#dropshipwanted

2,645,245 posts

MIX & MATCH
COMBO ROMANTIC
.
Sweet soft floral
.
Bodymist + lotion. .
.
RM60 only! 
normal price outlet RM180! .
.
.
Tekan link untuk order 
#victoriasecretmurah #victoriasecretsale
#victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah
#victoriasecretori
#victoriassecret #victoriasecretbodymist
#victoriasecretfragrance #victoriasecretmurah #victoriasecretlovers #victoriassecretmurahmalaysia #victoriasecretsale #victoriasecretmist #victoriasecremurah #victoriasecretmurahgila #victoriasecretwangi #victoriasecretinstock #victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurahgilagila
#dropshipwanted #victoriasecretmurah 
#agentwanted #agentvictoriasecret #stokisvictoriasecret #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #trustedseller #artismalaysia

MIX & MATCH COMBO ROMANTIC . Sweet soft floral . Bodymist + lotion. . . RM60 only! normal price outlet RM180! . . . Tekan link untuk order #victoriasecretmurah #victoriasecretsale #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriasecretori #victoriassecret #victoriasecretbodymist #victoriasecretfragrance #victoriasecretmurah #victoriasecretlovers #victoriassecretmurahmalaysia #victoriasecretsale #victoriasecretmist #victoriasecremurah #victoriasecretmurahgila #victoriasecretwangi #victoriasecretinstock #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahgilagila #dropshipwanted #victoriasecretmurah #agentwanted #agentvictoriasecret #stokisvictoriasecret #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #trustedseller #artismalaysia - 26 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
MIX & MATCH
COMBO DREAM
.
Fresh floral / Marine
.
Bodymist + lotion. .
.
RM60 only! 
normal price outlet RM180! .
.
.
Tekan link untuk order 
#victoriasecretmurah #victoriasecretsale
#victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah
#victoriasecretori
#victoriassecret #victoriasecretbodymist
#victoriasecretfragrance #victoriasecretmurah #victoriasecretlovers #victoriassecretmurahmalaysia #victoriasecretsale #victoriasecretmist #victoriasecremurah #victoriasecretmurahgila #victoriasecretwangi #victoriasecretinstock #victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurahgilagila
#dropshipwanted #victoriasecretmurah 
#agentwanted #agentvictoriasecret #stokisvictoriasecret #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #trustedseller #artismalaysia

MIX & MATCH COMBO DREAM . Fresh floral / Marine . Bodymist + lotion. . . RM60 only! normal price outlet RM180! . . . Tekan link untuk order #victoriasecretmurah #victoriasecretsale #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriasecretori #victoriassecret #victoriasecretbodymist #victoriasecretfragrance #victoriasecretmurah #victoriasecretlovers #victoriassecretmurahmalaysia #victoriasecretsale #victoriasecretmist #victoriasecremurah #victoriasecretmurahgila #victoriasecretwangi #victoriasecretinstock #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahgilagila #dropshipwanted #victoriasecretmurah #agentwanted #agentvictoriasecret #stokisvictoriasecret #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #trustedseller #artismalaysia - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Boulder - Free for commercial use | Bold hand lettered font

Boulder - Free for commercial use | Bold hand lettered font - 9 minutes ago

1 Likes
1 Comments
0
BAWAL COTTON VOILE '45 (upgraded material)
-
💰: RM10 each
Buy 5pcs & above free postage to sm, ss add RM5
-
106cm x 106cm
Material cotton voile
Flowy
Material tebal sedikit dari kangaroo/rania/airis premium
Tak berapa jarang
-
ps: please be alert that color in picture is different due to lighting

#bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalbidang45 #bawalbidang48 #bawalsenangbentuk #bawallovers #bawal4life #bawalstudent #bawalmurah #bawalmampumilik #teamfs #teamnadya #dropshipneedes #dropshipwanted #dropshiptudung #dropshipfree #dropshipstudent

