#charcoalcleansermask

2,518 posts

Start your day with our Charcoal Cleanser🧖🏻‍♀️✨. #CharcoalCleanserMask boleh membantu merawat masalah jerawat besar & jerawat pasir dengan cara men-detoxkan minyak muka berlebihan. Sangat sesuai utk kulit jenis berminyak & those yang selalu kerja luar🌤

Start your day with our Charcoal Cleanser🧖🏻‍♀️✨. #CharcoalCleanserMask boleh membantu merawat masalah jerawat besar & jerawat pasir dengan cara men-detoxkan minyak muka berlebihan. Sangat sesuai utk kulit jenis berminyak & those yang selalu kerja luar🌤 - 4 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Glowing-healthier skin tone be like 💁
.
.
By using #charcoalcleansermask consistently, u can get the skin you wish for ♥️
.
#adora #powerfulcharcoal #bukancleanserbiasabiasa #charcoal #argan #ccmfeedback

Glowing-healthier skin tone be like 💁 . . By using #charcoalcleansermask consistently, u can get the skin you wish for ♥️ . #adora #powerfulcharcoal #bukancleanserbiasabiasa #charcoal #argan #ccmfeedback - 5 days ago

7 Likes
0 Comments
0
#Repost @adoracosmetics (@get_repost)
・・・
Disebabkan ramai yang tanya, ni sis kongsikan #tipsmingguan bila apply #charcoalmask. Ingat tau, #charcoalmask kita pakai 2 kali saja seminggu (prefer masa weekend). Dan biarkan #charcoalmask tu stay 3 minit saja (maximum) dekat muka sebab kita tak nak kulit jadi over-dehydrate
.
.
#adora #charcoalcleansermask #bukancleanserbiasabiasa #powerfulcharcoal #charcoal #argan

#Repost @adoracosmetics (@get_repost ) ・・・ Disebabkan ramai yang tanya, ni sis kongsikan #tipsmingguan bila apply #charcoalmask . Ingat tau, #charcoalmask kita pakai 2 kali saja seminggu (prefer masa weekend). Dan biarkan #charcoalmask tu stay 3 minit saja (maximum) dekat muka sebab kita tak nak kulit jadi over-dehydrate . . #adora #charcoalcleansermask #bukancleanserbiasabiasa #powerfulcharcoal #charcoal #argan - 6 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Nah, sis mudahkan cara. Rahsia shortcut kulit zero jerawat ada dalam 1 tube ni haa. Jangan bagi alasan tak tahu atau tak sempat jaga muka lagi #Adora #CharcoalCleanserMask #bukancleanserbiasabiasa

Nah, sis mudahkan cara. Rahsia shortcut kulit zero jerawat ada dalam 1 tube ni haa. Jangan bagi alasan tak tahu atau tak sempat jaga muka lagi #Adora #CharcoalCleanserMask #bukancleanserbiasabiasa - 6 days ago

12 Likes
0 Comments
0
No regret for using #charcoalcleansermask. Our regular customer since 2014 ♥️

No regret for using #charcoalcleansermask . Our regular customer since 2014 ♥️ - 6 days ago

7 Likes
0 Comments
0
“Macam mana nak clearkan bintik-2 merah atau jerawat yang bersepah di muka?”
.
Jawapan sis: Pakai pencuci muka (cleanser) yang sesuai dengan kulit. Rutin paling penting bagi sis adalah cleanser. Sebab tu kita wajib basuh muka selepas & sebelum tidur. Kulit zero jerawat akan jadikan kulit lebih sihat & smooth even with minimal makeup. Sape ada masalah jerawat kat sini?🙋🏻‍♀️Nak sis bantu? #CharcoalCleanserMask

“Macam mana nak clearkan bintik-2 merah atau jerawat yang bersepah di muka?” . Jawapan sis: Pakai pencuci muka (cleanser) yang sesuai dengan kulit. Rutin paling penting bagi sis adalah cleanser. Sebab tu kita wajib basuh muka selepas & sebelum tidur. Kulit zero jerawat akan jadikan kulit lebih sihat & smooth even with minimal makeup. Sape ada masalah jerawat kat sini?🙋🏻‍♀️Nak sis bantu? #CharcoalCleanserMask - 6 days ago

24 Likes
0 Comments
0
Hello dear! Mungkin ada yang tertanya-2 Charcoal Cleanser Mask ni ape ye? Ok jom sis explain sikit
.

Charcoal Cleanser Mask (CCM) adalah pencuci muka yang berasaskan serbuk arang. Arang dikatakan proven untuk merawat jerawat & kulit berminyak. Dalam CCM ni ada ingredients yang power bila bergabung dengan serbuk arang boleh rawat jerawat dan bagi effect brightening dan glowingkan skin korang jika dipakai konsisten✨ .

