes sensitive skin, calms inflammation, heals irritation and develops creamy lather. Added dried chamomile powder for mild exfoliation. ssential oil, artificial scents or colouring added. Suitable for all skin types. Also recommended for sensitive and delicate skin. - 2 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Another tutorial for bawal lover @nenahijabs ✨ satu satunya bawal paling mudah nak bentuk and sekali letak je dah onz! wearing my fav bawal tiara B50 by @nenahijabs 
#tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijaber #tutorialbynena #tutorialbawal #love #giftreviewbynena #giftreviewmalaysia #giftreview #gift #hijabstyle

Another tutorial for bawal lover @nenahijabs ✨ satu satunya bawal paling mudah nak bentuk and sekali letak je dah onz! wearing my fav bawal tiara B50 by @nenahijabs #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijaber #tutorialbynena #tutorialbawal #love #giftreviewbynena #giftreviewmalaysia #giftreview #gift #hijabstyle - 3 hours ago

2,228 Likes
30 Comments
0
❣️ BRILLIANT SKIN CARE ✔️ produk selamat ✔️ lulus KKM
✔️ original PHILIPINA ✔️ ramai pengguna 🎀 kesan seawal 2minggu
🎀 merawat jeragat degil
🎀 merawat jerawat dan parut jerawat
🎀 mencerahkan tona kulit wajah
🎀 memberi effect GLOWING 🎀 tidak memberi kesan yg bahaya jika STOP guna 🎀 ) kulit wajah dari segala cela
🎀 menghapus blackhead & whitehead 🌼 produk tahan 2bulan
🌼 saiz sabun yg agak besar ( paling jimat )
🌼 harga murah
🌼 produk dijamin berkesan
🌼 akan ada proses peeling ( tapi tidak berbahaya ) ❣️ 1 SET BRILLIANT SKIN ❣️
🌼 SABUN KOJIC ( boleh guna 3x sehari )
🌼 TONER ( boleh guna siang/malam/sampai masa skip mengikut keperluan saja) 🌼 SUNSCREEN CREAM ( siang )
🌼 REJUVENATING CREAM ( malam )

Yang Nak Cantik Boleh Pm Sis ✌Wassap -
👉👉👉0177293011

#reviewbyzzailin #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia #reviewmurah #igreview #igshopmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #kakiviral #motiviral #viralmalaysia #lawakhambar #tiktok #tiktokmalaysia

❣️ BRILLIANT SKIN CARE ✔️ produk selamat ✔️ lulus KKM ✔️ original PHILIPINA ✔️ ramai pengguna 🎀 kesan seawal 2minggu 🎀 merawat jeragat degil 🎀 merawat jerawat dan parut jerawat 🎀 mencerahkan tona kulit wajah 🎀 memberi effect GLOWING 🎀 tidak memberi kesan yg bahaya jika STOP guna 🎀 ) kulit wajah dari segala cela 🎀 menghapus blackhead & whitehead 🌼 produk tahan 2bulan 🌼 saiz sabun yg agak besar ( paling jimat ) 🌼 harga murah 🌼 produk dijamin berkesan 🌼 akan ada proses peeling ( tapi tidak berbahaya ) ❣️ 1 SET BRILLIANT SKIN ❣️ 🌼 SABUN KOJIC ( boleh guna 3x sehari ) 🌼 TONER ( boleh guna siang/malam/sampai masa skip mengikut keperluan saja) 🌼 SUNSCREEN CREAM ( siang ) 🌼 REJUVENATING CREAM ( malam ) Yang Nak Cantik Boleh Pm Sis ✌Wassap - 👉👉👉0177293011 #reviewbyzzailin #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia #reviewmurah #igreview #igshopmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #kakiviral #motiviral #viralmalaysia #lawakhambar #tiktok #tiktokmalaysia - 3 hours ago

36 Likes
0 Comments
0
Vs 😂
.
.
Follow @video_jiwangg_official
Follow @video_jiwangg_official 
Follow @video_jiwangg_official .
.
.
#lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #rindu#sayang #baby #sedih #ayatpasrah #ayatjiwang#ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap#ayatmanis #moveon #musicallymalaysia#musically #paidreviewrm5  #tiktokmalaysia  #lawakhambar#lawakboring #review #malaysia #reviewmalaysia#giftreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10

Vs 😂 . . Follow @video_jiwangg_official Follow @video_jiwangg_official Follow @video_jiwangg_official . . . #lagujiwang  #videojiwang  #jiwang  #cinta  #rindu #sayang  #baby  #sedih  #ayatpasrah  #ayatjiwang #ayatsedih  #ayatkecewa  #sakithati  #ayatsentap #ayatmanis  #moveon  #musicallymalaysia #musically #paidreviewrm5  #tiktokmalaysia   #lawakhambar #lawakboring  #review  #malaysia  #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia  #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10 - 3 hours ago

277 Likes
1 Comments
0
Kali pertama pakai lotion ni, i rasa best sangat sebab this lotion not sticky at all. Then dia meresap terus dalam kulit, SPF pun tinggi memang recommended la lotion ni, Instashop dorang @demica_officialhq so siapa yang kulit gelap tu try la ni, tak yah pakai tepung lagi wkwkwkwk. 
@demica_officialhq 
@demica_officialhq 
@demica_officialhq 
#giftreviewmalaysia 
#giftreviewmurah 
#giftreview 
#giftreviewbyfeliciahurly