BAWAL COTTON VOILE '45 (upgraded material) - 💰: RM10 each Buy 5pcs & above free postage to sm, ss add RM5 - 106cm x 106cm Material cotton voile Flowy Material tebal sedikit dari kangaroo/rania/airis premium Tak berapa jarang - ps: please be alert that color in picture is different due to lighting #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalbidang45 #bawalbidang48 #bawalsenangbentuk #bawallovers #bawal4life #bawalstudent #bawalmurah #bawalmampumilik #teamfs #teamnadya #dropshipneedes #dropshipwanted #dropshiptudung #dropshipfree #dropshipstudent - 19 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
BAWAL COTTON VOILE '45 (upgraded material)
-
💰: RM10 each
Buy 5pcs & above free postage to sm, ss add RM5
-
106cm x 106cm
Material cotton voile
Flowy
Material tebal sedikit dari kangaroo/rania/airis premium
Tak berapa jarang
-
ps: please be alert that color in picture is different due to lighting

#bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalbidang45 #bawalbidang48 #bawalsenangbentuk #bawallovers #bawal4life #bawalstudent #bawalmurah #bawalmampumilik #teamfs #teamnadya #dropshipneedes #dropshipwanted #dropshiptudung #dropshipfree #dropshipstudent

BAWAL COTTON VOILE '45 (upgraded material) - 💰: RM10 each Buy 5pcs & above free postage to sm, ss add RM5 - 106cm x 106cm Material cotton voile Flowy Material tebal sedikit dari kangaroo/rania/airis premium Tak berapa jarang - ps: please be alert that color in picture is different due to lighting #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalbidang45 #bawalbidang48 #bawalsenangbentuk #bawallovers #bawal4life #bawalstudent #bawalmurah #bawalmampumilik #teamfs #teamnadya #dropshipneedes #dropshipwanted #dropshiptudung #dropshipfree #dropshipstudent - 22 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
BAWAL COTTON VOILE '45 (upgraded material)
-
💰: RM10 each
Buy 5pcs & above free postage to sm, ss add RM5
-
106cm x 106cm
Material cotton voile
Flowy
Material tebal sedikit dari kangaroo/rania/airis premium
Tak berapa jarang
-
ps: please be alert that color in picture is different due to lighting

#bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalbidang45 #bawalbidang48 #bawalsenangbentuk #bawallovers #bawal4life #bawalstudent #bawalmurah #bawalmampumilik #teamfs #teamnadya #dropshipneedes #dropshipwanted #dropshiptudung #dropshipfree #dropshipstudent

BAWAL COTTON VOILE '45 (upgraded material) - 💰: RM10 each Buy 5pcs & above free postage to sm, ss add RM5 - 106cm x 106cm Material cotton voile Flowy Material tebal sedikit dari kangaroo/rania/airis premium Tak berapa jarang - ps: please be alert that color in picture is different due to lighting #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalbidang45 #bawalbidang48 #bawalsenangbentuk #bawallovers #bawal4life #bawalstudent #bawalmurah #bawalmampumilik #teamfs #teamnadya #dropshipneedes #dropshipwanted #dropshiptudung #dropshipfree #dropshipstudent - 25 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
So, Will You Follow Society’s Advice or CEO’s? Tell us in the comments… 🔥✅ Follow @smithmrktpk for more such content 🤞
#smithmrktpk #smithmarketing #SMMA #marketingagency #influencer #instagramexperts #passiveincome #onlinebusiness #amazonfba #shopifydropshipping #shopifyexperts #affiliatemarketing #makemoneyonline #entrepreneur #ecom #ecommerce #socialmediamarketing #digitalmarketing #facebookads #instagramhub #shopifypartners #dropshipwanted #moneyflip #forexlifestyle