Powerful ingredients: Serbuk arang - Argan - Sweet almond oil - Hyaluronic acid
.

Lagi best, CCM boleh dipakai 2 cara iaitu pencuci muka & mask. Setiap pagi & malam boleh pakai utk cuci muka. Untuk mask pula, pakai sekurang-2 nya 2 kali seminggu
.

Oh yes dear! This charcoal tekstur pekat so just picit pea-size je dah boleh cover whole face. Nak bawak travel pon senang. Ada dwifungsi pulak tu. Jimat sangat💋 .

Paling penting, CCM telah berdaftar dengan KKM sejak 2014 lagi. Untuk bagi korang rasa lebih yakin, kami juga telah hantar sampel CCM untuk Lab Test. Jadi, korang boleh guna CCM dengan happy tanpa rasa takut-2

#Adora #CharcoalCleanserMask

Hello dear! Mungkin ada yang tertanya-2 Charcoal Cleanser Mask ni ape ye? Ok jom sis explain sikit . Charcoal Cleanser Mask (CCM) adalah pencuci muka yang berasaskan serbuk arang. Arang dikatakan proven untuk merawat jerawat & kulit berminyak. Dalam CCM ni ada ingredients yang power bila bergabung dengan serbuk arang boleh rawat jerawat dan bagi effect brightening dan glowingkan skin korang jika dipakai konsisten✨ . Powerful ingredients: Serbuk arang - Argan - Sweet almond oil - Hyaluronic acid . Lagi best, CCM boleh dipakai 2 cara iaitu pencuci muka & mask. Setiap pagi & malam boleh pakai utk cuci muka. Untuk mask pula, pakai sekurang-2 nya 2 kali seminggu . Oh yes dear! This charcoal tekstur pekat so just picit pea-size je dah boleh cover whole face. Nak bawak travel pon senang. Ada dwifungsi pulak tu. Jimat sangat💋 . Paling penting, CCM telah berdaftar dengan KKM sejak 2014 lagi. Untuk bagi korang rasa lebih yakin, kami juga telah hantar sampel CCM untuk Lab Test. Jadi, korang boleh guna CCM dengan happy tanpa rasa takut-2 #Adora #CharcoalCleanserMask - 7 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Exfoliate, exfoliate, exfoliate!
.
Cikna sarankan uols wajib ada beberapa masker dlm rutin skincare.
.
Sebabnya setiap masker mempunyai fungsi yang berbeza mengikut masalah dan keperluan kulit dari masa ke semasa.
.
#charcoalcleansermask
#sleepingmasks 
#kulitsihatdancantik 
#skincareroutinetips 
#icanseeyourvoicemalaysia 
#promodeals

Exfoliate, exfoliate, exfoliate! . Cikna sarankan uols wajib ada beberapa masker dlm rutin skincare. . Sebabnya setiap masker mempunyai fungsi yang berbeza mengikut masalah dan keperluan kulit dari masa ke semasa. . #charcoalcleansermask #sleepingmasks #kulitsihatdancantik #skincareroutinetips #icanseeyourvoicemalaysia #promodeals - 7 days ago

3 Likes
0 Comments
0
utilitarian charcoal - it draws no attention to itself, it keeps its distance, remaining separate⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#bedroom #bedroomstylin #bedroomminimakeover #bedroomsettings #bedroomselfie #bedroomtour #bedroominsta #bedroompic #bedroomsleep #bedroomstyle #bedroomtones #bedroomshot #bedroomfashion #bedroomchic #bedroommetal #Bedroomgoalz #bedroomdesign  #charcoaleverything #charcoalmaskmurah #charcoalcleansermask #charcoalportraits #charcoalisthenewblack #charcoalgray #charcoalgoodness #utilitarian #charcoal

utilitarian charcoal - it draws no attention to itself, it keeps its distance, remaining separate⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #bedroom #bedroomstylin #bedroomminimakeover #bedroomsettings #bedroomselfie #bedroomtour #bedroominsta #bedroompic #bedroomsleep #bedroomstyle #bedroomtones #bedroomshot #bedroomfashion #bedroomchic #bedroommetal #Bedroomgoalz #bedroomdesign #charcoaleverything #charcoalmaskmurah #charcoalcleansermask #charcoalportraits #charcoalisthenewblack #charcoalgray #charcoalgoodness #utilitarian #charcoal - 9 days ago