Kali pertama pakai lotion ni, i rasa best sangat sebab this lotion not sticky at all. Then dia meresap terus dalam kulit, SPF pun tinggi memang recommended la lotion ni, Instashop dorang @demica_officialhq so siapa yang kulit gelap tu try la ni, tak yah pakai tepung lagi wkwkwkwk. @demica_officialhq @demica_officialhq @demica_officialhq #giftreviewmalaysia #giftreviewmurah #giftreview #giftreviewbyfeliciahurly - 3 hours ago

1,150 Likes
5 Comments
0
Heppy 7.8k 😍❤
-
#lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #rindu#sayang #baby #sedih #ayatpasrah #ayatjiwang#ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap#ayatmanis #moveon #musicallymalaysia#musically #tiktokmalaysia # #lawakhambar#lawakboring #review #malaysia #reviewmalaysia#giftreviewmalaysia #djremix #dj#remix

Heppy 7.8k 😍❤ - #lagujiwang  #videojiwang  #jiwang  #cinta  #rindu #sayang  #baby  #sedih  #ayatpasrah  #ayatjiwang #ayatsedih  #ayatkecewa  #sakithati  #ayatsentap #ayatmanis  #moveon  #musicallymalaysia #musically  #tiktokmalaysia  # #lawakhambar #lawakboring  #review  #malaysia  #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia  #djremix  #dj #remix - 3 hours ago

344 Likes
0 Comments
0
Awak sudi jadi mini mouse saya ? 😬

#malaysiancover #tiktokmalaysia #tiktokmalaysian🇲🇾 #musicallymalaysia #musicallymalaysian #paidreview #giftreview #paidreviewmalaysia #disney #giftreviewmalaysia

Awak sudi jadi mini mouse saya ? 😬 #malaysiancover #tiktokmalaysia #tiktokmalaysian 🇲🇾 #musicallymalaysia #musicallymalaysian #paidreview #giftreview #paidreviewmalaysia #disney #giftreviewmalaysia - 4 hours ago

425 Likes
14 Comments
0
#giftreviewmalaysia 
JULIET EVE  mengandungi king of herbs yang mampu mengatasi pelbagai masalah yang kerap dialami oleh ramai wanita . 
Kelebihan JULIET EVE - Sangat berkesan untuk menghangatkan lagi bahagian keintiman wanita ✔️ .
- Dapat mengembalikan tenaga batin luaran & dalam wanita✔️ - Merawat keputihan dengan berkesan ✔️
- Melancarkan haid & mengatasi segugut ✔️
- Meningkatkan size & menganjalkan payudara ✔️ Khas untuk semua wanita yang mengalami masalah seperti berikut wajib cuba JULIET EVE @satinskinzhq  @satinskinzhq @satinskinzhq

#giftreviewmalaysia JULIET EVE mengandungi king of herbs yang mampu mengatasi pelbagai masalah yang kerap dialami oleh ramai wanita . Kelebihan JULIET EVE - Sangat berkesan untuk menghangatkan lagi bahagian keintiman wanita ✔️ . - Dapat mengembalikan tenaga batin luaran & dalam wanita✔️ - Merawat keputihan dengan berkesan ✔️ - Melancarkan haid & mengatasi segugut ✔️ - Meningkatkan size & menganjalkan payudara ✔️ Khas untuk semua wanita yang mengalami masalah seperti berikut wajib cuba JULIET EVE @satinskinzhq @satinskinzhq @satinskinzhq - 4 hours ago

871 Likes
0 Comments
0
#jomkawen
#produkpayudaramalaysia #giftreviewmalaysia #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #marykaymalaysia #alhacosmetics #giftreviewmalaysia #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat  #mingguanwanita #isteri #mamadil #eusahawan #youcanduit  #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal #foundationcharms #foundationviral #viralmalaysia2018 #foundationmesrasolat  #icsyvmy2  #kitaok  #akasiatv3

#jomkawen #produkpayudaramalaysia #giftreviewmalaysia #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #marykaymalaysia #alhacosmetics #giftreviewmalaysia #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat #mingguanwanita #isteri #mamadil #eusahawan #youcanduit #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal #foundationcharms #foundationviral #viralmalaysia2018 #foundationmesrasolat #icsyvmy2 #kitaok #akasiatv3 - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
💯 CASING LAWA LAWA ❤️🔥
-
Preorder Eta 1-2weeks .
-
-
✨Iphone 6 6s plus 7 8 plus X Xs Max Xr.
.
.
.
💰NEW ✨👇
💰RM RM 27 saja‼️
-
📲Ws +60149077466
-
-
#bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #casingmurah #onlinebusiness #kedah #selangor  #kedahonlineshop #belionline #2019  #salemalaysia #artismalaysia #sayajualonline #onlineshopping #giftreviewmalaysia #kedaicasing #terlajaklaris #casinghp #absolutfoodfest

💯 CASING LAWA LAWA ❤️🔥 - Preorder Eta 1-2weeks . - - ✨Iphone 6 6s plus 7 8 plus X Xs Max Xr. . . . 💰NEW ✨👇 💰RM RM 27 saja‼️ - 📲Ws +60149077466 - - #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #casingmurah #onlinebusiness #kedah #selangor #kedahonlineshop #belionline #2019 #salemalaysia #artismalaysia #sayajualonline #onlineshopping #giftreviewmalaysia #kedaicasing #terlajaklaris #casinghp #absolutfoodfest - 4 hours ago

30 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.