So, Will You Follow Society’s Advice or CEO’s? Tell us in the comments… 🔥✅ Follow @smithmrktpk for more such content 🤞 #smithmrktpk #smithmarketing #SMMA #marketingagency #influencer #instagramexperts #passiveincome #onlinebusiness #amazonfba #shopifydropshipping #shopifyexperts #affiliatemarketing #makemoneyonline #entrepreneur #ecom #ecommerce #socialmediamarketing #digitalmarketing #facebookads #instagramhub #shopifypartners #dropshipwanted #moneyflip #forexlifestyle - 57 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
NAK  INCOME SECARA FULLTIME DENGAN BUAT BISNES SECARA PART TIME? .
.
Kak Sol mencari dan membuka peluang kepada korang yang serius nak buat income fulltime dengan buat bisnes secara part time bersama Kak Sol.  Apa yang uolls akan dapat bila join team Kak Sol? .
.
🚀PERCUMA modul buat duit dengan free cost marketing. 🚀PERCUMA modul buat duit dengan fb ads & ig ads
🚀Pelbagai reward menarik
🚀PERCUMA Personal & Group Coaching secara online & offline
🚀Kelas2 bisnes bersama sifu2 bisnes. .
.
Paling penting,  kak sol akan ajar uolls macam mana nak buat SALES pertama dengan stok pertama uolls.  Kita akan buat sama2 sampai jadi.  Nak meroket bersama Kak Sol? .
.
komen SAYA NAK! .
.
Orang lain dah berlari,  korang Bila lagi mahu bertindak?  Tak kan nak menung je.  Duit tak datang bergolek. 😁
.
.
#Dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipsyok #syokbangi #syokjohor #syokshahalam #syokkosmetik #Syokcosmetic #syokcosmetics #syokmascara #foundation #compactfoundation #AlhaAlfa #alhaalfamakeup

NAK INCOME SECARA FULLTIME DENGAN BUAT BISNES SECARA PART TIME? . . Kak Sol mencari dan membuka peluang kepada korang yang serius nak buat income fulltime dengan buat bisnes secara part time bersama Kak Sol. Apa yang uolls akan dapat bila join team Kak Sol? . . 🚀PERCUMA modul buat duit dengan free cost marketing. 🚀PERCUMA modul buat duit dengan fb ads & ig ads 🚀Pelbagai reward menarik 🚀PERCUMA Personal & Group Coaching secara online & offline 🚀Kelas2 bisnes bersama sifu2 bisnes. . . Paling penting, kak sol akan ajar uolls macam mana nak buat SALES pertama dengan stok pertama uolls. Kita akan buat sama2 sampai jadi. Nak meroket bersama Kak Sol? . . komen SAYA NAK! . . Orang lain dah berlari, korang Bila lagi mahu bertindak? Tak kan nak menung je. Duit tak datang bergolek. 😁 . . #Dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipsyok #syokbangi #syokjohor #syokshahalam #syokkosmetik #Syokcosmetic #syokcosmetics #syokmascara #foundation #compactfoundation #AlhaAlfa #alhaalfamakeup - 58 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Kak Nad dapat soalan ni daripada seorang kawan. Dia tanya, “kenapa lepas pakai foundation, after a while, muka jadi bercapuk?” Ok, ni jawapan Kak Nad dan cadangan kepada kawan Kak Nad. 
#HausGuardian
#HausSkin
#HausCosmetics
#dropshipwanted

Kak Nad dapat soalan ni daripada seorang kawan. Dia tanya, “kenapa lepas pakai foundation, after a while, muka jadi bercapuk?” Ok, ni jawapan Kak Nad dan cadangan kepada kawan Kak Nad. #HausGuardian #HausSkin #HausCosmetics #dropshipwanted - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
"NAK MASUK JE LEMBIK,  KERAS PON KEJAP,  Nak NAIK BAPAK PAYAH"😂 Yang ade problem mcm tu,  bole cube CANDY B PACK BARU ni😊

TAWARAN ISTIMEWA 😎

Jom berkayuh sehingga 45 minit dengan candy b+ complex original sekarang!! 1-CEPAT NAIK MACAM ZAMAN REMAJA DULU
2-TAHAN LAMA BILA BERSAMA 
3-KERAS SAMPAI BER URAT
4-BESAR DAN PANJANG
5-PANTANG TERANGSANG JE TERUS NAIK
6-ADIK YG DULU SELALU LAYU KINI KERAS KEMBALI

Mmg puas hati, 1 biji tu boleh bertahan sehingga 4 malam. sampai lenguh2 pinggang di buatnya. Oleh itu, jangan lupa streching dulu ya.. Candy b ori
100% ORI

www.wasap.my/60142777615/cb2nd

#dropshipwanted #kapcailover #payudarabesar #kapcaisado #ubatkuat #ubattahanlama #kapchaimalaya #protonmalaysia #awekcun #kapcaiborneo #produksuamiisteri #awekmoto #dropshipagent
#ubatkuatmurah #minyaklintahgunung
#kapcaiborneo#rxzfamilia#kapcailover #ubatkurus #titancapsule #viral #produkviral #tahanlama
#tiktok #dropship #awekcun #dropshipper #ubatkuatlelaki

