#amyravengers

5,137 posts

Hidup kita ni sebenarnya untuk kita sendiri dan untuk orang yang kita sayang. Bukan semua orang akan faham dan akan suka apa yang kita lakukan. Kita ada matlamat yang tersendiri. Gunakan kesakitan dan kesusahan yang kita lalui untuk lebih kuat pada masa yang akan datang. We still young and we need to do a lot of mistakes to learn and to be better in future πŸ‘ŒπŸ»
.
#k1ngVengers #AmyraVengers #Audi #R8 #AudiR8 #SportCar #Paparich #PassiveIncome #RealBusiness #BerniagaItuSunnah

Hidup kita ni sebenarnya untuk kita sendiri dan untuk orang yang kita sayang. Bukan semua orang akan faham dan akan suka apa yang kita lakukan. Kita ada matlamat yang tersendiri. Gunakan kesakitan dan kesusahan yang kita lalui untuk lebih kuat pada masa yang akan datang. We still young and we need to do a lot of mistakes to learn and to be better in future πŸ‘ŒπŸ» . #k1ngVengers #AmyraVengers #Audi #R8 #AudiR8 #SportCar #Paparich #PassiveIncome #RealBusiness #BerniagaItuSunnah - 6 days ago

906 Likes
17 Comments
0
Dalam dunia ni kita kena sedar, tak semua orang suka kita. Tapi dorang pun kena sedar, ingat aku suka dorang agaknya. BAHAHAHAHAHAHAHA.
.
Sape tak gelak sekali dia masuk neraka.
.
#k1ngVengers #AmyraVengers #Vespa #DoYouVespa #VespaMods #SalamJumaat #SalamMaghrib #GoodVibes #Usaha #Alhamdulillah #Fokus #Kejayaan #KitaSama #Sangkar #Boboiboy #Avengers #SweetDreams #onXon #kamiXramai

Dalam dunia ni kita kena sedar, tak semua orang suka kita. Tapi dorang pun kena sedar, ingat aku suka dorang agaknya. BAHAHAHAHAHAHAHA. . Sape tak gelak sekali dia masuk neraka. . #k1ngVengers #AmyraVengers #Vespa #DoYouVespa #VespaMods #SalamJumaat #SalamMaghrib #GoodVibes #Usaha #Alhamdulillah #Fokus #Kejayaan #KitaSama #Sangkar #Boboiboy #Avengers #SweetDreams #onXon #kamiXramai - 10 days ago

804 Likes
18 Comments
0
Tahniah Mon dan team. Tahniah wan. Teruskan usaha. Sehari RM1,000 mana mau dapat πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #AmyraVengers #k1ngVengers #projekgempurguamusang

Tahniah Mon dan team. Tahniah wan. Teruskan usaha. Sehari RM1,000 mana mau dapat πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #AmyraVengers #k1ngVengers #projekgempurguamusang - 17 days ago

114 Likes
1 Comments
0
β€œSuccess occurs when we shift our efforts from making a million dollars to helping a million people.”
.
.
Alhamdulillah for the Love, Alhamdulillah for the day, Alhamdulillah for the life, Alhamdulillah for everything.."
Salam JumaatπŸ’•
.
#salamjumaat #alhamdulillah #semogadipermudahkan #usaha #kejayaan #kitasama #focus #goodvibes #k1ngVengers #AmyraVengers #Nissan #NissanFairlady #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotosportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety

β€œSuccess occurs when we shift our efforts from making a million dollars to helping a million people.” . . Alhamdulillah for the Love, Alhamdulillah for the day, Alhamdulillah for the life, Alhamdulillah for everything.." Salam JumaatπŸ’• . #salamjumaat #alhamdulillah #semogadipermudahkan #usaha #kejayaan #kitasama #focus #goodvibes #k1ngVengers #AmyraVengers #Nissan #NissanFairlady #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotosportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety - 17 days ago

1,041 Likes
11 Comments
0
You want a recipe for success  don't  you? Sure.  I will give  the recipe  to you. "START SMALL. BE CONSISTENT. START NOW!"
.
p/s :  sorry muka barai sbb tak cukup rest tuπŸ˜‚
#k1ngVengers #AmyraVengers #Mercedes

You want a recipe for success don't you? Sure. I will give the recipe to you. "START SMALL. BE CONSISTENT. START NOW!" . p/s : sorry muka barai sbb tak cukup rest tuπŸ˜‚ #k1ngVengers #AmyraVengers #Mercedes - 24 days ago

753 Likes
6 Comments
0
Tahniah pijan, income sehari RM540. Kalau hari2, fikir2 kan lah. Teruskan usaha sampai jadi. Ini bru permulaan! Boleh fight utk RM1,000 sehari! Jom!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #k1ngVengers #AmyraVengers #ProjekGempurGuaMusang

