#djiphantom

1,205,054 posts

#fromwhereidrone #droneheroes #super_holland #skysupply #dji #dronedose #bestofnetherlands #polarpro #skypixel #droneofficial #djicreator #createcommune #visualwanderlust #agameoftones #dailyoverview #summer #artofvisuals #earth_deluxe #phantom #djiphantom

#fromwhereidrone #droneheroes #super_holland #skysupply #dji #dronedose #bestofnetherlands #polarpro #skypixel #droneofficial #djicreator #createcommune #visualwanderlust #agameoftones #dailyoverview #summer #artofvisuals #earth_deluxe #phantom #djiphantom - 3 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Smart Farming 4.0 merupakan metode pertanian cerdas berbasis teknologi
• Tanaman agar mencapai hasil produksi yang optimal membutuhkan beberapa proses, salah satunya pembuatan peta menggunakan Drone sebagai sumber informasi untuk mencegah kerusakan pada tanaman,
• Dari hasil pemetaan, petani bisa mengetahui kondisi tanaman di lahan mereka
• Hubungi @halorobotics untuk informasi lebih lanjut mengenai Drone Agriculture & Multispectral

__________________________________________________

#dronestagram #drones #dronefly #droneofficial #droneoftheday #agricultura #precisionagri #droneservices #droneworld #djiglobal #droneporn #droneindonesia #dronefootage #dronephotos #djiphantom #dronelife #droneindustry #droneinspection #uavexperts #dronephotography #aerialphotography #dji #dronegear #quadcopter #robotics #dronepilot #agriculture #dronedaily #pertanian #drone

Smart Farming 4.0 merupakan metode pertanian cerdas berbasis teknologi • Tanaman agar mencapai hasil produksi yang optimal membutuhkan beberapa proses, salah satunya pembuatan peta menggunakan Drone sebagai sumber informasi untuk mencegah kerusakan pada tanaman, • Dari hasil pemetaan, petani bisa mengetahui kondisi tanaman di lahan mereka • Hubungi @halorobotics untuk informasi lebih lanjut mengenai Drone Agriculture & Multispectral __________________________________________________ #dronestagram #drones #dronefly #droneofficial #droneoftheday #agricultura #precisionagri #droneservices #droneworld #djiglobal #droneporn #droneindonesia #dronefootage #dronephotos #djiphantom #dronelife #droneindustry #droneinspection #uavexperts #dronephotography #aerialphotography #dji #dronegear #quadcopter #robotics #dronepilot #agriculture #dronedaily #pertanian #drone - 12 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Skygrapher by : @svahacinema .
.
.
.
@toyadevasya x @andreastaulany

Skygrapher by : @svahacinema . . . . @toyadevasya x @andreastaulany - 17 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
I’m launching another giveaway tomorrow. Who wants in?
@lumecube 
#litbylume #lumecube
•
•
•
•
•
#twitchtv #dronestagram #dji #drone #droneoftheday #drones #dronefly #dronephotography #twitch #aerialphotography #dronelife #twitchstreamer #djiglobal #dronegear #dronesdaily #djiphantom #streamer #blog #fromwhereidrone #droneporn #droneheroes #inspire1 #dronephoto #styleblogger #beautyblogger #fashionblog #photograph #photos

I’m launching another giveaway tomorrow. Who wants in? @lumecube #litbylume #lumecube • • • • • #twitchtv #dronestagram #dji #drone #droneoftheday #drones #dronefly #dronephotography #twitch #aerialphotography #dronelife #twitchstreamer #djiglobal #dronegear #dronesdaily #djiphantom #streamer #blog #fromwhereidrone #droneporn #droneheroes #inspire1 #dronephoto #styleblogger #beautyblogger #fashionblog #photograph #photos - 25 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
The Great Basin Environmental Education Station is where all modern range science was born. #dronephotography #droneoftheday #dronestagram #dronesdaily #dronefly #dronegear #drone #dji #quadcopter  #uas #dronelife #dronebois #aerialphotography #phantom4 #droneporn #djiglobal #djiphantom #fromwhereidrone #natgeoworld #natgeotravel

The Great Basin Environmental Education Station is where all modern range science was born. #dronephotography #droneoftheday #dronestagram #dronesdaily #dronefly #dronegear #drone #dji #quadcopter #uas #dronelife #dronebois #aerialphotography #phantom4 #droneporn #djiglobal #djiphantom #fromwhereidrone #natgeoworld #natgeotravel - 29 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Day or night you still fly right