"NAK MASUK JE LEMBIK, KERAS PON KEJAP, Nak NAIK BAPAK PAYAH"😂 Yang ade problem mcm tu, bole cube CANDY B PACK BARU ni😊 TAWARAN ISTIMEWA 😎 Jom berkayuh sehingga 45 minit dengan candy b+ complex original sekarang!! 1-CEPAT NAIK MACAM ZAMAN REMAJA DULU 2-TAHAN LAMA BILA BERSAMA 3-KERAS SAMPAI BER URAT 4-BESAR DAN PANJANG 5-PANTANG TERANGSANG JE TERUS NAIK 6-ADIK YG DULU SELALU LAYU KINI KERAS KEMBALI Mmg puas hati, 1 biji tu boleh bertahan sehingga 4 malam. sampai lenguh2 pinggang di buatnya. Oleh itu, jangan lupa streching dulu ya.. Candy b ori 100% ORI www.wasap.my/60142777615/cb2nd #dropshipwanted #kapcailover #payudarabesar #kapcaisado #ubatkuat #ubattahanlama #kapchaimalaya #protonmalaysia #awekcun #kapcaiborneo #produksuamiisteri #awekmoto #dropshipagent #ubatkuatmurah #minyaklintahgunung #kapcaiborneo #rxzfamilia #kapcailover #ubatkurus #titancapsule #viral #produkviral #tahanlama #tiktok #dropship #awekcun #dropshipper #ubatkuatlelaki - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Ready stock.
High quality.
Cutting standard.
Size available size S until XL

Postage everyday 📮
Cod area kl/ kajang/ cheras/ bangi/ serdang/putrajaya/ cyberjaya.

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #tshirthackett #tshirthackettcouple #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #tshirtfredperry #contestmalaysia #bajubunga #bajubungabunga #kemejabunga #seribusatucerita  #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #codkasutkl #codkasutcheras #hacketmalaysia #hacketcodkl #kasutreflectcahaya #kasutreflective #hackettpolo #kasutonlinemurah

Ready stock. High quality. Cutting standard. Size available size S until XL Postage everyday 📮 Cod area kl/ kajang/ cheras/ bangi/ serdang/putrajaya/ cyberjaya. #kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #tshirthackett #tshirthackettcouple #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #tshirtfredperry #contestmalaysia #bajubunga #bajubungabunga #kemejabunga #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #codkasutkl #codkasutcheras #hacketmalaysia #hacketcodkl #kasutreflectcahaya #kasutreflective #hackettpolo #kasutonlinemurah - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Tiba tiba rindu mereka mereka ni dan #squadatyn yang tak ada dalam gambar 😭 rasa macam tak cukup berbual dalam ws je 😫 .
#lipmatteviral #makeupmurah #lipcreammurah #lipmattetahanlama #themelvincircle #trustedagent #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #bussinessanakmelayu #lipmattemalaysia #squadatyn #combojiwa #comboraga #combojiwadanraga #edisicekelat #produkkecantikan #muamalaysia #sayajual

Tiba tiba rindu mereka mereka ni dan #squadatyn yang tak ada dalam gambar 😭 rasa macam tak cukup berbual dalam ws je 😫 . #lipmatteviral #makeupmurah #lipcreammurah #lipmattetahanlama #themelvincircle #trustedagent #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #bussinessanakmelayu #lipmattemalaysia #squadatyn #combojiwa #comboraga #combojiwadanraga #edisicekelat #produkkecantikan #muamalaysia #sayajual - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Terima kasih sis.. Ni masa second time repeat order... 10 balang dia borong... .
Nak kakak ajar camna nak jual popcorn tanpa modal? Meh dm kakak ok.. Lagi pantas klik link wasap di bio... Muah ciked..
.
#engspopcorn #engspopcornmalaysia #engspopcornmeletops #engspopcornselangor #engspopcornsubangjaya #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #popcorn #popcornsedap #popcornviral #sayajualpopcorn #poppinginyourheart #teamletopsnana

