#alhaalfaklsentral

68 posts

Nak makeup tahan lama!? nak rasa pakai foundation macam xpakai?? nak pakai foundation xnak pakai bedak?? bolehhhh!! membantu mempercepatkan foundation meresap ke wajah..πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» nampak natural glow n healthy skin effect uols! itulah function FOUNDATION BOOSTER ni tau πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Harga : RM50.00 only!!πŸ’•
.
CARA GUNA : titikan half drop ATAU one drop if mahukan effect yg lebih natural..n lebih glow..🀩🀩
.
#alhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfacosmetics #alhaalfaserum #alhaalfafoundationbooster #alhaalfaskinbooster #alhaalfalovers #serumviral #viralproduct #codklsentral

Nak makeup tahan lama!? nak rasa pakai foundation macam xpakai?? nak pakai foundation xnak pakai bedak?? bolehhhh!! membantu mempercepatkan foundation meresap ke wajah..πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» nampak natural glow n healthy skin effect uols! itulah function FOUNDATION BOOSTER ni tau πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Harga : RM50.00 only!!πŸ’• . CARA GUNA : titikan half drop ATAU one drop if mahukan effect yg lebih natural..n lebih glow..🀩🀩 . #alhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfacosmetics #alhaalfaserum #alhaalfafoundationbooster #alhaalfaskinbooster #alhaalfalovers #serumviral #viralproduct #codklsentral - 13 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Loose powder fixing stay (waterproof) 
RM59.90 @ 15g 😱

Terdapat 3 tone color :
.
πŸ’– Putih: translucent dan utk kulit cerah hingga medium.
.
πŸ’– Pink: utk kulit berusia atau kulit pucat nk nmpk fresh.  Sesuai guna utk freshkan bwh mata.
.
πŸ’– Brown:  sawo matang & utk tone kulit sederhana gelap
.
.
Teknologi terbaru dalam loose powder TIADA SHIMMER tp ada effect GLOWING, tidak bercapuk & bestnya loose powder ni kalis air okay! 
#loosepowderalhaalfa
 #alhaalfacosmetic #alhaalfafoundation #alhaalfahq #alhamdulilah #cosmetic #makeup #bazaarpaknil #sungaibuloh #shahalam #viral #ayshaalam #onlinesellermalaysia #ayshaalamteam #kotadamansara
#subang #alhaalfasubang #alhaalfakotadamansara #alhaalfakgmelayusubang #alhaalfasubangbestari #alhaalfadenaialam #alhaalfa #jual #cantik #alhaalfadamansaradamai #alhaalfasubangperdana
#alhaalfakualaselangor
#alhaalfakgmelayusungaibuloh
#alhaalfaklsentral

Loose powder fixing stay (waterproof) RM59.90 @ 15g 😱 Terdapat 3 tone color : . πŸ’– Putih: translucent dan utk kulit cerah hingga medium. . πŸ’– Pink: utk kulit berusia atau kulit pucat nk nmpk fresh. Sesuai guna utk freshkan bwh mata. . πŸ’– Brown: sawo matang & utk tone kulit sederhana gelap . . Teknologi terbaru dalam loose powder TIADA SHIMMER tp ada effect GLOWING, tidak bercapuk & bestnya loose powder ni kalis air okay! #loosepowderalhaalfa #alhaalfacosmetic #alhaalfafoundation #alhaalfahq #alhamdulilah #cosmetic #makeup #bazaarpaknil #sungaibuloh #shahalam #viral #ayshaalam #onlinesellermalaysia #ayshaalamteam #kotadamansara #subang #alhaalfasubang #alhaalfakotadamansara #alhaalfakgmelayusubang #alhaalfasubangbestari #alhaalfadenaialam #alhaalfa #jual #cantik #alhaalfadamansaradamai #alhaalfasubangperdana #alhaalfakualaselangor #alhaalfakgmelayusungaibuloh #alhaalfaklsentral - 24 days ago

4 Likes
0 Comments
0
PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!!
.
Beli salah satu Set Glow atau Set Matte korang boleh dapat diskaun 50% untuk salah satu produk yg ada dalam gambar di atas.. Promosi sehingga stok masih ada..cepat uols... .
INI ADALAH PRE-ORDER .
Click link di bio to order ☝
.
#alhaalfaklgateaway #alhaalfaklsentral #foundationpropolis #foundationViral #beauty #makeup #Malaysiamakeup

PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! . Beli salah satu Set Glow atau Set Matte korang boleh dapat diskaun 50% untuk salah satu produk yg ada dalam gambar di atas.. Promosi sehingga stok masih ada..cepat uols... . INI ADALAH PRE-ORDER . Click link di bio to order ☝ . #alhaalfaklgateaway #alhaalfaklsentral #foundationpropolis #foundationViral #beauty #makeup #Malaysiamakeup - 24 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Ramai yg superlove!! ramai yg suka natural glow 😍😍 LOOSE POWDER dgn teknologi TERBARU!! glowing tanpa SHIMMER uolssss!! cepat3 la cuba bagi mereka yg flawlesss ya amat tu! sapu je powder ni after foundation..zaaaassssss!!! meletop!
.
.
komen β€œNAK-LOOSE POWDER GLOW-PERAK” <β€”οΏ½- contoh... Nanti kami akan muncul di DM anda dan akn bantu anda sebaik mungkin πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝
.
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

Ramai yg superlove!! ramai yg suka natural glow 😍😍 LOOSE POWDER dgn teknologi TERBARU!! glowing tanpa SHIMMER uolssss!! cepat3 la cuba bagi mereka yg flawlesss ya amat tu! sapu je powder ni after foundation..zaaaassssss!!! meletop! . . komen β€œNAK-LOOSE POWDER GLOW-PERAK” <β€”οΏ½- contoh... Nanti kami akan muncul di DM anda dan akn bantu anda sebaik mungkin πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝ . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 2 months ago

5 Likes
0 Comments
0
RM60 ONLY!! .
CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg Dato alha akan gunakan utk β€œdolly look” .
.
Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝
.
.
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

RM60 ONLY!! . CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg Dato alha akan gunakan utk β€œdolly look” . . Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝ . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 2 months ago

2 Likes
0 Comments
0
RM49. 90 ONLY!
.
SERUM ni bukan BIASA2 ya ‼️
BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT KULIT. 
Sebab masalah kulit ini adalah BIASA di kalangan rakyat malaysia .
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝
.
.
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

RM49. 90 ONLY! . SERUM ni bukan BIASA2 ya ‼️ BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT KULIT. Sebab masalah kulit ini adalah BIASA di kalangan rakyat malaysia . cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka! . . Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝ . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 2 months ago

3 Likes
3 Comments
0
heyy korang!.. dah dapatkan ker barang panass dari Alha Alfa Cosmetics iaitu SOUL GLOW!!!!
.
RM159.90 dapat 4 items:- 1- GLOW BOOSTER PRIMER
2- RADIANT SETTING SPRAY
3- FOUNDATION
4- GLOW LOOSE POWDER
.
.
Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝
. .
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

heyy korang!.. dah dapatkan ker barang panass dari Alha Alfa Cosmetics iaitu SOUL GLOW!!!! . RM159.90 dapat 4 items:- 1- GLOW BOOSTER PRIMER 2- RADIANT SETTING SPRAY 3- FOUNDATION 4- GLOW LOOSE POWDER . . Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝ . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 2 months ago

2 Likes
0 Comments
0
Ini dia mascara kalau korang menangis, berpeluh takkan tangai punya..smudge proof..nak basuh mudah jee..bilas dgn air sampai kembang, tarik je keluar teruss..xpayah guna makeup remover..jom dapatkan sekarang.!!
.
.
Untuk pembelian online sila click link di bio ☝.
.
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

Ini dia mascara kalau korang menangis, berpeluh takkan tangai punya..smudge proof..nak basuh mudah jee..bilas dgn air sampai kembang, tarik je keluar teruss..xpayah guna makeup remover..jom dapatkan sekarang.!! . . Untuk pembelian online sila click link di bio ☝. . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 2 months ago

2 Likes
0 Comments
0
RETOUCH+ERASE β€œcreamy radiant concealer” ni..dari kulit seputih salju sehingga semanis kupi pun ade ok! hehehehe.. rm50 utk kualiti product and packaging ni insha allah terbaek~ confirm tutup habis cela2..bekas jerawat..jeragat,,dark circle dll..
.
.
Untuk pembelian online sila click link di bio πŸ‘†
. .
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