#drone #djiphantom #djiindia #djiphantom4 #droneinthenight #nightphotography #night #wings #flyhigh #teepoiplayground #kodaikanal #greenlandyouthhostel #landscape #nightscape

Day or night you still fly right #drone #djiphantom #djiindia #djiphantom4 #droneinthenight #nightphotography #night #wings #flyhigh #teepoiplayground #kodaikanal #greenlandyouthhostel #landscape #nightscape - 30 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
..:: LEBIH BAIK SIANG / MALAM ? ::..
@muhammad_fajar_p™️.
————————
Jalan Fikir Sehat
———————— ﷽

Perbandingan ada untuk mendapat hasil terbaik, untuk improvement, untuk mendapat ibrah, pelajaran & membuat kita semakin taat kepada Allah ﷻ .
Bukan digunakan untuk melemahkan yang lain.
.
Berbeda dengan mukjizat, mukjizat atas ijin Allah swt ada memang fungsinya untuk melemahkan yang bathil, seperti jaman nabi musa yg terkenal sihir, maka mukjizat nabi musa as dg tongkatnya bisa berubah menjadi ular & membelah laut.
.
“Sesungguhnya dalam penciptaan langit dan bumi, dan silih bergantinya malam dan siang, terdapat tanda-tanda (ayat) bagi orang yang berakal” (TQS. Ali ‘Imran [3]: 190).
.
Siang dan malam terjadi karena adanya makhluk Allah ﷻ, matahari dan bulan.
.
Bisa kita bayangkan kalau matahari / bulan membangkang seperti iblis ? Apakah akan terjadi siang malam ?.
.
Matahari dan bulan menjadi makhluk Allah ﷻ yang taat akan perintah.
.
Apakah bisa kita bandingkan lebih baik mana matahari atau bulan ?. Maka standardnya bukan manfaat yg diambil atas sebuah kondisi menguntungkan suatu pihak.
.
Maka standard yg dipakai adalah ketaatan, ketaqwaan kepada Allah ﷻ dalam menilai.
Sebagaimana rasulullah ﷺ mencintai para sahabat & umatnya karena ketaqwaan kepada sang pencipta, sang pengatur alam semesta tiada lain Allah  ﷻ
.
.
@muhammad_fajar_p 
@muhammad_fajar_p 
@muhammad_fajar_p 
#dji #djiglobal #djiphantom #djidrone #djisparkindonesia #djisparkdrone #djiindonesia #djiofficial #djiphantom3 #cintanabicintasyariah #followerkanjengnabi #cintanabibersemikembali #ikhlastaatinabisaw #KamiButuhSyafaatmuYaaNabi #explorejatim #exploresurabaya #surabaya #surabayahits #pakuwon #pakuwonmall #citralandsurabaya #fourpoints #uniqlo #zara #ascott #sogo #lottemart #mango #spark #mavicmini

..:: LEBIH BAIK SIANG / MALAM ? ::.. @muhammad_fajar_p ™️. ———————— Jalan Fikir Sehat ———————— ﷽ Perbandingan ada untuk mendapat hasil terbaik, untuk improvement, untuk mendapat ibrah, pelajaran & membuat kita semakin taat kepada Allah ﷻ . Bukan digunakan untuk melemahkan yang lain. . Berbeda dengan mukjizat, mukjizat atas ijin Allah swt ada memang fungsinya untuk melemahkan yang bathil, seperti jaman nabi musa yg terkenal sihir, maka mukjizat nabi musa as dg tongkatnya bisa berubah menjadi ular & membelah laut. . “Sesungguhnya dalam penciptaan langit dan bumi, dan silih bergantinya malam dan siang, terdapat tanda-tanda (ayat) bagi orang yang berakal” (TQS. Ali ‘Imran [3]: 190). . Siang dan malam terjadi karena adanya makhluk Allah ﷻ, matahari dan bulan. . Bisa kita bayangkan kalau matahari / bulan membangkang seperti iblis ? Apakah akan terjadi siang malam ?. . Matahari dan bulan menjadi makhluk Allah ﷻ yang taat akan perintah. . Apakah bisa kita bandingkan lebih baik mana matahari atau bulan ?. Maka standardnya bukan manfaat yg diambil atas sebuah kondisi menguntungkan suatu pihak. . Maka standard yg dipakai adalah ketaatan, ketaqwaan kepada Allah ﷻ dalam menilai. Sebagaimana rasulullah ﷺ mencintai para sahabat & umatnya karena ketaqwaan kepada sang pencipta, sang pengatur alam semesta tiada lain Allah ﷻ . . @muhammad_fajar_p @muhammad_fajar_p @muhammad_fajar_p #dji #djiglobal #djiphantom #djidrone #djisparkindonesia #djisparkdrone #djiindonesia #djiofficial #djiphantom3 #cintanabicintasyariah #followerkanjengnabi #cintanabibersemikembali #ikhlastaatinabisaw #KamiButuhSyafaatmuYaaNabi #explorejatim #exploresurabaya #surabaya #surabayahits #pakuwon #pakuwonmall #citralandsurabaya #fourpoints #uniqlo #zara #ascott #sogo #lottemart #mango #spark #mavicmini - 39 minutes ago