6 Likes
0 Comments
0
THE FIRST AND FOREMOST STEP IN SKIN CARE ROUTINE IS CLEANSING 🍑
⠀
Massk’s deep-cleansing wash is perfect for all skin types! It helps you to
⠀
PURIFY: Tea tree oil and bamboo charcoal powder team up to fight acne 🎋
⠀
PROTECT: Borage, orange peel tincture and grapefruit seed reduce inflammation 🍊
⠀
REVIVE: Aloe Vera, olive oil and rose hip oil leave your skin feeling soft and smooth 🌾
⠀
See more info at https://beautifulbutt.com/shop/butt-cheek-cleanser/
⠀
#massk_cleanser

THE FIRST AND FOREMOST STEP IN SKIN CARE ROUTINE IS CLEANSING 🍑 ⠀ Massk’s deep-cleansing wash is perfect for all skin types! It helps you to ⠀ PURIFY: Tea tree oil and bamboo charcoal powder team up to fight acne 🎋 ⠀ PROTECT: Borage, orange peel tincture and grapefruit seed reduce inflammation 🍊 ⠀ REVIVE: Aloe Vera, olive oil and rose hip oil leave your skin feeling soft and smooth 🌾 ⠀ See more info at https://beautifulbutt.com/shop/butt-cheek-cleanser/ ⠀ #massk_cleanser - 10 days ago

7 Likes
2 Comments
0
Eileen Grace is a product from Taiwan 🇹🇼 that developed its expansion in Indonesia 🇲🇨. At Taiwan Eileen Grace success with the premium brand,  This product has the advantage to brighten and moisturize the skin and provide protection against skin problems such as acne, dull skin, and bruntusan. Bagged BPOM certificate and made from organic, the product issued by @eileengrace_indonesia can be used every day even for pregnant and lactating women.
.
.
Not only wanting to create one type of product that can solve many skin problems in women, Eileen Grace also provides quality products that can compete with other international products at affordable prices. "As a premium brand, Eileen Grace offers affordable prices with guaranteed quality, using natural ingredients so it's safe, including sensitive skin 🌿👍.
.
.
At first I thought that Eileen Grace was just a skincare brand. But apparently, in addition to skincare, Eileen Grace also issued several types of makeup for the face and eye category. As for skincare, Eileen Grace focuses on solutions to skin problems. Therefore, besides categorizing their products based on product types (Toners, Moisturizers, Cleansers, Serums, etc.), Eileen Grace also categorizes their products based on 7 skin problems that are commonly experienced by most people, namely: Pimples Early Aging Large pores Dry skin Dull skin Oily skin Panda eyes.. so amazing 👍💙💙
.
.
#eileengrace #eileengrace_indonesia #eileengracemask #deepcleansingblackjellymask #skincare #skincareroutine #skincareblogger #skincareasia #skicareaddict #maskaddict #skincarecommunity #skincarelovers #healthyskincare #charcoalcleansermask

Eileen Grace is a product from Taiwan 🇹🇼 that developed its expansion in Indonesia 🇲🇨. At Taiwan Eileen Grace success with the premium brand,  This product has the advantage to brighten and moisturize the skin and provide protection against skin problems such as acne, dull skin, and bruntusan. Bagged BPOM certificate and made from organic, the product issued by @eileengrace_indonesia can be used every day even for pregnant and lactating women. . . Not only wanting to create one type of product that can solve many skin problems in women, Eileen Grace also provides quality products that can compete with other international products at affordable prices. "As a premium brand, Eileen Grace offers affordable prices with guaranteed quality, using natural ingredients so it's safe, including sensitive skin 🌿👍. . . At first I thought that Eileen Grace was just a skincare brand. But apparently, in addition to skincare, Eileen Grace also issued several types of makeup for the face and eye category. As for skincare, Eileen Grace focuses on solutions to skin problems. Therefore, besides categorizing their products based on product types (Toners, Moisturizers, Cleansers, Serums, etc.), Eileen Grace also categorizes their products based on 7 skin problems that are commonly experienced by most people, namely: Pimples Early Aging Large pores Dry skin Dull skin Oily skin Panda eyes.. so amazing 👍💙💙 . . #eileengrace #eileengrace_indonesia #eileengracemask #deepcleansingblackjellymask #skincare #skincareroutine #skincareblogger #skincareasia #skicareaddict #maskaddict #skincarecommunity #skincarelovers #healthyskincare #charcoalcleansermask - 10 days ago

72 Likes
2 Comments
0
Link in BIO. Full Video is on my you tube channel.#charcoalmask #charcoalmaskoilyskin,#charcoalcleansermask #charcoalacneproneskin
#visitmyyoutubechannel #poojap#poojapmyyoutubechannel 
#Benefitcharcoalfacemask#diyfacemask.#poojap