Terima kasih sis.. Ni masa second time repeat order... 10 balang dia borong... . Nak kakak ajar camna nak jual popcorn tanpa modal? Meh dm kakak ok.. Lagi pantas klik link wasap di bio... Muah ciked.. . #engspopcorn #engspopcornmalaysia #engspopcornmeletops #engspopcornselangor #engspopcornsubangjaya #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #popcorn #popcornsedap #popcornviral #sayajualpopcorn #poppinginyourheart #teamletopsnana - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING*

Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali....
Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni.....
.
Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari....
.
Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam.
.
Contoh waktu makan :

Sarapan pagi : 7-8am
Snek pagi : 9-10am
Lunch : 12-1pm
Snek petang : 3-4pm
Dinner : 6-8pm
Supper : 10pm
.
Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang

*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING* Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali.... Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni..... . Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari.... . Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam. . Contoh waktu makan : Sarapan pagi : 7-8am Snek pagi : 9-10am Lunch : 12-1pm Snek petang : 3-4pm Dinner : 6-8pm Supper : 10pm . Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #teamkaktila #zerocostmarketing #buncit #dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING*

Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali....
Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni.....
.
Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari....
.
Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam.
.
Contoh waktu makan :

Sarapan pagi : 7-8am
Snek pagi : 9-10am
Lunch : 12-1pm
Snek petang : 3-4pm
Dinner : 6-8pm
Supper : 10pm
.
Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang

*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING* Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali.... Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni..... . Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari.... . Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam. . Contoh waktu makan : Sarapan pagi : 7-8am Snek pagi : 9-10am Lunch : 12-1pm Snek petang : 3-4pm Dinner : 6-8pm Supper : 10pm . Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #teamkaktila #zerocostmarketing #buncit #dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang - 3 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING*

Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali....
Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni.....
.
Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari....
.
Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam.
.
Contoh waktu makan :

Sarapan pagi : 7-8am
Snek pagi : 9-10am
Lunch : 12-1pm
Snek petang : 3-4pm
Dinner : 6-8pm
Supper : 10pm
.
Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang

*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING* Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali.... Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni..... . Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari.... . Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam. . Contoh waktu makan : Sarapan pagi : 7-8am Snek pagi : 9-10am Lunch : 12-1pm Snek petang : 3-4pm Dinner : 6-8pm Supper : 10pm . Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #teamkaktila #zerocostmarketing #buncit #dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING*

Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali....
Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni.....
.
Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari....
.
Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam.
.
Contoh waktu makan :

Sarapan pagi : 7-8am
Snek pagi : 9-10am
Lunch : 12-1pm
Snek petang : 3-4pm
Dinner : 6-8pm
Supper : 10pm
.
Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang

*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING* Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali.... Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni..... . Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari.... . Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam. . Contoh waktu makan : Sarapan pagi : 7-8am Snek pagi : 9-10am Lunch : 12-1pm Snek petang : 3-4pm Dinner : 6-8pm Supper : 10pm . Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #teamkaktila #zerocostmarketing #buncit #dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang - 3 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING*

Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali....
Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni.....
.
Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari....
.
Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam.
.
Contoh waktu makan :

Sarapan pagi : 7-8am
Snek pagi : 9-10am
Lunch : 12-1pm
Snek petang : 3-4pm
Dinner : 6-8pm
Supper : 10pm
.
Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang

*WAKTU MAKAN YANG BETUL DAN SNACKING* Nak turunkan berat badan jangan berlapar tau, so makanlah setiap 2 atau 3 jam sekali.... Pilih snek2 sihat macam gambar2 kat bawah ni..... . Snacking pagi boleh elakkan makan tak hengat dunia masa waktu makan tengahari.... . Snacking petang pula boleh elakkan makan yang berat2 masa waktu makan malam. . Contoh waktu makan : Sarapan pagi : 7-8am Snek pagi : 9-10am Lunch : 12-1pm Snek petang : 3-4pm Dinner : 6-8pm Supper : 10pm . Ok cuba ikut simple tips ni ye rakan2 kurusku..... #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #teamkaktila #zerocostmarketing #buncit #dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
📢📢📢 PROMOSI MALAYSIA DAY DISKAUN RM10 RM10 RM10 !! TARIKH AKHIR 19/9/19
.
BATIK RENATA
#batikrenatabyfitrisya769
.
•MATERIAL PREMIUM COTTON KUALITI TERJAMIN
•CUTTING KURUNG MODEN LOOSE
•BF FRIENDLY
•WUDUK FRIENDLY
•KAIN DUYUNG
•3 COLOR YG MENGANCAM
•SIZE S - 3XL
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
.
.
💰HARGA ASAL : RM84 SM / RM89 SS
.
💥OFFER SEHINGGA 19/9/19 :
RM74 SM / RM79 SS 💥
.
.
NAK ORDER BLH TERUS WSAP👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan..
.
.
📌READY STOK 📌STOK LIMITED‼️
📌FAST SELLING‼️ ❌NO BOOKING❌
.
.
.
.
#batikrenatabyfitrisya769 #batikrenatamurah #batikrenata #kurungbatikrenata #kurungmoden #kurongmoden
#rania #byrania #batikrenata #renatacotton #cottonenglish #englishcotton #kurungcottonmoden #kurungcotttonplussize #kurungplussize #kurungsaiz3xl #chubbygirl #muslimahexclusive #youcanduit #followme #dropshipwanted #igshopmurah #viralmalaysia #kurungmampumilik #instalife #bajucantik #niqabi  #instalikers #muslimahkurung  #butikmuslimah_fitrisya769  #koleksibajukurungbybutikmuslimah

📢📢📢 PROMOSI MALAYSIA DAY DISKAUN RM10 RM10 RM10 !! TARIKH AKHIR 19/9/19 . BATIK RENATA #batikrenatabyfitrisya769 . •MATERIAL PREMIUM COTTON KUALITI TERJAMIN •CUTTING KURUNG MODEN LOOSE •BF FRIENDLY •WUDUK FRIENDLY •KAIN DUYUNG •3 COLOR YG MENGANCAM •SIZE S - 3XL . . 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 . . 💰HARGA ASAL : RM84 SM / RM89 SS . 💥OFFER SEHINGGA 19/9/19 : RM74 SM / RM79 SS 💥 . . NAK ORDER BLH TERUS WSAP👇👇 018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769 . . **sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan **Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan.. . . 📌READY STOK 📌STOK LIMITED‼️ 📌FAST SELLING‼️ ❌NO BOOKING❌ . . . . #batikrenatabyfitrisya769 #batikrenatamurah #batikrenata #kurungbatikrenata #kurungmoden #kurongmoden #rania #byrania #batikrenata #renatacotton #cottonenglish #englishcotton #kurungcottonmoden #kurungcotttonplussize #kurungplussize #kurungsaiz3xl #chubbygirl #muslimahexclusive #youcanduit #followme #dropshipwanted #igshopmurah #viralmalaysia #kurungmampumilik #instalife #bajucantik #niqabi #instalikers #muslimahkurung #butikmuslimah_fitrisya769 #koleksibajukurungbybutikmuslimah - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
Pilihan di tangan anda. Ramai yg suka makan banyak dan tak nak gemukkan?...😅 Kak Tila pun nak macam tu ,ni adalah contoh Makanan yang Kak Tila ambik 
1. Amalkan pemakanan yg seimbang
2. Banyakkan minum air kosong sekurang2nya 6L sehari
3. Elakkan makanan yg berminyak, bergoreng, berlemak, bergula dan tinggi bahan perisa tambahan.

#klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang#sapusapukurus#litionkurus#lotionsejuk

. Pilihan di tangan anda. Ramai yg suka makan banyak dan tak nak gemukkan?...😅 Kak Tila pun nak macam tu ,ni adalah contoh Makanan yang Kak Tila ambik 1. Amalkan pemakanan yg seimbang 2. Banyakkan minum air kosong sekurang2nya 6L sehari 3. Elakkan makanan yg berminyak, bergoreng, berlemak, bergula dan tinggi bahan perisa tambahan. #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #teamkaktila #zerocostmarketing #buncit #dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang #sapusapukurus #litionkurus #lotionsejuk - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.