11 Likes
1 Comments
0
🔥 Nos vemos en @merlotizcalli 🔥 
#Dj #djs #djlife #dji #djset #djiglobal #djing #djiphantom #djkhaled #djimavic #djimavicpro #djlifestyle #djispark #djiphantom3 #djane #djent #djiphantom4 #djmag #djiinspire1 #djsnake #djakademiks #djmix #djproducer #djiinspire

🔥 Nos vemos en @merlotizcalli 🔥 #Dj #djs #djlife #dji #djset #djiglobal #djing #djiphantom #djkhaled #djimavic #djimavicpro #djlifestyle #djispark #djiphantom3 #djane #djent #djiphantom4 #djmag #djiinspire1 #djsnake #djakademiks #djmix #djproducer #djiinspire - 60 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
San Pedro 19

#cuzcoperu
#cuzco
#dronephotograpy
#drone
#dronesaregood
#djiglobal
#djiphantom
#fromwhereidrone
#droneoftheday
#cuzco 
#landascapePhotography 
#doyouevendrone
#aerialphotography
#landscape_captures 
#drone
#droneshot
#dronesetc
#dronephantom4
#instadaily
#dronefly
#instagood
#iamdji
#ourdronedaily
#instagram
#dronestagram
#polarpro
#flywhitpplarpro
#huaweip30pro

San Pedro 19 #cuzcoperu #cuzco #dronephotograpy #drone #dronesaregood #djiglobal #djiphantom #fromwhereidrone #droneoftheday #cuzco #landascapePhotography #doyouevendrone #aerialphotography #landscape_captures #drone #droneshot #dronesetc #dronephantom4 #instadaily #dronefly #instagood #iamdji #ourdronedaily #instagram #dronestagram #polarpro #flywhitpplarpro #huaweip30pro - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
Back in the summertime ... When I was in Interlaken after a trip with some friends we did a stop on this lake to shoot, I would say it was worth it what do you think? 😎👌🏼 _______________________________________

Follow @thedronefather for more 🍀

_______________________________________

@djiglobal 
@zoomfromthesky 
@aerial__photography 
@the_bossing_charlie 
@skybangerz 
@dji_official 
@dronecapitol 
@emxpi 
_______________________________________

#drone #dji #dronephotography #dronestagram #drones #fpv #photography #mavic #mavicpro #dronelife #aerialphotography #droneoftheday #djiglobal #nature #djiphantom #pro #aerial #fpvfreestyle #gopro #fpvlife #phantom #djimavic #travel #dronepilot #djimavicpro #fpvracing #landscape #dronefly #quadcopter

Back in the summertime ... When I was in Interlaken after a trip with some friends we did a stop on this lake to shoot, I would say it was worth it what do you think? 😎👌🏼 _______________________________________ Follow @thedronefather for more 🍀 _______________________________________ @djiglobal @zoomfromthesky @aerial__photography @the_bossing_charlie @skybangerz @dji_official @dronecapitol @emxpi _______________________________________ #drone #dji #dronephotography #dronestagram #drones #fpv #photography #mavic #mavicpro #dronelife #aerialphotography #droneoftheday #djiglobal #nature #djiphantom #pro #aerial #fpvfreestyle #gopro #fpvlife #phantom #djimavic #travel #dronepilot #djimavicpro #fpvracing #landscape #dronefly #quadcopter - 1 hour ago