Link in BIO. Full Video is on my you tube channel.#charcoalmask #charcoalmaskoilyskin ,#charcoalcleansermask #charcoalacneproneskin #visitmyyoutubechannel #poojap #poojapmyyoutubechannel #Benefitcharcoalfacemask #diyfacemask .#poojap - 10 days ago

5 Likes
1 Comments
0
If korang tercari-cari produk untuk hilangkan jerawat dan kulit berminyak, apa kata bagi peluang untuk cuba Adora Charcoal Cleanser Mask. Serbuk arang bertindak bagaikan magnet untuk mengeluarkan bakteria, saki baki makeup, sebum, toksin dan kotoran halus yang tak dapat dilihat dengan mata kasar. Charcoal Cleanser Mask ini membantu korang mendapatkan kulit licin bebas jerawat. Yes dear, zero jerawat! Kulit jadi lebih cerah due to formulasi arang dan argan untuk bagi effect brightening✨ Kulit yang bersih mampu menyerap dan lock in segala nutrien dan vitamin yang diperlukan oleh kulit😊
.

#Adora #CharcoalCleanserMask #doubleformula #powerfulcharcoal #charcoalcleanser #charcoalmask #charcoal

If korang tercari-cari produk untuk hilangkan jerawat dan kulit berminyak, apa kata bagi peluang untuk cuba Adora Charcoal Cleanser Mask. Serbuk arang bertindak bagaikan magnet untuk mengeluarkan bakteria, saki baki makeup, sebum, toksin dan kotoran halus yang tak dapat dilihat dengan mata kasar. Charcoal Cleanser Mask ini membantu korang mendapatkan kulit licin bebas jerawat. Yes dear, zero jerawat! Kulit jadi lebih cerah due to formulasi arang dan argan untuk bagi effect brightening✨ Kulit yang bersih mampu menyerap dan lock in segala nutrien dan vitamin yang diperlukan oleh kulit😊 . #Adora #CharcoalCleanserMask #doubleformula #powerfulcharcoal #charcoalcleanser #charcoalmask #charcoal - 10 days ago

32 Likes
0 Comments
0
🔆 ‣‣
早安,你洗脸了吗?
深入清洁肌肤
给你一整天清爽的感觉哦❤️ #facialcleansermask 
#charcoalcleansermask 
#makeupremover
#allgirlsneed 
#deepcleansing
#removesporesdirt
#moisturizing

🔆 ‣‣ 早安,你洗脸了吗? 深入清洁肌肤 给你一整天清爽的感觉哦❤️ #facialcleansermask #charcoalcleansermask #makeupremover #allgirlsneed #deepcleansing #removesporesdirt #moisturizing - 10 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Deep Cleansing Charcoal Mask

#charcoalmask #maskmarykay #maskerarang #kecilkanpori #mukaberminyak #tipscantik #bazarpaknil #harimalaysia #clearproofmarykay #charcoalcleansermask #clearproofskincare #sayapakaimarykay

Deep Cleansing Charcoal Mask #charcoalmask #maskmarykay #maskerarang #kecilkanpori #mukaberminyak #tipscantik #bazarpaknil #harimalaysia #clearproofmarykay #charcoalcleansermask #clearproofskincare #sayapakaimarykay - 10 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Last Day of Summer Sale Last Day to stock up Last Day to get 33% off Thank you @fire_dancer91  #charcoalcleansermask #activatedcharcoal #aloe#rosewater#freshface #cleanface #glowingskin #skinroutine #sale #labordaysale

Last Day of Summer Sale Last Day to stock up Last Day to get 33% off Thank you @fire_dancer91 #charcoalcleansermask #activatedcharcoal #aloe #rosewater #freshface #cleanface #glowingskin #skinroutine #sale #labordaysale - 13 days ago

16 Likes
0 Comments
0
Shining Peel Off Charcoal Mask
.
Rp.35.000.-
.
BPOM NA 18180200520
Isi Bersih : 50ml
.
dengan kandungan Charcoal Powder dan Vitamin E. mengangkat kotoran dan sel kulit mati serta mengurangi minyak berlebih menjadikan kulit wajah anda tampak lembut, bersih dan segar.