Tahniah pijan, income sehari RM540. Kalau hari2, fikir2 kan lah. Teruskan usaha sampai jadi. Ini bru permulaan! Boleh fight utk RM1,000 sehari! Jom!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #k1ngVengers #AmyraVengers #ProjekGempurGuaMusang - 1 month ago

255 Likes
2 Comments
0
Impian kita hanya diri kita yang mampu merealisasikannya .
.
Usaha tanpa kenal erti kalah , kerana ingin menikmati kemanisan kejayaan kita harus β€œmulakan” terlebih dahulu walaupun harus menempuh kegagalan !
.
Bangkit dan cipta lagi kejayaan kita sampai akhirnya kita mampu tersenyum bangga dan puas dengan apa yang kita USAHAKAN !
.
#CoretanK1ngEddy #ootd #OutfitOfTheDay #Nissan #NissanFairlady #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotosportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #k1ngVengers #Amyravengers #KrissVector #AnakMuda #BangkitAnakMuda
.
.
By : #k1ngEddy πŸ–‹

Impian kita hanya diri kita yang mampu merealisasikannya . . Usaha tanpa kenal erti kalah , kerana ingin menikmati kemanisan kejayaan kita harus β€œmulakan” terlebih dahulu walaupun harus menempuh kegagalan ! . Bangkit dan cipta lagi kejayaan kita sampai akhirnya kita mampu tersenyum bangga dan puas dengan apa yang kita USAHAKAN ! . #CoretanK1ngEddy #ootd #OutfitOfTheDay #Nissan #NissanFairlady #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotosportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #k1ngVengers #Amyravengers #KrissVector #AnakMuda #BangkitAnakMuda . . By : #k1ngEddy πŸ–‹ - 1 month ago

1,096 Likes
15 Comments
0
Alhamdulillah done meeting bersama big boss,semoga dipermudahkan segala urusan..aminn

#k1ngVengers #AmyraVengers #ProjekGempurGuaMusang

Alhamdulillah done meeting bersama big boss,semoga dipermudahkan segala urusan..aminn #k1ngVengers #AmyraVengers #ProjekGempurGuaMusang - 1 month ago

385 Likes
1 Comments
0
Hidup ni keras, sangat keras.
Jika kita tidak melawan, kita akan ditawan.
.
#Nissan #NissanFairlady #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotosportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #KrissVector #k1ngVengers #AmyraVengers

Hidup ni keras, sangat keras. Jika kita tidak melawan, kita akan ditawan. . #Nissan #NissanFairlady #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotosportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #KrissVector #k1ngVengers #AmyraVengers - 2 months ago

1,389 Likes
29 Comments
0
Alhamdulillah ade laa sikit2πŸ™‡πŸ™‡
#k1ngVengers 
#AmyraVengers

Alhamdulillah ade laa sikit2πŸ™‡πŸ™‡ #k1ngVengers #AmyraVengers - 2 months ago

438 Likes
13 Comments
0
Alhamdulillah team #k1ngVengers makin bertambah dari hari ke hari
#k1ngVengers 
#AmyraVengers 
#ProjekGempurGuaMusang

Alhamdulillah team #k1ngVengers makin bertambah dari hari ke hari #k1ngVengers #AmyraVengers #ProjekGempurGuaMusang - 2 months ago