14 Likes
6 Comments
0
Hahaha footage gw buanyaakk, bawa banyak kamera. Merenung depan laptop akhirnya gw putuskan untuk bikin versi aerial dlu. Sumpah guys di sini itu keren banget. Gak bakal kerasa klo lo masih di Jakarta. Gak bakal kerasa klo lo cuma rogoh kocek ratusan ribu. 
Thanks to :
- @selvianastg yang udah backup finansial. Hahaa.
- Bang @joeny_logan yang udah jagain para junior & mancing dapet banyak ikan untuk kita bakar di malam bbq. - Bang @uaspll_zed yang udah konyol selama trip kali ini. Wkwkwkwk.
- Brother @ambarimohammad yang udah bantuin bawa tas drone yang guedee bgt dan jajanin kita2. Hehee
- dan Brother @andung_tri_handoko_ yang udah nyempatin diri ikut half trip, padahal BFF nya mau married. 
And special thanks to :
- @kumbang_trip yang udh provide trip kita kali ini.
- Renaldi, iPin, dan Pak Abizar yang udah nemenin dan guiding trip. 
This video is belongs to you guys!!! Full video cek link di profile gw guys😁
Set your highest quality stream, this video is 2.7K resolution🤓
.
.
.
#pulauseribu #kepulauanseribu #jakarta #jakview #travel #travelphotography #jakartainfo #jktinfo #traveler #holiday #vacation #beach #ocean #welivetoexplore #discoverocean #DJI #DJIGlobal #DJIPhotography #ShotOnDJI #DJIimages #DJIPhantom #DJIIndonesia #DHIWhyIFly #WhyIShotDJI #dronevideography #dronesia #cinematic

Hahaha footage gw buanyaakk, bawa banyak kamera. Merenung depan laptop akhirnya gw putuskan untuk bikin versi aerial dlu. Sumpah guys di sini itu keren banget. Gak bakal kerasa klo lo masih di Jakarta. Gak bakal kerasa klo lo cuma rogoh kocek ratusan ribu. Thanks to : - @selvianastg yang udah backup finansial. Hahaa. - Bang @joeny_logan yang udah jagain para junior & mancing dapet banyak ikan untuk kita bakar di malam bbq. - Bang @uaspll_zed yang udah konyol selama trip kali ini. Wkwkwkwk. - Brother @ambarimohammad yang udah bantuin bawa tas drone yang guedee bgt dan jajanin kita2. Hehee - dan Brother @andung_tri_handoko_ yang udah nyempatin diri ikut half trip, padahal BFF nya mau married. And special thanks to : - @kumbang_trip yang udh provide trip kita kali ini. - Renaldi, iPin, dan Pak Abizar yang udah nemenin dan guiding trip. This video is belongs to you guys!!! Full video cek link di profile gw guys😁 Set your highest quality stream, this video is 2.7K resolution🤓 . . . #pulauseribu #kepulauanseribu #jakarta #jakview #travel #travelphotography #jakartainfo #jktinfo #traveler #holiday #vacation #beach #ocean #welivetoexplore #discoverocean #DJI #DJIGlobal #DJIPhotography #ShotOnDJI #DJIimages #DJIPhantom #DJIIndonesia #DHIWhyIFly #WhyIShotDJI #dronevideography #dronesia #cinematic - 1 hour ago

14 Likes
5 Comments
0
#foto #fotostudio #guarujá #dji #djiphotography #praias #drone #djifilm #passeio #fpv #fpvdrone #dronedji #dronefpv #explorar #exploracao #djiphantom #phantom

#foto #fotostudio #guarujá #dji #djiphotography #praias #drone #djifilm #passeio #fpv #fpvdrone #dronedji #dronefpv #explorar #exploracao #djiphantom #phantom - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
#bertioga #foto #fotostudio #guarujá #dji #djiphotography #praias #drone #djifilm #passeio #fpv #fpvdrone #dronedji #dronefpv #explorar #exploracao #djiphantom #phantom

#bertioga #foto #fotostudio #guarujá #dji #djiphotography #praias #drone #djifilm #passeio #fpv #fpvdrone #dronedji #dronefpv #explorar #exploracao #djiphantom #phantom - 1 hour ago