RETOUCH+ERASE β€œcreamy radiant concealer” ni..dari kulit seputih salju sehingga semanis kupi pun ade ok! hehehehe.. rm50 utk kualiti product and packaging ni insha allah terbaek~ confirm tutup habis cela2..bekas jerawat..jeragat,,dark circle dll.. . . Untuk pembelian online sila click link di bio πŸ‘† . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 2 months ago

2 Likes
0 Comments
0
ok ramai tataw yg GLOW CREATOR ni boleh dicampur dalam serum (yg bukan water base) dan mix dalam moisturizer (yg bukan water base) lepastu nk glow lagi??? titikkan one drop dalam foundation ape2 brand pun xpe..yg penting bukan foundation water base..dah siap makeup?! dap2 kan atas tulang pipi,tulang kening, atas bibir..nak jadikan BASE EYESHADOW pun boleh! best kan?? siapa nak? cepat komen! nanti stokis n agent akan bantu~
.
.
glow creator ada 3 warna :-
.
1- ROSY PINK ( boleh topup atas blusher,so kulit akn nmpak healthy )
.
2- NATURAL MOIST (utk kulit cerah- medium)
.
3- SHINE GOLD (utk kulit medium-dark)
.
.
Untuk pembelian online sila click link di bio πŸ‘†
. .
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

ok ramai tataw yg GLOW CREATOR ni boleh dicampur dalam serum (yg bukan water base) dan mix dalam moisturizer (yg bukan water base) lepastu nk glow lagi??? titikkan one drop dalam foundation ape2 brand pun xpe..yg penting bukan foundation water base..dah siap makeup?! dap2 kan atas tulang pipi,tulang kening, atas bibir..nak jadikan BASE EYESHADOW pun boleh! best kan?? siapa nak? cepat komen! nanti stokis n agent akan bantu~ . . glow creator ada 3 warna :- . 1- ROSY PINK ( boleh topup atas blusher,so kulit akn nmpak healthy ) . 2- NATURAL MOIST (utk kulit cerah- medium) . 3- SHINE GOLD (utk kulit medium-dark) . . Untuk pembelian online sila click link di bio πŸ‘† . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 2 months ago

3 Likes
1 Comments
0
Heyy korang produk Alha Alfa Cosmetics dekat rumah tu byk lg ker.?πŸ˜†πŸ˜† kalau nak habis meh la cuci mata dekat sini..😍😍korang cakap je nak product apa di ruangan komen nanti Shasha akan bantu anda..😘
.
.
Untuk pembelian online boleh click link di bio πŸ‘†
. .
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

Heyy korang produk Alha Alfa Cosmetics dekat rumah tu byk lg ker.?πŸ˜†πŸ˜† kalau nak habis meh la cuci mata dekat sini..😍😍korang cakap je nak product apa di ruangan komen nanti Shasha akan bantu anda..😘 . . Untuk pembelian online boleh click link di bio πŸ‘† . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 2 months ago

3 Likes
0 Comments
0
Cushion Blusher ni orang panggil blusher tanam sebab pakai sikit pun tahan berjam jam.. Ambil sikit dap, dap, dap, dah siapp!! baru la acah korea.. Natural blush giteww... 😍😍😍Ada effect glowing glowing lagi...✨✨jatuh pun tak berderai..tak sakit hati....
.
.
Untuk pembelian online sila klik link di bio πŸ‘†
. .
.
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral

Cushion Blusher ni orang panggil blusher tanam sebab pakai sikit pun tahan berjam jam.. Ambil sikit dap, dap, dap, dah siapp!! baru la acah korea.. Natural blush giteww... 😍😍😍Ada effect glowing glowing lagi...✨✨jatuh pun tak berderai..tak sakit hati.... . . Untuk pembelian online sila klik link di bio πŸ‘† . . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral - 2 months ago

2 Likes
0 Comments
0
Ini dia foundation and Concealer dari Alha Alfa akan membuatkan makeup anda akan tahan lama , kalau dibilas dengan air pun masih kekal dan tidak bercapuk.. siapa yang pernah cuba try komen sikit..?
.
.
Untuk pembelian online sila tekan link di bio ☝☝☝
. .
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaketereh #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway

Ini dia foundation and Concealer dari Alha Alfa akan membuatkan makeup anda akan tahan lama , kalau dibilas dengan air pun masih kekal dan tidak bercapuk.. siapa yang pernah cuba try komen sikit..? . . Untuk pembelian online sila tekan link di bio ☝☝☝ . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaketereh #alhaalfaklsentral #alhaalfaklgateaway - 3 months ago

3 Likes
0 Comments
0
semua dah dapatkan ke mascara letopan ini?? smudge proof..menangis ke ape xluntur..nak basuh mudah jeeee..simbah2 air sampai kembang..tarik je keluar terus..xpayah guna makeup remover ok!
.
Kalau setakat peluh atau menangis tu..xkan tanggai punya! Confirm! Melainkan airmata korg macam air paip tu πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Untuk pembelian online sila whatsapp 0187742694
.
.
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral

semua dah dapatkan ke mascara letopan ini?? smudge proof..menangis ke ape xluntur..nak basuh mudah jeeee..simbah2 air sampai kembang..tarik je keluar terus..xpayah guna makeup remover ok! . Kalau setakat peluh atau menangis tu..xkan tanggai punya! Confirm! Melainkan airmata korg macam air paip tu πŸ˜‚πŸ˜‚ . . Untuk pembelian online sila whatsapp 0187742694 . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral - 3 months ago

4 Likes
2 Comments
0
uols dah cuba ke belum? kalau belum,segera uols~  boleh mencengkamkan foundation pada kulit wajah..atau utk set foundation pada kulit wajah..confirm makeup lebih tahan lama tau! cepatttt cuba sebelum terlambat.. komen je NAK-foundation booster
.
.
Untuk pembelian online sila whatsapp 0187742694
.
. 
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral

uols dah cuba ke belum? kalau belum,segera uols~ boleh mencengkamkan foundation pada kulit wajah..atau utk set foundation pada kulit wajah..confirm makeup lebih tahan lama tau! cepatttt cuba sebelum terlambat.. komen je NAK-foundation booster . . Untuk pembelian online sila whatsapp 0187742694 . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral - 3 months ago

3 Likes
0 Comments
0
Suka tak kalau moisturizer yg boleh merawat? kalau boleh kurangkan jeragat n matikan jerawat2 korg?? suka tak? haaaaa~ bukan sahaja melembap sebelum pakai makeup!! tapi~ makin selalu makeup! makin flawless uolssss~~kat dalam kandungan ni terkandung extract2 paling POWER utk masalah kulit!! ada PATI GINSENG, ada PATI ALOE VERA, ada EKSTRAK BUNGA BUAS-BUAS BUKIT (mesti tatau bunga ape kan? sila google πŸ€ͺ) ADA akar CORYDALIS, yang penting ada AKAR BUNGA PEONY!! yg sangat terkenal boleh membunuh jerawat,sunburn dan amat sesuai utk mereka yg berkulit sensitive!! .
.
.
rm59.90 (50gm)
.
.
.
Untuk pembelian online sila whatsapp 0187742694 .
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaklsentral #alhaalfavista #alhaalfaklgateaway

Suka tak kalau moisturizer yg boleh merawat? kalau boleh kurangkan jeragat n matikan jerawat2 korg?? suka tak? haaaaa~ bukan sahaja melembap sebelum pakai makeup!! tapi~ makin selalu makeup! makin flawless uolssss~~kat dalam kandungan ni terkandung extract2 paling POWER utk masalah kulit!! ada PATI GINSENG, ada PATI ALOE VERA, ada EKSTRAK BUNGA BUAS-BUAS BUKIT (mesti tatau bunga ape kan? sila google πŸ€ͺ) ADA akar CORYDALIS, yang penting ada AKAR BUNGA PEONY!! yg sangat terkenal boleh membunuh jerawat,sunburn dan amat sesuai utk mereka yg berkulit sensitive!! . . . rm59.90 (50gm) . . . Untuk pembelian online sila whatsapp 0187742694 . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaklsentral #alhaalfavista #alhaalfaklgateaway - 3 months ago

3 Likes
0 Comments
0
Apa macam puasa korang.. tinggal 2 hari lagi kita di bulan Ramadhan.. .
Korang dah dapatkan ker barang2 Alha Alfa Cosmetics utk raya nanti...
.
.
Shasha nak balik kampung dah ni.. Sape2 yang nak COD dekat Ketereh, boleh cepat2 dm Shasha taw sebelum Shasha siap packing.. Tapi COD pun lepas hari raya ke2 laa πŸ˜… melainkan boleh datang self pickup sambil2 beraya πŸ’‹
.
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa  #alhaalfaketereh #alhaalfakoklanas #alhaalfamelor #alhaalfaklsentral