638 Likes
3 Comments
0
Progress Onzzzz
#ProjekGempurGuaMusang 
#k1ngVengers
#AmyraVengers

Progress Onzzzz #ProjekGempurGuaMusang #k1ngVengers #AmyraVengers - 2 months ago

729 Likes
7 Comments
0
Topik: KENAPA ORANG BERJAYA TERUS BERJAYA DAN KENAPA ORANG BIASA SUSAH NAK BERJAYA
β €β €β €β €
1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh buat dengan penuh disiplin, tepati segalanya dan bukan separuh jalan, rasa down dan terus berhenti. Jangan berhenti kalau sudah bermula.
β €β €β €β €
2. Orang berjaya (kaya) ada jasa baik dia buat dan tak semua orang tahu benda baik yang dia buat. Contoh dalam diam dia seorang yang dermawan dan disebab kan itu, dia di murahkan rezeki. Yang susah berjaya ni orang yang suka nampak silap orang dan kritik orang sahaja.
β €β €β €β €
3. Orang berjaya ni sentiasa meletakkan beban/tekanan pada hidup dia supaya dia lebih keras berusaha dan bukan meletakkan diri dia di tempat yang selesa (comfort zone).
β €β €β €β €
4. Orang berjaya sentiasa mencari peluang yang ada dan usaha untuk jana pendapatan melalui peluang yang dicari. Bukan tunggu peluang datang kepada dia sebab peluang memang takkan datang kepada orang yang tak mencarinya.
β €β €β €β €
5. Orang berjaya suka dan bahagia tengok orang lain berjaya bersama, bukan tamak dan rasa lokek nak berkongsi tips kejayaan dia kepada semua orang.
β €β €β €β €
Ingat, orang yang betul-betul hebat, akan melahirkan lebih ramai orang-orang hebat dibawahnya.
β €β €β €β €
So, muhasabah diri, jom kita berjaya bersama sama. Selagi tak berjaya, selagi tu kita kene repeat dan repeat usaha kita sampai lah berjaya πŸ˜‰πŸ˜˜
β €β €β €β €
Sila lah share.
.
#CoretanK1ngEddy #ootd #OutfitOfTheDay #Nissan #NissanGTR #GTR35 #R35 #AudiR8 #Audi #Lamborghini #FerrariItalia #BugattiVeyron #KrissVector #JacketKoyakSociety #Amyravengers #k1ngVengers
.
.
By : #k1ngEddy πŸ–‹

Topik: KENAPA ORANG BERJAYA TERUS BERJAYA DAN KENAPA ORANG BIASA SUSAH NAK BERJAYA β €β €β €β € 1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh buat dengan penuh disiplin, tepati segalanya dan bukan separuh jalan, rasa down dan terus berhenti. Jangan berhenti kalau sudah bermula. β €β €β €β € 2. Orang berjaya (kaya) ada jasa baik dia buat dan tak semua orang tahu benda baik yang dia buat. Contoh dalam diam dia seorang yang dermawan dan disebab kan itu, dia di murahkan rezeki. Yang susah berjaya ni orang yang suka nampak silap orang dan kritik orang sahaja. β €β €β €β € 3. Orang berjaya ni sentiasa meletakkan beban/tekanan pada hidup dia supaya dia lebih keras berusaha dan bukan meletakkan diri dia di tempat yang selesa (comfort zone). β €β €β €β € 4. Orang berjaya sentiasa mencari peluang yang ada dan usaha untuk jana pendapatan melalui peluang yang dicari. Bukan tunggu peluang datang kepada dia sebab peluang memang takkan datang kepada orang yang tak mencarinya. β €β €β €β € 5. Orang berjaya suka dan bahagia tengok orang lain berjaya bersama, bukan tamak dan rasa lokek nak berkongsi tips kejayaan dia kepada semua orang. β €β €β €β € Ingat, orang yang betul-betul hebat, akan melahirkan lebih ramai orang-orang hebat dibawahnya. β €β €β €β € So, muhasabah diri, jom kita berjaya bersama sama. Selagi tak berjaya, selagi tu kita kene repeat dan repeat usaha kita sampai lah berjaya πŸ˜‰πŸ˜˜ β €β €β €β € Sila lah share. . #CoretanK1ngEddy #ootd #OutfitOfTheDay #Nissan #NissanGTR #GTR35 #R35 #AudiR8 #Audi #Lamborghini #FerrariItalia #BugattiVeyron #KrissVector #JacketKoyakSociety #Amyravengers #k1ngVengers . . By : #k1ngEddy πŸ–‹ - 2 months ago

889 Likes
18 Comments
0
@amyradastur93 (My angel πŸ˜‡)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#amyradasturbdaychallenge201#amyravengers#amyradasturπŸ’‹ #amyradastur93😍😘 #amyradasturworld #amyradastur93 #amyrabeauty #amyradasturπŸ‘™ #amyradastur😘😘 #Amyraforever #amyradasturofficial #amyradastur93 #amyrabeauty #amyradastur #queenofbeautyπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #nayanthara #3movie #bgmaddict #3movielovers #3moviebgm

@amyradastur93 (My angel πŸ˜‡) . . . . . . . . . . . . . . #amyradasturbdaychallenge201 #amyravengers #amyradastur πŸ’‹ #amyradastur93 😍😘 #amyradasturworld #amyradastur93 #amyrabeauty #amyradastur πŸ‘™ #amyradastur 😘😘 #Amyraforever #amyradasturofficial #amyradastur93 #amyrabeauty #amyradastur #queenofbeauty πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #nayanthara #3movie #bgmaddict #3movielovers #3moviebgm - 2 months ago

57 Likes
1 Comments
0
Work hard in silence. Let the success be your noise😬😬
.
#k1ngVengers #AmyraVengers #ProjekGempurGuaMusang

Work hard in silence. Let the success be your noise😬😬 . #k1ngVengers #AmyraVengers #ProjekGempurGuaMusang - 2 months ago