4 Likes
0 Comments
0
🔝🔝🔝Профессиональный ремонт дронов и квадрокоптеров DJI (все модели) в Алматы + регионы РК (курьерской службой) 💯Все модели
▪DJI PHANTOM 3-4 /PRO
▪DJI MAVIC PRO / AIR / 2 / ZOOM / mini
▪DJI SPARK
▪DJI INSPIRE 📶Перечень услуг:
▪Ремонт подвесов камер(gimbal)
▪Замена (восстановление) корпусов
▪Калибровка сенсоров, IMU, сенсоров
▪Восстановление, ремонт аккумуляторов
▪Замена программного обеспечения
▪Увеличение дальности полета
▪Замена моторов
▪Обучение полетам
▪Ремонт GPS
▪Ремонт плат на компонентной основе 📳📳📳Звоните, пишите 87057003000 - Алексей(ватсап) 👉remontdronov.kz

#dji #djisupport #djiservice #drone #djimavic #djimavicair #djimavicpro #djimavic2 #djiphantom #djiphantom3 #djiphantom4 #almaty_city #almaty #kazakhstan🇰🇿 #qazaqstan #photoalmaty #photography #photographer #djimavic2pro #djimavic2zoom #djispark #djiinspire #astana #nur-sultan #shymkent #taraz #kataganda #atiray

🔝🔝🔝Профессиональный ремонт дронов и квадрокоптеров DJI (все модели) в Алматы + регионы РК (курьерской службой) 💯Все модели ▪DJI PHANTOM 3-4 /PRO ▪DJI MAVIC PRO / AIR / 2 / ZOOM / mini ▪DJI SPARK ▪DJI INSPIRE 📶Перечень услуг: ▪Ремонт подвесов камер(gimbal) ▪Замена (восстановление) корпусов ▪Калибровка сенсоров, IMU, сенсоров ▪Восстановление, ремонт аккумуляторов ▪Замена программного обеспечения ▪Увеличение дальности полета ▪Замена моторов ▪Обучение полетам ▪Ремонт GPS ▪Ремонт плат на компонентной основе 📳📳📳Звоните, пишите 87057003000 - Алексей(ватсап) 👉remontdronov.kz #dji #djisupport #djiservice #drone #djimavic #djimavicair #djimavicpro #djimavic2 #djiphantom #djiphantom3 #djiphantom4 #almaty_city #almaty #kazakhstan 🇰🇿 #qazaqstan #photoalmaty #photography #photographer #djimavic2pro #djimavic2zoom #djispark #djiinspire #astana #nur -sultan #shymkent #taraz #kataganda #atiray - 2 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Day 1
#bluehawkaerialcinematography #drones #drone #dronestagram #dronephotography #dji #dronelife #droneoftheday #aerialphotography #dronefly #photography #djiglobal #aerial #djiphantom #travel #photooftheday #phantom4pro #nature #dronephoto #pro #dronegear #landscape  #quadcopter  #sky #dronepilot #india  #dji #profesionalaerialflimingservices #professionalteam #droneservices

Day 1 #bluehawkaerialcinematography #drones #drone #dronestagram #dronephotography #dji #dronelife #droneoftheday #aerialphotography #dronefly #photography #djiglobal #aerial #djiphantom #travel #photooftheday #phantom4pro #nature #dronephoto #pro #dronegear #landscape #quadcopter #sky #dronepilot #india #dji #profesionalaerialflimingservices #professionalteam #droneservices - 2 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
Day 1.
#bluehawkaerialcinematography #drones #drone #dronestagram #dronephotography #dji #dronelife #droneoftheday #aerialphotography #dronefly #photography #djiglobal #aerial #djiphantom #travel #photooftheday #phantom4pro #nature #dronephoto #pro #dronegear #landscape  #quadcopter  #sky #dronepilot #india  #dji #profesionalaerialflimingservices #professionalteam #droneservices