Apa macam puasa korang.. tinggal 2 hari lagi kita di bulan Ramadhan.. . Korang dah dapatkan ker barang2 Alha Alfa Cosmetics utk raya nanti... . . Shasha nak balik kampung dah ni.. Sape2 yang nak COD dekat Ketereh, boleh cepat2 dm Shasha taw sebelum Shasha siap packing.. Tapi COD pun lepas hari raya ke2 laa πŸ˜… melainkan boleh datang self pickup sambil2 beraya πŸ’‹ . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa #alhaalfaketereh #alhaalfakoklanas #alhaalfamelor #alhaalfaklsentral - 4 months ago

7 Likes
0 Comments
0
Cepat order girlss.. Sebelum habis stock and tak sempat beraya dengan Maskara letopsss ni πŸ˜†
.
Untuk pembelian online sila klik link di bio πŸ‘†
.
.
#alhaalfaklsentral #makeupartist #mua #skincare #glow #foundation #review #makeupmafia #kimkardashian #lips  #slay #glow #highlighter #eyeshadow  #wakeupandmakeup #alhaalfa #blush #concealer #makeuptutorial #makeupaddict #makeupoftheday #instavideo #makeup #beauty #serumbooster #foundationViral #makeupartist #mua #skincare #glow #foundation #review #makeupmafia #kimkardashian #lips  #slay #glow #highlighter #eyeshadow #wakeupandmakeup #alhaalfa #blush #concealer #makeuptutorial #makeupaddict #makeupoftheday #instavideo #makeup #beauty #serumbooster #foundationViral #semimatte #lipstick

Cepat order girlss.. Sebelum habis stock and tak sempat beraya dengan Maskara letopsss ni πŸ˜† . Untuk pembelian online sila klik link di bio πŸ‘† . . #alhaalfaklsentral #makeupartist #mua #skincare #glow #foundation #review #makeupmafia #kimkardashian #lips #slay #glow #highlighter #eyeshadow #wakeupandmakeup #alhaalfa #blush #concealer #makeuptutorial #makeupaddict #makeupoftheday #instavideo #makeup #beauty #serumbooster #foundationViral #makeupartist #mua #skincare #glow #foundation #review #makeupmafia #kimkardashian #lips #slay #glow #highlighter #eyeshadow #wakeupandmakeup #alhaalfa #blush #concealer #makeuptutorial #makeupaddict #makeupoftheday #instavideo #makeup #beauty #serumbooster #foundationViral #semimatte #lipstick - 4 months ago

11 Likes
0 Comments
0
Salam 12 Ramadhan

Dah cukup tak gerobok kita2 ngn Alha Alfa Cosmetics? Jika masih belum cukup, jom order! kita bagi free gift lagi!

Semua Ready Stock!

#therizqii 
#alhaalfakualaselangor 
#alhaalfashahalam
#alhaalfakotaputeri
#alhaalfapuncakalam
#alhaalfatanjongkarang
#alhaalfaklsentral
#alhaalfabestarijaya

Salam 12 Ramadhan Dah cukup tak gerobok kita2 ngn Alha Alfa Cosmetics? Jika masih belum cukup, jom order! kita bagi free gift lagi! Semua Ready Stock! #therizqii #alhaalfakualaselangor #alhaalfashahalam #alhaalfakotaputeri #alhaalfapuncakalam #alhaalfatanjongkarang #alhaalfaklsentral #alhaalfabestarijaya - 4 months ago

10 Likes
0 Comments
0
hii korang..dah puasa ke-5 hari ni.. nk tnya.. dah shopping product Alha Alfa Cosmetics belum.?😝😍
.
.
Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝
.
#alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa  #alhaalfaklsentral

hii korang..dah puasa ke-5 hari ni.. nk tnya.. dah shopping product Alha Alfa Cosmetics belum.?😝😍 . . Untuk pembelian online sila klik link di bio ☝ . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #alhaalfaklsentral - 4 months ago

5 Likes
0 Comments
0
2019 - © Deskgram. All rights reserved.