355 Likes
23 Comments
0
Bila mak call suruh balik cepatπŸ’¨πŸ’¨
.
#Nissan #NissanGTR #GTR35 #R35 #AudiR8 #Audi #Lamborghini #FerrariItalia #BugattiVeyron #KrissVector #JacketKoyakSociety #Amyravengers

Bila mak call suruh balik cepatπŸ’¨πŸ’¨ . #Nissan #NissanGTR #GTR35 #R35 #AudiR8 #Audi #Lamborghini #FerrariItalia #BugattiVeyron #KrissVector #JacketKoyakSociety #Amyravengers - 3 months ago

712 Likes
6 Comments
0
Santai-santai πŸƒ 
#bestoftheday #outfitinspiration #amyravengers #gtr #throwback #throwitback #nissangtr #godzilla

Santai-santai πŸƒ #bestoftheday #outfitinspiration #amyravengers #gtr #throwback #throwitback #nissangtr #godzilla - 4 months ago

350 Likes
7 Comments
0
Peminat Audi ade tak? Sis nk tgk sket klu ade. Komen Audi ape yang korg suke 😍
.
#AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotorsportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #KrissVector #MisteriDelaila #Sepahtureunion2019 #Supercar

Peminat Audi ade tak? Sis nk tgk sket klu ade. Komen Audi ape yang korg suke 😍 . #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotorsportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #KrissVector #MisteriDelaila #Sepahtureunion2019 #Supercar - 4 months ago

1,480 Likes
68 Comments
0
Antara mantera beradu yang boleh dikongsikan petang-petang macam ni.
.
Siapkan diri untuk meraih sukses, mental dan fizikal. Untuk mula memasak, kuali sahaja tidak cukup. Ia perlu diletakkan di atas dapur yang berapi. Perkakasan mesti lengkap. Ini bukan buat mee segera. Rendam 5 minit terus kembang.
.
Lupakan kejayaan semalam. Bukan setakat kisah kejayaan, lupakan saja semua kisah. Kerana terlalu fikir hal semalam itulah kita masih tidak mampu mengheret badan untuk terus melangkah ke depan. Kita jadi takut dan runsing. Terus saja fokus dan usaha ke depan.
.
Haters boleh pergi mampos. Bunyi kasar dan garang ? Kena cakap begitulah kepada diri sendiri. Buat apa buang masa membaca dan melayan gerak geri haters ? Berkali-kali eddy pesan mereka itu umpama sampah dan daun-daun kering saja. Apabila disapu atau angin lalu, mereka hilang. Nothing.
.
Fear Allah and be yourself brada. Okey
.
#CoretanK1ngEddy #ootd #OutfitOfTheDay #Nissan #NissanFairlady #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotosportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #k1ngVengers #KrissVector #MisteriDelaila
.
.
By : #k1ngEddy πŸ–‹

Antara mantera beradu yang boleh dikongsikan petang-petang macam ni. . Siapkan diri untuk meraih sukses, mental dan fizikal. Untuk mula memasak, kuali sahaja tidak cukup. Ia perlu diletakkan di atas dapur yang berapi. Perkakasan mesti lengkap. Ini bukan buat mee segera. Rendam 5 minit terus kembang. . Lupakan kejayaan semalam. Bukan setakat kisah kejayaan, lupakan saja semua kisah. Kerana terlalu fikir hal semalam itulah kita masih tidak mampu mengheret badan untuk terus melangkah ke depan. Kita jadi takut dan runsing. Terus saja fokus dan usaha ke depan. . Haters boleh pergi mampos. Bunyi kasar dan garang ? Kena cakap begitulah kepada diri sendiri. Buat apa buang masa membaca dan melayan gerak geri haters ? Berkali-kali eddy pesan mereka itu umpama sampah dan daun-daun kering saja. Apabila disapu atau angin lalu, mereka hilang. Nothing. . Fear Allah and be yourself brada. Okey . #CoretanK1ngEddy #ootd #OutfitOfTheDay #Nissan #NissanFairlady #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotosportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #k1ngVengers #KrissVector #MisteriDelaila . . By : #k1ngEddy πŸ–‹ - 4 months ago

1,140 Likes
27 Comments
0
Kete smpai dah ni. Sis nk g kelas dulu. Baiii 🀀🀫
.
#MariBerangan #KelasLu #Presentation #AlltheBest #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotorsportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #KrissVector #MisteriDelaila #Sepahtureunion2019 #Supercar

Kete smpai dah ni. Sis nk g kelas dulu. Baiii 🀀🀫 . #MariBerangan #KelasLu #Presentation #AlltheBest #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotorsportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #KrissVector #MisteriDelaila #Sepahtureunion2019 #Supercar - 4 months ago

1,191 Likes
14 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.