Day 1. #bluehawkaerialcinematography #drones #drone #dronestagram #dronephotography #dji #dronelife #droneoftheday #aerialphotography #dronefly #photography #djiglobal #aerial #djiphantom #travel #photooftheday #phantom4pro #nature #dronephoto #pro #dronegear #landscape #quadcopter #sky #dronepilot #india #dji #profesionalaerialflimingservices #professionalteam #droneservices - 2 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
#fadlikosoproject #cinematic #cinematicvideo #videocinematic #videogram #pantaiasmara #ayokekalsel #ayokekalimantanselatan #kalselpunya #kalselhitss #banjarinfo #banjarmasinbungas #banjarmasinhits #djiphantom #djiphantomindonesia #djiphantom3pro

#fadlikosoproject #cinematic #cinematicvideo #videocinematic #videogram #pantaiasmara #ayokekalsel #ayokekalimantanselatan #kalselpunya #kalselhitss #banjarinfo #banjarmasinbungas #banjarmasinhits #djiphantom #djiphantomindonesia #djiphantom3pro - 2 hours ago

7 Likes
2 Comments
0
I’m having a lot of fun with this drone and my atv, and I haven’t even begun with the truck shots yet! 
#polaris #sportsman #polarissportsman #atv #utv #quad #outdoors #dirtroad #trailriding #offroad #explore #adventure #america #freedom #dji #drone #djiphantom #photooftheday

I’m having a lot of fun with this drone and my atv, and I haven’t even begun with the truck shots yet! #polaris #sportsman #polarissportsman #atv #utv #quad #outdoors #dirtroad #trailriding #offroad #explore #adventure #america #freedom #dji #drone #djiphantom #photooftheday - 2 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Our Drones for Crop Inspections provide stunning footage including panaoramic views, high-definition imagery, and 4K videos.  This is a very easy and affordable way to inspect areas of your crop that you need without the hassle of hiring a chopper or walking long distances. This is a perfect solution for viewing large area as well as up-close visuals.
.
.
.
.
.
#winnipeg #drone #wpgnow #dji #manitoba #dronestagram #winnipegphotographer #drones #droneoftheday #exploremb #wpg #aerialphotography #dronefly #ywg #gowpg #dronegear #aerial #dronelife #djiglobal #dronephotography #phantom4 #djiphantom #quadcopter #phantom3 #onlyinthepeg #travelmanitoba #dronesdaily #204 #fromhereandaway #phantom

Our Drones for Crop Inspections provide stunning footage including panaoramic views, high-definition imagery, and 4K videos.  This is a very easy and affordable way to inspect areas of your crop that you need without the hassle of hiring a chopper or walking long distances. This is a perfect solution for viewing large area as well as up-close visuals. . . . . . #winnipeg #drone #wpgnow #dji #manitoba #dronestagram #winnipegphotographer #drones #droneoftheday #exploremb #wpg #aerialphotography #dronefly #ywg #gowpg #dronegear #aerial #dronelife #djiglobal #dronephotography #phantom4 #djiphantom #quadcopter #phantom3 #onlyinthepeg #travelmanitoba #dronesdaily #204 #fromhereandaway #phantom - 2 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
#wedding #sooryaweddingreels #weddingideas #weddingdesigners #weddingplanners #bridalmakeup #bridalcostumes #weddingdecor #wedmegood #weddingsutra #weddingcandids #candidphotography #bridalmakeup #weddingstories #christianwedding #traditional #knotofeternallove #loveiseverywhere #weddingphoto #weddingceremony #lovemeetswedding #weddingforlife #thebestday #dji #djiphantom #agameoftones #visualstorytelling #visualsoflife #instapic #composition
.
For bookings : +91 9846 7572 14
.
Follow Us

@sooryaweddingreels
sooryaweddingreels@gmail.com
www.facebook.com/sooryaweddingreels
www.youtube.com/sooryaweddingreels

#wedding #sooryaweddingreels #weddingideas #weddingdesigners #weddingplanners #bridalmakeup #bridalcostumes #weddingdecor #wedmegood #weddingsutra #weddingcandids #candidphotography #bridalmakeup #weddingstories #christianwedding #traditional #knotofeternallove #loveiseverywhere #weddingphoto #weddingceremony #lovemeetswedding #weddingforlife #thebestday #dji #djiphantom #agameoftones #visualstorytelling #visualsoflife #instapic #composition . For bookings : +91 9846 7572 14 . Follow Us @sooryaweddingreels sooryaweddingreels@gmail.com www.facebook.com/sooryaweddingreels www.youtube.com/sooryaweddingreels - 2 hours ago

41 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.