Cara Penggunaan :
Oleskan secara merata pada wajah yang telah dibersihkan terlebih dahulu, biarkan meresap selama 15-20 menit sampai mengering dan lepaskan secara perlahan. Hindari area sekitar alis, mata dan bibir.
.
#ghaniishop #shiningpeeloffcharcoalmask #charcoalfacemask #bamboocharcoalmask #charcoalclaymask #charcoalcleansermask #peeloffcharcoalmask #peeloffcharcoal #peeloffcharcoalpack #peeloffcharcoalmasque #peeloffcharcoalmaskshining #peeloffcharcoalstyle #peeloffcharcoalclaymask #peeloffcharcoalfacemask #olshopbandung #olshopcimahi

Shining Peel Off Charcoal Mask . Rp.35.000.- . BPOM NA 18180200520 Isi Bersih : 50ml . dengan kandungan Charcoal Powder dan Vitamin E. mengangkat kotoran dan sel kulit mati serta mengurangi minyak berlebih menjadikan kulit wajah anda tampak lembut, bersih dan segar. Cara Penggunaan : Oleskan secara merata pada wajah yang telah dibersihkan terlebih dahulu, biarkan meresap selama 15-20 menit sampai mengering dan lepaskan secara perlahan. Hindari area sekitar alis, mata dan bibir. . #ghaniishop #shiningpeeloffcharcoalmask #charcoalfacemask #bamboocharcoalmask #charcoalclaymask #charcoalcleansermask #peeloffcharcoalmask #peeloffcharcoal #peeloffcharcoalpack #peeloffcharcoalmasque #peeloffcharcoalmaskshining #peeloffcharcoalstyle #peeloffcharcoalclaymask #peeloffcharcoalfacemask #olshopbandung #olshopcimahi - 17 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Shield your skin from harmful bacteria with the Studio X Charcoal range of products this monsoon. Click here to buy: https://amzn.to/2MhjCRC

#StudioX #Monsoon #charcoalclean #MensGrooming #FaceCare #skincare #charcoalcleansermask #grooming #mensfashion #mensgroomingproducts #studioxindia #charcoalproducts #skincareroutine #monsooncare #monsoonskincare

Shield your skin from harmful bacteria with the Studio X Charcoal range of products this monsoon. Click here to buy: https://amzn.to/2MhjCRC #StudioX #Monsoon #charcoalclean #MensGrooming #FaceCare #skincare #charcoalcleansermask #grooming #mensfashion #mensgroomingproducts #studioxindia #charcoalproducts #skincareroutine #monsooncare #monsoonskincare - 17 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Does your skin get more dry or oilier during Monsoons? 
#StudioXIndia is now making #MonsoonCare easy for you! Explore our product range here https://amzn.to/2MyM94n 
#StudioX #Monsoon #MensGrooming #FaceCare #skincare #charcoalcleansermask #grooming #mensfashion #mensgroomingproducts #studioxindia #charcoalproducts #skincareroutine #monsooncare #monsoonskincare

Does your skin get more dry or oilier during Monsoons? #StudioXIndia is now making #MonsoonCare easy for you! Explore our product range here https://amzn.to/2MyM94n #StudioX #Monsoon #MensGrooming #FaceCare #skincare #charcoalcleansermask #grooming #mensfashion #mensgroomingproducts #studioxindia #charcoalproducts #skincareroutine #monsooncare #monsoonskincare - 19 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Dah ready nak ber-weekend? 🥰Sebelum tu, detox dulu sel kulit mati dan sebum dari kulit korang. Untuk yang tak tahu, sebum adalah minyak muka berlebihan yang dirembeskan dari surface kulit kita. Minyak muka itulah yang jadi punca utama jerawat asyik naik dekat kulit. Tak best kan .

So, the easiest way korang boleh apply #CharcoalMask pada kulit korang. Just apply charcoal secara rata dan nipis pada kulit. Lepas 3 minit boleh bilas muka dengan bersih. Tadaa! Rasa bersih dan ringan kulit. Buat cara ni 2-3 kali seminggu InsyaAllah jerawat jarang nak menyinggah. Cubalah! ✨

#Adora #CharcoalMask #CharcoalCleanserMask

Dah ready nak ber-weekend? 🥰Sebelum tu, detox dulu sel kulit mati dan sebum dari kulit korang. Untuk yang tak tahu, sebum adalah minyak muka berlebihan yang dirembeskan dari surface kulit kita. Minyak muka itulah yang jadi punca utama jerawat asyik naik dekat kulit. Tak best kan . So, the easiest way korang boleh apply #CharcoalMask pada kulit korang. Just apply charcoal secara rata dan nipis pada kulit. Lepas 3 minit boleh bilas muka dengan bersih. Tadaa! Rasa bersih dan ringan kulit. Buat cara ni 2-3 kali seminggu InsyaAllah jerawat jarang nak menyinggah. Cubalah! ✨ #Adora #CharcoalMask #CharcoalCleanserMask - 23 days ago

16 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.